Move, zlatio se. 2k km od kuce sve je tu
Za sad zadovoljan. Slika je malo losija ali odlicno je to
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Evo su nesto sve kanale izmijesali
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Move, zlatio se. 2k km od kuce sve je tu
Za sad zadovoljan. Slika je malo losija ali odlicno je to
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
evo i kod mene miks
O ne, restartovaih ruter i vratih se na MTEL resenja, ljudi pa MTS resenje radi jedno 80 % brze i stabilnije. Tj. ni jednom mi nije zastekalo.
I ja sam imao slično iskustvo. Nakon još jednog (sada već uobičajenog) restarta resivera, pojavio se MTS interfejs.
Po meni mnogo jednostavnije, preglednije i bolje rešenje. Lista kanala po kategorijama (slično kao kod telemacha), epg i vodič mnooogo bolji.
Brzina prebacivanja i odziva na komande, u mts interfejsu makar 3 puta bolji. Ono poznato usporavanje slike, ipak sam primijetio i ovdje.
Jedino premotavanje nije radilo i može da se vrati 72h unazad, umjesto sadašnjih 7 dana. Nešto što konačno liči na gotov proizvod...
Onaj od MTS je dobar samo da radi premotavanje (ne samo prebacanje sa emsiije na emisiju). Jesi li provalio kako se lako prebacaju kanali, kako se lako prebacas po kategorija kanala, i kako imaju preskoke po 5 ili 10 kanala (ne znam koliko je bilo).
Bas ljepota koristiti, Mtel resenje je jedno veliko mucenje.
U pravu si. Meni nije jasno zašto su uopšte razvijali nov interfejs, kad je ovaj koji imaju (MTS) sasvim dobar.
I onda nama uvalili testnu verziju MOVE da nam sve živce pokida
Lista kanala je istumbana totalno! Pokušali su tematski da ih slože, ali su među sportske i Pinkove ubacili. Ovo je haos!
Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ne znam sto nam ne puste svima taj mts ui i zdravo. Svi zadovoljni...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Sta ovo bi sa kanalima?
Ja sam ih slozio po svom izboru,tako da nemam tih problema
Udjes u Meni, izaberes PRETRAGU KANALA, zatim ides na OPCIJE, i odaberes prikazi LCN (NE), Automatsko sortiranje (NE), Azurirati OTA tokom noci (NE),Pretrazivanje nocu (DA)...i kasnije kad to podesis ides na uredjivanje kanala. Tako da ce ti svaki put kada se doda novi kanal, on biti na samom kraju i ti ga kasnije postavis dje hoces.
Pokusao sam sliku da izbacim, ali nesto ne moze, pa sam ti ovako napisao
Zahvaljujem care.
...
Evo uzeh i ja ovo cudo od MOVE-a. I moram da se phvalim, stvarno radi odlicno, jebes apple Tv i ostala sranja, ovo je prava stvar.
JK, najvece njesra koje sam ikada koristio, interfejs uzasan, slika uzasna, a da ne pricamo o brzini rada.
Ja bi im preporucio da naprave ovaj interfejs sve FROM SCRATCH. Hvala bogu pa mi ostavise ovaj stari risiver tako da mogu da gledam kanale kako treba.
HRT kanali u HD-u
Ako neko zna kineski neka izgugla malo kako da rootujemo ovaj Move box, u pitanju je android box huawei ec6108v9.
Inace jako dobar box ali su ga malo zaeebaliii...
Raskidoh T-com i ubacih Mtel.
Kad sam vidio koliko kablova mora da bude, doslo mi je dok su montirali da im kazem pokupite sve vracam se na t-com. Uzasno me nerviraju svi ti kablovi pa me nervira i interface, prilikom prebacivanja kanala pola ekrana zauzme da prikaze koji je program i sto se pusta i prebacivanje sa kanala na kanal traje po 2-3 sekunde. I sad su ih jos izmijesali...
I ne znam o kakvom premotavanju pricate ja to ne mogu.
ja sam od skoro (2 dana) korisnik mboxa 1. apsolutno ništa ne znam ni o kakvim uslugama tipa move itd, ali bih cijenio ukoliko bi neko postavio neki link ili pojašnjenje o toj opciji premotavanja (meni nešto javlja da nije priključen usb uređaj)...
unaprijed hvala,
MOVE ces dobiti samo ako imas box duo 3, box trio 2+/3 ili box all4, za sve ostale pakete MOVE se moze uzetti posebno nzm koliko se mora doplatiti. Ali ne vrijedi uzeti to za sad, jer je krs najveci, mozda ce biti bolje ubuduce.
Ostali risiveri nemaju opciju premotavanja.
ok, zahvaljujem na info...
Nijesam na neke jade za to premotavanje, tv ionako gledam koliko da izblejim uveče uz neki film ili divlje životinje, no rekoh da provjerim da li je uključeno kao opcija. vidjeh da i tv ima opciju snimanja, no eo ima 10 dana da je stigao a još ne sjedoh da vidim kako to funkcioniše
Slika mi je ok tona nemam, kad prešaltam na YT imam ton i sve je ok s tv-om, znaci nesto je do mtela. Neko imao sličan problem? Restart nista nije rijesio.
Poslato s Jadrana
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks