Da mi je neko rekao da ima tepiha od 10k i da se pravi bilbord za tako nesto... ne bih vjerovao...
Da mi je neko rekao da ima tepiha od 10k i da se pravi bilbord za tako nesto... ne bih vjerovao...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja se nisam salila za tepih
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
A onda shvatiš da za istu lovu možeš kupiti kuću u EU
https://www.index.hr/oglasi/zdelice-...ca/oid/1222236
The more things change, the more they stay the same.
Viđela sam ČUDO:
Dva đaka sami, pješke idu u školu!!!
Sell the Vatican, Feed the World!
Realno... nisam roditelj pa nisam nidje komentarisao ova nova vremena kod nas dje su roditelji toliko zastitnicki nastrojeni da meni to (iako ne-roditelj) izgleda skoro pa bolesno. Znaci skola je na manje od 100 metara od stana ali dijete (i to ne pricam o najmladjima) ne smije samo da ode do skole ili se iz nje vrati sto roditelj nece kolima doc' po to dijete.
Uz to ne smije trenirat' nikakav sport jer koji ce mu to djavo, moze ga neko gurnut' pa da ga roditelj ogrebanog pokupi iz skole sto bi bilo ravno smaku svijeta.
Kakve amebe gajite vi?
Do Not Disturb.
Eee kad se sjetim do srednje sam pješke išao 4,5km u jedan pravac. Pa najgore kad kiša pada, ti pod kišobran, a sve nogavice kvasne, pa se suši u školu na radijator i nikad bolesni nismo bili.
A ovo danas em vodi, em dovodi iz škole i uvjek bolešljivo i metiljavo. MRŠ
Bas zato sto se vode i dovode, ne moze imunitet ojacat. No sve da nije zima,da nije vruce,ne daj boze da se umore
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ne vjezba niko![]()
treba pucat u njih, da ojacaju.
Majka me jedan i po put povela do škole.
Prvi dan do kapije škole, a drugi dan do mesare Šahovića, tj.njihove nekadašnje prodavnice 'Dunja' (na putu do 'Marko Miljanov' škole, a ja odatle sama.
Za cijelo školovanje ne znam jesu li me 5 puta prebačili i do osnovne i srednje...
Sell the Vatican, Feed the World!
Meni dijete ide u školu do koje treba ići ispod podvožnjaka i trotoarom koji nije obezbijeđen nikakvom zaštitom iako su se pisale peticije upravo zbog onog što se svuđe tretira kao dio koji nije bezbjedan za najmlađe. Treba li da da napomenem kako se danas vozi i kako je saobraćajna kultura nikakva. Takođe, na istom podvožnjaku je zbog preticanja na moje oči stradao stariji čovjek kao pješak jer je divljak izgubio kontrolu nad autom pretičući sa desne strane bulevara. Daleko od toga da sam osoba koja razmazuje djecu, biram samo racionalno bezbjedniju soluciju. To što se nekada išlo u školu drugačije, bilo je drugačije i vrijeme i ne baš ovoliki broj ulica i automobila, manje divljaka za volanom. Kad budete imali đecu shvatićete o čemu pričam.
Ja imam jedno od skoro 19 i jedno od skoro 16, jedino kad je kakvi kijamet od kise sa vjetrom, prebacim ih do skole, inace pjeske. Da je rizik u danasnje vrijeme, jeste, nista manje no da te neko spuca autom dok ih vozis u skolu. ali, evo, Bogu fala, za sad je sve kako treba, a nije da se nisu skvasili i pomeli dosta puta, pa eto, ne fali im nista.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kolko imad ti godina, kad su ti djeca tako velika?
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Starije mu je dijete od pola forumasa, velis li?
Ne ulazim u pojedinacne slucajeve i sigurno neko ima razloga sa voznju djece do/od skole ali znam za masu slucajeva gdje je skola vrlo blizu zgrade, nemam nikakvih izvandrednih opasnosti na putu pa opet dijete nikad ne ide samo, bez obzira ima li 8, 10 ili 12 godina. Mozda neki od njih ne bi ni znalo put do kuce jer nijednom nisu pjeske ni isli, samo za voznju kolima znaju.
Do Not Disturb.
boje se vjerovatno da ga neko ne kidnapuje.
Ako su mu roditelji toliko bitni da se boje kidnapovanja onda ne treba ni da ide u skolu nego neka ga privatni profesori uce kod kuce. Pare ce ga kasnije socijalizovat', kad poraste...
Do Not Disturb.
Iha, ja sam mislio da si dosta mladji, prastaj ako sam te nedje iznervirao ili tako nesto..
E,sad,da se jave svi oni kojima su roditelji išli kolima na posao.Moji su išli od Autobuske do 5 Udovica pješke u 5.30-5.45,tako da je suvišno pričati jesam li ja išao pješke od Autobuske do Elektro ili nijesam.
Što bi rekao Njegoš:" Svaki pās svoje breme nosi",pa bilo to breme i vožnja do škole na 200-300m
Sent from my room
Ja neka sto sam u skolu isao pjeske svaki dan nego i na fakultet svaki dan po 10 km.
Onda da ih naćeramo da se ljetos spuštaju na unutrašnje od kamiona na Ribnicu,da idu biciklom na Cijevnu sa društvom,da sjede ispred zgrade do 23h,da pođu vozom u Sutomore bez eura u džep...jer sam i ja tako i nijesam se nikad prehlađiva'...ne za.ebajte ljudi.Druga su vremena došla
Sent from my room
Evo i ja onda da krenem, neka ta djeca onda upadaju u autobuse na pocetnu stanicu i kradu pazar, iznajmljuju soni na ukradenu licnu kartu i nikad ga ne vrate, pucaju iz pistolja i kalasnjikova u borove, kradu padobrane sa aerodroma i aktiviraju ih kad je nak vjetar, potpisuju imena ljudi koje mrze na zidove zgrada i kuca da ispane kao da su to oni uradili, ruse zidove svjeze izgradjenih kuca dok je malter svjez, kad je ljeto i suva trava izazivaju pozare itd. itd. Ima tu jos masu toga... I nece toj fjeci prehlada nista moc...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks