Hahahhaahh. U pravu si mile, Honda je smece. Adio.
Drug, to da mi je limit vidjeces uskoro, ja kad kupujem auto cekam duze vremena ali cu kupit ili da valja ili ga necu kupovat, lubenicara sam uzeo za neki dug iskoristio ga maximalno i boli me tuki.
Lubenicar plavi sa postova nije moj vec sam ti rekao, vec momka kojeg znam, moj se vozi na celicare 15 nisam kompleksas i ne volim da budzim auto, nije poenta price uopste ni bila o tome i ljepoti vec o tome da je auto ocuvano kao iz fabrike.
A tebi je Honda eto slobodno, ionako ti je niko ni nece cim je prodajes toliko dugo. Da valja cemu davno bi otisla.
Poyy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by HaRRy; 12-02-19 at 17:36.
Hahahhaahh. U pravu si mile, Honda je smece. Adio.
Evo prije nego pocnem sa kartonima da vas fino zamolim da se obuzdate malo, na vrijedjate sagovornike i fokusirate na temu koja je VW (koji se najmanje pominje zadnjih par strana).
--------------------------
Do Not Disturb.
vozih te vw dugo,ali nikad vise.kad razmislim i sjetim se samo neka ulaganja i problemi.precjenjeni do zla boga.
Majko sveta...
Ako dozvoljavate imao bih par pitanja.
1. Gdje mogu kupiti rezervni tocak sa onim sundjerom/stiroporom? Ne nadjoh nista na autodiler i po oglasima. Da li ovo je recimo to https://www.ebay.co.uk/itm/VW-PASSAT...cAAOSwCMRcXI6p?
Ili ovo https://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-V...kAAOSwUfNXRvqS
Ima li neko da prodaje makar ovaj sundjer kljuc dizalicu i ovo svebez tocka da znate?
2. Da li neko zna oznaku dijela plastike koja drzi trokut na gepek? Slomio se jedan jezicak pa se ono svako malo otvara. Valjao bi mi i trokut
Ako sto znaci model, u pitanju je Passat B8. Nije doslo ovo dvoje sa autom iz Francuske na zalost.
Last edited by hercules; 12-02-19 at 19:17.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da ti nije taj drzac ovakav?
Onda bi part # trebao da je 8T0860285.
https://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-NEW-...5/201924753650
Do Not Disturb.
https://www.kupujemprodajem.com/Auto...r_id=344196742
Mozda mozes da se dogovoris sa njim da ti salje busom
@hercules
Jesi siguran da taj auto mora imati rezervni tocak? Mozda je opremljen sa sistemom za krpljenje gume? Jesi li provjerio sa strana sta ima?
Ja vozim vec 10 godina bez rezervnog tocka, nikad nisam imao potrebu za njim i ako sam u pocetku bio veoma skeptican i htio ga nabaviti.
Prodavace mi ga isti taj sto ga je i skinuo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Taman, većinom to skinu isti ovi sto uvezu....
Ja ne bih bez gume ziv vozio... Jer desilo mi se jednom da je izbucam tako da je onaj aparat ne moze zakrpiti.....a nisam u CG bio....
Takodje jednom mi se desilo mada se takve stvari jednom i dešavaju , bilo baš davno ali sam ga dobro upamtio, naletio na odron prednja lijeva guma izbucana, VW Touran smrdljivi, izmedju Nove Varosi i Zlatibora, 3 sata ujutro, decembar mjesec temperatura malo iznad nule, kiša pada bez prestanka...Mokar citav, smrznut, nesto pokušavao dva sata sa krpim gumu i o jadu da radim a gume rezerne nema, naravno sve uzaludni posao jer je guma izbucana sa strane, upalio grijanje skinuo se go u auto sušim robu i da se ugrijem, oko 8-9 sati posle 100 poziva našao šlepu srećom sam imao dosta goriva u rezervoar..
Od tad bez rezerne gume ni do Mareze..
Last edited by METZ; 13-02-19 at 07:24.
Pa meni su digli Santa Monice 17 tako. Fabrički je moj auto dolazio sa njima u ovoj opremi, ali sam ga ja dobio sa čeličnim 15 i zimskim gumama.
Gledaju kako će što više para uzet.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
A i ti bi da kupis auto ispod svake cijene
Ja najvise volim kad dodju sa izvadjenom muzikom, i ono samo kablovi vire <3
Znam ekipu sto uvozi auta i prodaje po HN.
Svako ide bez felni, rezervnig tocka, aftermarket muzike i cak patosnica. Jebene patosnice skidaju ljudi.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
ne mogu ti prodat auto koje ne moze proci tehnicki pregled. u gepek moras imat ili rezervni tocak (manji ili veci) ili set za pumpanje. a to sto roksped vadi patosnice to je druga prica i skida felme pa stavlja celicne.
f6
pa pricamo o rezevnom tocku.... ne o setu za pumpanje...
meni je 159 dosla samo sa setom....
dok mi je laguna dosla sa setom + sto su tu jos i dizalica, kljuc za tockove i sl...
oba auta su tako dosla iz salona.... samo je problem sto mi se na putu iz svajcarske do CG nedje "zagubio" ljetnji set tockova... ali sto da se radi![]()
Svima se zagubio usput nedje taj ljetnji set, moze bit da prodavac tamo skinuo jer se 100% nasi ciganisu oko cijene ili ga na kraj nasi skinu...
But if you never try, you'll never know..
Ja sam na zadnja 2 auta imao set za krpljenje fabricki (oba Audia) . 10 godina i 180000km predjenih (po raznim putevima u i van CG) bez potrebe za rezervnim tockom.
Jeste. Hvala majstore!
Hvala. Jos kad bi bio veliki tocak, ali moze se ovaj ulozak sa opremom prenijeti. Ako ne nadjem u Skadar eto me u Cacak.
Vozim evbo 15 godina, do sad mi je 5-6 puta guma pukla. Koje sam srece ako ne nabavim ovo tacno ce mi zatrebati
Veli da nije. Nego da mu sva auta tako dolaze. Pitao sam ja ima li da ih prodaje, kupio bih ga nije problem, nego nema. Nisam vidio po placu i garazi da ih ima igdje.
A patosnice mi je ostavio, bio je dobar pa ih nije skinuo
Full tocak i ja preferiram
Prosao sam tehnicki sad a da mi to niko trazio nije. Ni prezervnog, ni sajle, ni sijalica, ni prve pomoci nista u gepek imao nisam.
Potpisujem![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Poštovane kolege VW kluba, zamolio bih Vas za informaciju:
Prodao bih VW Passat B5,5 karavan, 1,9 TDI 74kw 2001 godište dosta dobro očuvan za svoje godine, prešao 230k (otprilike tako piše na sat možda i 240k ko zna koliko je jer je ja nijesam vraćao). standardna oprema ima El podizače, xenone, alu felne i prednje 2 gume su nove stavljene, rađeni su servisi ima računa dosta.
Koliko je realna cijena za auto da mi se ne sprdaju ljudi? Ja sam tipovao oko 2200-2300€ jel to jaka cijena?
Eto ako nađem koju sliku bih okačio čisto da se vidi auto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks