Znaci nista od odbjeglog tajkuna nocas.
Malo je namazanih ljudi ko što je ovaj Knežević. Sujetnim ljudima je povrijedjen ego kad neko hvali ljude pored njih, a njih zaobilazi. Sve i da ne postoji raskol u DPS-u, ovo je dobra taktika Knezevica što Duška uzdiže u nebesa. Ču zdravo tkivo DPS-a. Show
Aludira li ovo na Ivanovic Petra kad pominje kradje naocara i telefona u Njemackoj?
Jel neko stvarno mislio da je DK sve ovo sam smislio?
Zna se da se premijer i predsjednik ne podnose, blago rečeno, bez obzira na Milovo "slažemo se do u nijansu" kako ono reče na A1 xaxaxa
Jedini komentar premijera na aferu "pustimo nadležne institucije da rade svoja posao" mhmmm
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Konačno nešto
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Prc ima sve za cigare 90ih. Znaci sve su pare koje su letjele za kipar oprane preko njega
Specijalni avioni kojima je iz Crne Gore prebacivan keš zarađen u švercu cigareta poletali su čak 178 puta iz Tivta i Podgorice od 1997. do 2000. godine. Do kiparskog aerodroma Pafos, prema podacima Specijalnog tužilaštva u Bariju, na taj način u koferima je preneto više od 1,2 milijarde nemačkih maraka, 726.061 dolar, 136.440 švajcarskih franaka i 64.950 austrijskih šilinga.
Novac je uglavnom prebacivan letelicama identifikacionog broja N999CX, N888CN, N888CX i N213 JS.
I 21og nedjo rudovic najv. U parlamentu za pvatizaciju A2A
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Evo veli A2A sledeće nedjelje u parlamentu. Odlicno. Konacno nesto konkretno. Da se ne maše ovuda nekakvim firmama na Kipru.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I pored ovoliko novca, Americka komisija za hartije od vrijednosti kaze da su pare od Telekoma isle clanu familije visokog zvanicnika
Ne izmisliti nego smisliti - kamera nije izmišljena nego smišljena u bivšoj firmi premijera...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Eто.
Ди Кеј се испричао, али ништа конкретно није рекао. Додуше, хвалио је Марковића, "здраво ткиво" ДПС-а. :grin:
Штета. Очекивао сам више.
Полакоте!
I jos ne vidjeh da je neko odgovorio na pitanje - zasto bi Markovic ulazio u direktan konflikt sa Djukanovicima? Zato sto je on zdravo tkivo DPS-a i predugo mu i pretesko pada visedecenijsko ropstvo crnogorskog naroda pod Milom? Keakodane.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sto bi rekao Milo, snasao se . Sve je legalno
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Odgledah A1 i Soka Radojicica sa DK. Ne znam Soka ovakvog. Djelovao preozbiljno. Zabrinuto. DK nista novo nije kazao. Ako ovako nastavi, bojim se da se ne izgubi momentum. Od onih klipova sto pusta na instagram slaba vajda. Naravno, DK je vec dao vazne informacije. Ali kad stalno potencira da ima pun arsenal bombi, pa nista od tog ne daje...to pocinje da lici na prduckanje.
Dobra kolumna/komentar Kosovica u Vijestima:
https://www.vijesti.me/kolumne/idi-i...morati-da-odes
I o tome kako se Milo mijesa u nesto sto nije njegov posao:
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...rije-nadleznih
Iako su novinari u Ukrstenim rijecima mogli mnogo ostrije i efektnije napasti Djukanovica, bilo je par stvari koje su se omakle Milu, uz pomoc N. Markovica. Meni je posebno indikativno bilo da se Milo odlicno sjeca nekih detalja, cak i datuma od prije desetak godina, ali se nije mogao sjetiti nekih stvari koje bi covjek tako briljantne memorije morao da se sjeti. Kao sto kod nas postoji selektivna pravda, tako, izgleda, postoji i selektivna memorija. Druga stvar, koju takodje potencira Kosovic, jeste stav Djukanovica prema postovanju zakona, kad se radi o njemu licno. Nije se libio da cak kaze "to su gluposti"! A ticalo se njegove zakonske obaveze da prijavi ucesce u firmama. Nebitno je da li se radi o jednom euru - zakon je jasan. A jasno je i kakvu poruku Djukanovic salje ovakvim stavom.
Jos jedno pitanje koje su novinarfi mogli da ga pitaju jeste: Zasto Kipar? On, kao Primus Crne Gore je otisao na Kipar da osnuje firmu? U off-shore zone se ide da se osnivaju firme obicno da bi se nesto sakrilo. Recimo, vlasnistvo. Iz onog sto je N. Markovic pokazao, to je cak i jasno navedeno u samom aktu o osnivanju te firme na Kipru - da se ime Djukanovica ne pominje, vec da ga zastupa neka gospodja. Zasto, Milo? Sto si to htio da sakrijes? Da je novinara, postavili bi ta pitanja. Mada, ne treba previse kritikovati ni novinare. Lako je popovati iza tastature. Treba reagovati 'brk u brk', dok ste tamo u studiju. A bojim se da mi nemamo novinare tog kalibra.
https://www.vijesti.me/tv/mans-dukan...i-dalje-posuje
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks