Kako su ovo seljačke fore, ko je kome platio hotel, je li potrošio 200e, 300e... Ovo ima samo jedno ime u Crnu Goru što radi ovaj Duško Knežević.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Da ostavimo kartice po strani i kovertu i vilu.
Evo ostavicemo i 5 imena : Gorana Zugica, Duska Jovanovica, Belog Raspopovica, Olega Obradovica, Pedju Mitrovica za koje je DK rekao da milo zna ko ih je ubio ili ranio.
U demokratskim drustvima se podnosi ostavka za ovo u Dubai. Nema veze sto mozda nije vrsio funkciju tada. Ali ne placa ti neko kurve kokain i pre$ednicki apartman zato sto ti je drug. Nego je ili reket ili korupcija...
Zamislite sazna se u Italiji da je bivsem/sadasnjem predsjedniku/premijeru bankar placao kurve i pre$ednicki apartman. Znaci pala bi vlada za 15 min.
Pa njemacki predsjednik je podnio ostavku jer se saznalo da je dobio kredit za kucu po 1% manjoj kamatnoj stopi od regularne(ili nesto slicno) abhahahahahahahahahahhahahaha
Last edited by Gandalf_White; 26-01-19 at 12:28.
One Ring to Rule them all...
Steta sto za svaku od zemalja nije naveden i broj pripadnika vojske, javnih i tajnih bezbjednosnih sluzbi...
Pa da se onda sve to sabere i oduzme, da vidimo dje smo sto se bezbjednosti tice...
A porediti Balkan, koji je i dan danas bure baruta, dje se planiraju nekakve velike drzave, zajednice opstina, sa skandinavskim zemljama, zaista odrazava pravo stanje...
Da ne pominjem opsti kriminal, sto nam je standard x puta nizi nego u skandinavskim zemljama sto pogoduje imovinskjm deliktima, to sto smo geografski na ruti svih vrsta krijumcarenja itd, itd...
Mozda i nadjem neko istrazivanje na tu temu...
Samo cu reci da se kolege policajci raspadaju od posla, ali bukvalno, rade 5x vise prekovremenih sati nego sto bi smjeli, a da krenes policajca na ulicu da trazis naci ces ga nikad...
Po mom misljenju treba da te plasi sto nemamo dovoljno policajaca...to sto u statistiku na koju se pozivas ulaze zapisnicarke, upisnicarke, cistacice i kafe kuvarice, je prica za sebe
Last edited by karamazov; 26-01-19 at 12:32.
Last edited by Superhik; 26-01-19 at 12:35.
Pita li se iko sad kako mi sa ovakvim prljavstinama i brukama da polozimo iz poglavlja 23 i 24? Ja ne znam, brate.. sta ceka ta EU.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Znas ono "statistika je tacan zbir netacnih podataka" E to ti je upravo ovo. U ve 6000 policajaca imas veeeeeliki broj slubenika koji nisu uniformisani i koji nemaju ovlastenja, to jest, oni koji ji rade u sluzbama poput kadrovske, nabavne, intedantske,... Sa druge strane, koliko treba uporediti na kom stepenu su su mjere tehnickog nadzora i koliko to para kosta i uporediti sa nama. Nije isto kad u nekoj zemlji imas na svaku raskrsnicu video nadzor i kad to isto imas u dva grada na tri mjesta. Zat o je toliko velika razlika. Meni licno ne smeta ni da je veci broj policajaca na ulicama. Dok ih je bilo vise, manje bilo ovih sto kradu, obijaju, presrijecu zene po ulazima i otimaju torbice...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Je li moguce da covjek nista nije izbacio danas...
Aooooo...
Sto bi sa onih 2000 sati materijala
Ako je zapad, onda oni definitivno tipuju na cijepanje DPS-a i nekog Duleta, kao vodju "zdravog" dijela DPS-a. Sigurno ne otvaraju prostor za nekog iz opozicije..
Ma kakav sci-fi.. HOROR!![]()
"EU pregovara sa Slavkom Perovicem"
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Slavko je prsa ka osigurac.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Puče kumstvoPiperović: Knežević znao da gostujem u "Živoj istini" i na to rekao "Dobro"
26.01.2019 11:21 > 11:41 | Postavio/la: Žarko Vujović
Advokat Zoran Piperović izjavio je da od Duška Kneževića nije dobio dokument o otkazivanju punomoćja, te da je u emisiju "Živa istina" došao kao branilac osumnjičenog Kneževića.
Piperović u saopštenju navodi:
"Ja sam jutros ponovo zvao specijalnu tužiteljku Lidiju Vukčević i pitao je da li je tačno ovo što su objavili pojedini mediji, da je Knežević otkazao punomćje 21. januara.
Ona mi je doslovce odgovorila: "Jeste, ali sam Vas ja juče poslijepodne zvala, jer sam vidjela najavu emisije, inače Vas ne bih ni tada zvala. On može da otkaže i meni, ali je dužan da to kaže i Vama", citira Piperović riječi specijalne tužiteljke.
"Ja sam Kneževiću, nakon što me je tužiteljka obavijestila, poslao poruke u periodu od 18.10 i 18.15 sati i pitao ga da li je to tačno. I sve da je tako, što ja niijesam znao, neka Duško, pošto se poziva na krst, poljubi krst i neka kaže ko mu je rekao 24. januara uveče da ja gostujem u emisiji, a on na to rekao: Dobro", kaže Piperović.
"Ja i Duško, odnosno naše porodice kumovi smo više od 100 godina. Ako ovo treba da se iz čista mira radi kumu, ne znam što će drugi, koji mu nijesu kumovi, da očekuju od njega. Mene prozivati za samozvanca, a slati mi više primjeraka punomoćja za svaki slučaj, koje imam, je više nego sramotno.
Dakle, kada sam bio u emisiji, ne da nijesam znao, nego nijesam mogao ni da naslutim, da će kum kumu nešto da uradi iza leđa.
Uostalom, neka se sjeti da je njegov broj u mom mobilnom telefonu lično on memorisao i napisao Duško Knežević - Kum zlato", kazao je Piperović.
Sve vrijeme je bio predsjednik dps-a, a valjda nećemo pričat o tome je li imao uticaja na državnu politiku. Da ne pričam je li imao uticaja na to da Knežević može da kupi Meljine, da ne ulaže ni 3% onoga na šta se obavezao, da ne plaća radnike u bolnici i gomilu sličnih stvari. A u vrijeme vDikejovog vlasništva nad Meljinama već je bio nazad u premijerskom sedlu. Osim toga, ne zaboravi da ni Marović nije bio budvanski funkcioner kad je uticao da skupština opštine Budva donosi štetne propise i odluke i da sklapa štetne ugovore, pa je ipak pao u depresiju.
Ako budeš nastavio ovako da braniš Mila i dps, prijaviću te Milu. Malo mu je muke što ga Dikej napada, no mora i da razmišlja kako ga ti braniš.
Zasad se zna za skoro 17 hiljada izbrisanog duga sa kartice i skoro 40 hiljada plaćenih bahanalija. I to je sitnica šta su sve uzimali, slažem se sa tobom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
DiKej je najavio da ce u poneđeljak obajviti ko mu je bio partner u meljinama... Ne bih se cudio da je to bio upravo neko iz prve familije ili neko blizak njima...sto bi objasnilo zasto su na čelu meljina vazda bili ljudi koje je milo birao...
Poslato uz pomoć Tapatoka
I Pored tzv parntera DK u Meljinama,nikako za ove godine da dobije urbanističko tehničke uslove,niti ništa što je DK zahtjevao za Meljine,več iz minus u minus pa u stečaj.
E jbem ti što ti je CG.
A ja častio sasašnjeg gradonačelnika Budve neđe pićem prije ,ali džaba mi,nemam snimljeno.Da imam i da sam nesoj ka ovi iz Zete,mogao bih ladno to kod Gojka kad panem na kakvu licitaciju u BD
![]()
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks