sože banking i sože mobile banking je 1.6€ mjesečno....
mHBklik i HBklik je 1.5€
Addiko eBank je isto 1.5€
tako da nije toliko skupo u SG banku.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
SGM je skupa čini mi se, Addiko, Hipotekarna i CKB...po meni bas tim redom sto se tice m-banking a za tarife uporedi, to nisam gledao.
CKB je imao neki čudan način rada sa E-bankingom (da ti listu pinova koju kucaš prilikom transakcija...), Addiko i Hipotekarna to imaju jednostavnije i M i E banking kad je u pitanju.
sože banking i sože mobile banking je 1.6€ mjesečno....
mHBklik i HBklik je 1.5€
Addiko eBank je isto 1.5€
tako da nije toliko skupo u SG banku.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
https://www.hipotekarnabanka.com/faj...da-30102018/57
Nesto ne pise posebno za inostranstvo... podizanje na ATM “drugih banaka” je 3-3.5% min 3-3.5 eur. A mozda obracunaju i konverziju 1%. Bolje podigni kesh u CG, pa menjacnica. Kurs u Srbiji je oko 118.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Koliko im treba vremenski za izradu debitne kartice?
The things you own end up owning you.
Tip 1 - kada plaćaš karticom u drugoj valuti, uvijek izaberi valutu države u kojoj plaćaš (Ako si u SRB izaberi dinare)-
Tip 2 - kada podižeš drugu valutu na bankomatima od one koju imaš 'na kartici', uvijek odbij konverziju koju ti nudi banka (bankomat).
Ne iznosi netacne informacije. Nema provizije za prenos na racune u drugim bankama sa prolaznog racuna fonda.
Potrebno je da klijent donese potvrdu o racunu iz druge banke i automatski mu se prenosi novac tamo bez ikakve provizije.
Sto se tice provizija za kartice fiksno odrednena provizija od strane mastera i vize je 3% od iznosa koji podizes ili minumum 3eura.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I koja je zadnja info za Hipotekarnu? Gasi li se, je li sigurna itd? Koje su posljedice u slučaju kolapsa, blokada novca na računu samo?
Glasina pustena da se unese panika.
Nista od toga nema, HB je po svim izvjestajima i revizijama CBCG izuzetno stabilna, prva nakon ckb i podgoricke...
Najbolji pokazatelj trenutnog stanja je da se depoziti za ibm banku trenutno isplacuju narodu upravo preko HB, a to cbcg ne bi dozvolila da nije stanje idealno.
Info je iz prve ruke. Ne brigajte, sve sam provjerio jer su i moje pare tamo.
Ako i bude nesto kriticno nece se blokirat preko noci, bice tu i kontrola i provjera par mjeseci i sve ce to biti po novinama, tako da cu i ja i vi svi imati vremena da maknemo pare.
Realno pare su najsigurnije u ckb, podgoricku i prvu banku.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Da, a izvještaji i revizije ovakve CBCG su izuzetno pouzdani.
Ako se bude nešto kritično dešavalo, vi to nećete znati dok se ne desi. HB stoji dobro po 'pokazateljima', i ne vjerujem da je u problemima. Ono što je fakat je da su njeni vlasnici imali vlasnički udio i u Atlas Banci, a ono što ne možemo znati je kome su krediti odobravani i kakvi su bili tokovi novca kroz banku, a što je bitnije od bilo kojeg racija izračunatog iz zvaničnih izvještaja.
Ali “najsigurnije u prvoj”... hahahah mada ima smisla... sve ce izgoret, ali oni nece.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dabome, nije lud. Hahahahha
Koja banka nudi najpovoljnije uslove za fizička lica, pored Ziraat? Interesuju me osnovne stvari:
- vođenje računa
- naknada za debitnu karticu
- podizanje gotovine
- provizija na uplate na račun
Erste mi se čini kao dosta povoljna, jer im je održavanje 0,75, isplata gotovine besplatna, održavanje debitne kartice bez naknade (valjda), ali ne znam kako stoje po pitanju provizija.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Jel to Ziraat poceo sa fizickim licima?
Pa ti me ispravi ako mislis da grijesim... nakon ckb i podgoricke najsigurnija u cg trenutno jeste prva banka... ja stvarno nikad nisam poslovao preko prve, ali to je fakat. Ja moje poslovanje radim preko HB i podgoricke... ako hb ipak nekim cudom podje u stecaj poslovanje cu prebacit u ckb ili prvu.
Privatni racun i pare van poslovanja firme drzim u podgoricku.
Last edited by lucke91; 04-02-19 at 19:07.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
One Ring to Rule them all...
A sto cemo sa erste crni lucke..
Prva stoji odlicno to je strasno poznato, svaki radnik im je preko dekre zaposljen
Erste je ok ali nije najpovoljnija.
1e je održavanje računa/debitne kartice, 1e je SMS, 2e je e-banking. Sveukupno 4e.
Aplikacija im je odlična. Podizanje gotovine u njihovim bankomatima je besplatno.
Znam da je u Lovćen banku sve ovo 2.5e i da su bolje kamate nego u Erste za oročen novac.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks