Biće to težak duel kao i uvijek. Nažalost, ovo je jedan od baš rijetkih GS-ova koji nisam ipratio.. Nisam čak ni Novaka gledao do danas malo. Ne mogu zato reći ko je favorit
Dobija Djokash lagano.
...
Biće to težak duel kao i uvijek. Nažalost, ovo je jedan od baš rijetkih GS-ova koji nisam ipratio.. Nisam čak ni Novaka gledao do danas malo. Ne mogu zato reći ko je favorit
Neka ga Đokaj pošlje u penziju
I jedan i drugi su rutinski stigli do finala, praktično bez velikog izazova. Jedino je Novaku Danil Medvedev pravio malo problema, ovo ostalo sve lagano.
Mislim da je Novak za nijansu bliži pobjedi, ali Rafa igra baš dobro, počeo je i on da skraćuje poene, popravio je servis, biće dobar meč.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Zasto bi neko zelio da jedan takav sportista, kakav je Nadal ide u penziju? Zar nije uzivanje svakome ko voli sport pratiti takvog majstora i takve meceve kakve su imali ovi sampioni.
Kad se samo sjetim..
![]()
Nisam neki fan tenisa. Prije Novaka sam gledao Federera na GS..ostalo slabo. Kao i mnogi tenis sam poceo pratiti zbog Novaka.
Frapantno je koja je razlika izmedju ove trojice i ostatka tura. Posebno ovi novi sto dolaze.. Ja ne znam zaista ko tu moze u godinama ispred da vodi glavnu rijec. Naram se eto da ce ovi dvojica igrati zajedno jos koju godinu, da je Federer bljesnuti nedje..Vimbldon recimo. Jer kad ova trojica se oproste tenis ce mozda biti zanimljiviji sto se tice neizvjesnosti...ali kvalitet ce da padne prilicno.
Ni u jednom sportu nije postojao rivalitet novoa Djokovic-Nadal. Dva takva gladijatora nikada u jednom sportu nisu postojala. Mozda jedino neki dueli u atletici.. Ali opet ovo je nivo iznad.
evo Rafu salju u penziju jos od prve povrede nedje 11-te, eo ga jos melje. a ovo finale 12-te je bespotrebno komentarisat, sjecam sse da sam svako malo izlazio iz kuce noge da protegnem jer sam se umorio gledajuci ih, mogu mislit kako je njima bilo![]()
Forever young, i want to be forever young
Potjera za zvanjem najtrofejnijeg tenisera u istoriji počinje u nedjelju.
^upravo tako...
Forever young, i want to be forever young
Nadal mi je omiljeni i jedini sportista kojeg pratim na drustvenim mrezama.
Naravno navijacu za novaka kao i uvjek ali nadal je fantastican primjer sportiste u svakom smislu.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Kakvi sportisti, kakvi ljudi.
Nadal si nakon povrede koljen aposlali u penziju, niikad više, kada je Novak imao povredu lakta, gotov je, neće više ni igradti, Federer prije neku godinu stra je, kakvi su ovo TITANI sve. Nikad više ovakve trojke.
Svi ovdje znaju koliko navijam za Nadal od prvog dana, ali mislim da će ovo biti prvo finale u kojem ću da uživam, da gledam majstore i genijalce i da ko god dobije, biću sretna jer sma gledala takav tenis!
Jesi popila koju vishe,aj priznaj,sinoc mislim?![]()
...
Uze Osaka prvi set.
I prosu pobjedu u drugom setu. Mada se evo vratila i ima brejk prednosti u trećem.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
uh jos malo...53-ca epizoda.![]()
e sve je spremno za klasik,eh meraka![]()
...
Nadal nabrijan, ne pamtim ga namrgodjenijeg, publiku pozdravlja a oči mu se ne vide koliko se namrstio.
100% pobjeda u finalu AO protiv 100% dobijenih GS finala do kojeg nije izgubio nijedan set - jedna statistika će danas da se pokvari...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ajd pomozi BozeIskreno ne pada mi uopste tesko kad izgubi Novak od Nadala jer mi je mio bas ali eto nadam se da ce danas novak izjednaciti rezultat u finalima GS na 4:4 !
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Gaziiii bre
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
ajmo noleee!!!!!!!
Auh, kakav početak, satiranje
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Deklasirace ga,kao shto najavih
...
izvuce se rafa ovaj prosli gem
ebale ih ove odvratne reklame
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks