Astra H 2004 god cuje mi se zujanje neko iz volana kad se ne dira volan,kad se malo okrene nista,sto moze biti od prilike,je li pumpa ili nesto drugo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra H 2004 god cuje mi se zujanje neko iz volana kad se ne dira volan,kad se malo okrene nista,sto moze biti od prilike,je li pumpa ili nesto drugo?
Pumpa bi se cula kad motas.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa sta moze biti oganj ga izgorio,bas iritira,kao da se neka zica otkacila pa grebe plastiku neku
A gdje se cuje?
Ja mislim da ti je nesto labavo tu oko spulne.
Tacno iz volana,ispod volana,ali cuje se i napolje isto,kad se otvori hauba ista prica...to sistanje,kao da vakum negdje izbija ili sl zvuk,ne umijem da ga objasnim
Daj video...
vjerovao ili ne desi se d au salon ljudi kupe farban auto... ogrrebu se u transportu pa se to sve rijesi da kupci ni ne slute
ali da - dostina kod nas kupuje barake po 500e, na srecu ih dokotrlja do cg, ulozi jos 500 i prodaje za 2-3k
zato samo servisna istorija i to cista - da vidis da je neko bio ludak pa ubodes da je i metlice u servis isao da kupuje e to je pravo![]()
Kako da postavim video?
takvu sam lagunu ja kupio...ovaj kad je u alijansu gledao servisnu istoriju gleda me i kaze, ovaj ti je auto svako malo bio u servis....cak je i metlice tamo mijenjao...
špulna tj traka namotaja ?
E ne znam,cuje se i spolja isto nego duva neki vjetar u Bar pa ne mogu snimit’...
Bio sam kod majstora par i oni mi rekose “ne diraj nista nego pojacaj muziku” a mene to izdimi
pa dje se cuje jace...spolja ili unutra? mozda je nesto spolja pa prenosi zvuk samo...
ja koliko vidim po internetu te astre su poznate po problemima sa servom.... tako da ti kreni od nje... ulje i sl...
Sad bih kod jednog starijeg majstora,rece da je neko vakum crijevo popustilo,rijesice to sutra
ima li ko da preporuci neki servis za autoamtske mjenjace sem ovog iz NK..... Miseljic ili kako se preziva vec...
Nenad Petrusic.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks