Dal su prodavci polovnih auta toliko pametni ili narod toliko glup,nije mi jasno? U potrazi sam starom nesto da uzmem,ne nadjoh do sada "postenog" prodavaca,svi prodaju maglu? E pa strasno,kako sam jednog preveslao,da nije znao dje se nalazi.
https://auth.autopartswebshop.net/Ac...1.0&isoCode=me
[email protected]
INFO
provjeri, to je za next auto
Nisi skupo prosao
Ja sam radijator platio 10e
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja kupujem sa Amazona ali rekoh da nema slucajno kod nas.
Prema tome, šta da ti kažem?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/1174729
Je li realna ova cijena?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
vjerovatno je raspad...kad vidis da nema poklopca rezervara i onakvo sjediste...
ne bi me iznenadilo da je lakirer zaboravio da vrati poklopac![]()
Đe odraditi prevod vozila najpovoljnije?
Auto je na naše table?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Momci, da nema neko broj telefona kakvog otpada po PG ili primorju, da pitam ima li kakav polovan set kvačila za trojku TDI, SACHS set u castellanu košta 140e, i plus ruke i izađe me 200e set kvačila za 22 godine staro auto, nevjerovatno. Prosto mi se ne daju tolike pare za to pa da je pozlaćen, auto ću voziti još ovo ljeto i ide zamjena za novije, znam da nije pametno stavljati takve polovne djelove, ali nek me posluži još bar 10.000km bio bi zadovoljan.
Imaš li mu možda broj ili neki kontakt? Pošto nisam iz PG, nazvao bih da pitam da nema neko na stanju
Aha, tako ide. Meni je auto kod majstora na dizalici rastavljeno, sutra nedjelja ne radi ništa, a sve sam bliži da nađem bilo kakav solidan polovan set, svejedno dok s primorja odem za pg i vratim se, platim ruke, dio, dođe mi ga na slično. Kontam kod nekog ima sigurno neki polovan set na otpadu da pošaljem rođaka da ga uzme i da mi pošalje autobusom ili kurirom.
Last edited by Djalac; 23-02-19 at 22:55.
Ne znam koliko je pametno stavljat to polovno.. razumijem da je staro auto ali ipak.. malo te jeftinije izadje sa polovnim djelovima.
Meni je majstor rastavio set i veli samo lamela da se zamjeni ostalo ti je top i ja na njegovu preporuku uzeh samo lamelu, sastavi on sve ja da probam auto, kad cu da krenem hoce motor da mi ispadne iz lezista od trzanja, ja fino novi set komplet lukov 150e podjem kod istog majstora i menjaj. Castio sam ga 20e iako nisam trebao, muka je skinut menjac i vratit.
hahahha, a vidio sam ali ova je od 81kw, a ovo moje je 66.
Hari, znam ja brate da to nije preporučljivo i uvijek sam sve novo stavljao, ali zgadilo mi se više pravo da ti rečem. 200e sad za korpu i lamelu, turbina mi je na samrti , znači 500-600 e za to dvoje a auto mogu 1000 prodat.
Ne znam, opet da uzmes polovan set 80e i niko ti nece dat garanciju da su djelovi ispravni, moze se desit da ti majstor spoji sve i da opet imas problem, ali ti vidi kako ti najbolje odgovara.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks