Page 10 of 146 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast
Results 226 to 250 of 3645

Thread: DK Leaks

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    19 Posts

Kako su ovo seljačke fore, ko je kome platio hotel, je li potrošio 200e, 300e... Ovo ima samo jedno ime u Crnu Goru što radi ovaj Duško Knežević.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Jasper View Post
    Kako su ovo seljačke fore, ko je kome platio hotel, je li potrošio 200e, 300e... Ovo ima samo jedno ime u Crnu Goru što radi ovaj Duško Knežević.
    e? Koje?
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos jedan je nikao
    Jes Crnogorci su poznati da imaju i da su galantni, a ovamo dizu na sprdnju kolegu ako nije obrnuo turu tocenog piva za 4.5 e.
    Ovo se zove otreznjenje, bolna istina ili k.... U CELO!

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Da ostavimo kartice po strani i kovertu i vilu.

Evo ostavicemo i 5 imena : Gorana Zugica, Duska Jovanovica, Belog Raspopovica, Olega Obradovica, Pedju Mitrovica za koje je DK rekao da milo zna ko ih je ubio ili ranio.

U demokratskim drustvima se podnosi ostavka za ovo u Dubai. Nema veze sto mozda nije vrsio funkciju tada. Ali ne placa ti neko kurve kokain i pre$ednicki apartman zato sto ti je drug. Nego je ili reket ili korupcija...

Zamislite sazna se u Italiji da je bivsem/sadasnjem predsjedniku/premijeru bankar placao kurve i pre$ednicki apartman. Znaci pala bi vlada za 15 min.

Pa njemacki predsjednik je podnio ostavku jer se saznalo da je dobio kredit za kucu po 1% manjoj kamatnoj stopi od regularne(ili nesto slicno) abhahahahahahahahahahhahahaha
    Last edited by Gandalf_White; 26-01-19 at 12:28.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Cini mi se da se vraca Duvanska afera polako...

Duhovi proslosti...

Od ovoga je mene strah :

U 2016. godini, članice EU-a ukupno su imale 1,62 miliona policajaca – 3,4 odsto manje nego 2009. godine. U prosjeku, na 100.000 stanovnika bilo je 318 policajaca.
    Najmanje ih je u Finskoj (137 na 100.000) i na Islandu (194 na 100.000), a najviše na Kipru (573 na 100.000 stanovnika).

Ako pogledamo i podatke za države obuhvaćene istraživanjem, a koje nisu u Evropskoj uniji, onda je Crna Gora na prvom mjestu, sa 635 policajaca na 100.000 stanovnika.
    Na drugom mjestu je Srbija sa 596 policajaca na 100.000 stanovnika (podaci iz 2015. godine). U samom vrhu je i Makedonija sa 522 policajca na 100.000 stanovnika (2014. godina).
    I u ostalim državama iz regiona broj policajaca prelazi prosjek EU – u Hrvatskoj 490 (2015. godina), na Kosovu 439, BiH 436 (podaci iz 2012.) i Sloveniji 398 policajaca na 100.000 stanovnika.

Zivimo u policajskoj drzavi gdje je prosjek policajaca po glavi stanovnika ubjedljivo najveci u Evropi.
    Steta sto za svaku od zemalja nije naveden i broj pripadnika vojske, javnih i tajnih bezbjednosnih sluzbi...
    Pa da se onda sve to sabere i oduzme, da vidimo dje smo sto se bezbjednosti tice...
    A porediti Balkan, koji je i dan danas bure baruta, dje se planiraju nekakve velike drzave, zajednice opstina, sa skandinavskim zemljama, zaista odrazava pravo stanje...
    Da ne pominjem opsti kriminal, sto nam je standard x puta nizi nego u skandinavskim zemljama sto pogoduje imovinskjm deliktima, to sto smo geografski na ruti svih vrsta krijumcarenja itd, itd...
    Mozda i nadjem neko istrazivanje na tu temu...
    Samo cu reci da se kolege policajci raspadaju od posla, ali bukvalno, rade 5x vise prekovremenih sati nego sto bi smjeli, a da krenes policajca na ulicu da trazis naci ces ga nikad...
    Po mom misljenju treba da te plasi sto nemamo dovoljno policajaca...to sto u statistiku na koju se pozivas ulaze zapisnicarke, upisnicarke, cistacice i kafe kuvarice, je prica za sebe
    Last edited by karamazov; 26-01-19 at 12:32.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post
    DK može li bolje ovo zarad forumaša,stara mu majka.
    2011 je godna ,kada MĐ nije bio na funkciji...
    Moj Dule dudule gaće ti se nadule..koliko su para surgo u čašćavanje i niko da ti učini da ti firme ne odu u stečaj.
    Ali je bio u funkciji. Potvrdiće saputnica.
    Inače, baš te godine mu je zaštekao biznis koji mu inače donosi milione , pa je malo improvizovao Beatlese i ljetovao with a little help from my not friend

I zamolio je Piperović da mu se makne ćik sa lica, nije on S.Č.
    Last edited by Superhik; 26-01-19 at 12:35.

Thanks Thanks Given 
    4,446
    Thanks Thanks Received 
    8,586
    Thanked in
    3,301 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Inače, proceuralno, prebacila sam postove ali imam molbu da poštujete pravila, vi stariji članovi znate da nije po pravilima dozvoljeno izvrtati imena tako da molim da Gojka zovete kako se zove a ne GNojko....hvala na razumijevanju

ne pročitah nego svako ravnanje nase situacie sa Čaušeskuom i njegovom vladavinom i padom, dje je Sekuritatea zadnja pala, emotivno doživim...nešto mi nije liepo da se uopšte uporedi išta odatle sa našom situacijom.
    Pod DPS vlascu je indirektno umrlo na hiljade ljudi do sad, zbog zivota u ovom sistemu.
    Lomi i Caucesku... pa Lomi je doktor za ovoga.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by gandalf_white View Post
    da ostavimo kartice po strani i kovertu i vilu.

Evo ostavicemo i 5 imena : Gorana zugica, duska jovanovica, belog raspopovica, olega obradovica, pedju mitrovica za koje je dk rekao da milo zna ko ih je ubio ili ranio.

U demokratskim drustvima se podnosi ostavka za ovo u dubai. Nema veze sto mozda nije vrsio funkciju tada. Ali ne placa ti neko kurve kokain i pre$ednicki apartman zato sto ti je drug. Nego je ili reket ili korupcija...

Zamislite sazna se u italiji da je bivsem/sadasnjem predsjedniku/premijeru bankar placao kurve i pre$ednicki apartman. Znaci pala bi vlada za 15 min.

Pa njemacki predsjednik je podnio ostavku jer se saznalo da je dobio kredit za kucu po 1% manjoj kamatnoj stopi od regularne(ili nesto slicno) abhahahahahahahahahahhahahaha

То се неће десити (пад Владе или оставка предсједника) докле год има превише људи који имају овакву свијест:

Quote Originally Posted by jasper View Post
    kako su ovo seljačke fore, ko je kome platio hotel, je li potrošio 200e, 300e... Ovo ima samo jedno ime u crnu goru što radi ovaj duško knežević.
    Полакоте!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Pita li se iko sad kako mi sa ovakvim prljavstinama i brukama da polozimo iz poglavlja 23 i 24? Ja ne znam, brate.. sta ceka ta EU.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Cini mi se da se vraca Duvanska afera polako...

Duhovi proslosti...

Od ovoga je mene strah :

U 2016. godini, članice EU-a ukupno su imale 1,62 miliona policajaca – 3,4 odsto manje nego 2009. godine. U prosjeku, na 100.000 stanovnika bilo je 318 policajaca.
    Najmanje ih je u Finskoj (137 na 100.000) i na Islandu (194 na 100.000), a najviše na Kipru (573 na 100.000 stanovnika).

Ako pogledamo i podatke za države obuhvaćene istraživanjem, a koje nisu u Evropskoj uniji, onda je Crna Gora na prvom mjestu, sa 635 policajaca na 100.000 stanovnika.
    Na drugom mjestu je Srbija sa 596 policajaca na 100.000 stanovnika (podaci iz 2015. godine). U samom vrhu je i Makedonija sa 522 policajca na 100.000 stanovnika (2014. godina).
    I u ostalim državama iz regiona broj policajaca prelazi prosjek EU – u Hrvatskoj 490 (2015. godina), na Kosovu 439, BiH 436 (podaci iz 2012.) i Sloveniji 398 policajaca na 100.000 stanovnika.

Zivimo u policajskoj drzavi gdje je prosjek policajaca po glavi stanovnika ubjedljivo najveci u Evropi.
    Znas ono "statistika je tacan zbir netacnih podataka" E to ti je upravo ovo. U ve 6000 policajaca imas veeeeeliki broj slubenika koji nisu uniformisani i koji nemaju ovlastenja, to jest, oni koji ji rade u sluzbama poput kadrovske, nabavne, intedantske,... Sa druge strane, koliko treba uporediti na kom stepenu su su mjere tehnickog nadzora i koliko to para kosta i uporediti sa nama. Nije isto kad u nekoj zemlji imas na svaku raskrsnicu video nadzor i kad to isto imas u dva grada na tri mjesta. Zat o je toliko velika razlika. Meni licno ne smeta ni da je veci broj policajaca na ulicama. Dok ih je bilo vise, manje bilo ovih sto kradu, obijaju, presrijecu zene po ulazima i otimaju torbice...
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Je li moguce da covjek nista nije izbacio danas...
    Aooooo...
    Sto bi sa onih 2000 sati materijala

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Pita li se iko sad kako mi sa ovakvim prljavstinama i brukama da polozimo iz poglavlja 23 i 24? Ja ne znam, brate.. sta ceka ta EU.
    A mozda upravo ovo I radi EU.....ili bolje reci Zapad

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 26-01-19 at 13:03.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ako je zapad, onda oni definitivno tipuju na cijepanje DPS-a i nekog Duleta, kao vodju "zdravog" dijela DPS-a. Sigurno ne otvaraju prostor za nekog iz opozicije..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Ako je zapad, onda oni definitivno tipuju na cijepanje DPS-a i nekog Duleta, kao vodju "zdravog" dijela DPS-a. Sigurno ne otvaraju prostor za nekog iz opozicije..

Здрави дио ДПС-а. Звучи као научна фантастика.
    Полакоте!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ma kakav sci-fi.. HOROR!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

"EU pregovara sa Slavkom Perovicem"

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by skubaja View Post
    Nesto razmisljam, kako li se Maroviću sad smije brk, a mozda mu je i zao sto i on nije skupio mudašca...

Poslato uz pomoć Tapatoka
    drastična je razlika između njega i Kneževića, jer ovaj drugi ima u inostranstvu drastično jača leđa a ovaj prvi ih skoro i nema
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

"EU pregovara sa Slavkom Perovicem"
    A vazi.. ni Slavko, ni niko drugi ko vec NIJE u DPS-u. To ti je 100%, pod uslovom da uopste zapad stoji iza svega ovoga.

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Slavko je prsa ka osigurac.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Piperović: Knežević znao da gostujem u "Živoj istini" i na to rekao "Dobro"

26.01.2019 11:21 > 11:41 | Postavio/la: Žarko Vujović

Advokat Zoran Piperović izjavio je da od Duška Kneževića nije dobio dokument o otkazivanju punomoćja, te da je u emisiju "Živa istina" došao kao branilac osumnjičenog Kneževića.
    Piperović u saopštenju navodi:
    "Ja sam jutros ponovo zvao specijalnu tužiteljku Lidiju Vukčević i pitao je da li je tačno ovo što su objavili pojedini mediji, da je Knežević otkazao punomćje 21. januara.
    Ona mi je doslovce odgovorila: "Jeste, ali sam Vas ja juče poslijepodne zvala, jer sam vidjela najavu emisije, inače Vas ne bih ni tada zvala. On može da otkaže i meni, ali je dužan da to kaže i Vama", citira Piperović riječi specijalne tužiteljke.
    "Ja sam Kneževiću, nakon što me je tužiteljka obavijestila, poslao poruke u periodu od 18.10 i 18.15 sati i pitao ga da li je to tačno. I sve da je tako, što ja niijesam znao, neka Duško, pošto se poziva na krst, poljubi krst i neka kaže ko mu je rekao 24. januara uveče da ja gostujem u emisiji, a on na to rekao: Dobro", kaže Piperović.
    "Ja i Duško, odnosno naše porodice kumovi smo više od 100 godina. Ako ovo treba da se iz čista mira radi kumu, ne znam što će drugi, koji mu nijesu kumovi, da očekuju od njega. Mene prozivati za samozvanca, a slati mi više primjeraka punomoćja za svaki slučaj, koje imam, je više nego sramotno.
    Dakle, kada sam bio u emisiji, ne da nijesam znao, nego nijesam mogao ni da naslutim, da će kum kumu nešto da uradi iza leđa.
    Uostalom, neka se sjeti da je njegov broj u mom mobilnom telefonu lično on memorisao i napisao Duško Knežević - Kum zlato", kazao je Piperović.
    Puče kumstvo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

DK može li bolje ovo zarad forumaša,stara mu majka.
    2011 je godna ,kada MĐ nije bio na funkciji...
    Moj Dule dudule gaće ti se nadule..koliko su para surgo u čašćavanje i niko da ti učini da ti firme ne odu u stečaj.
    Sve vrijeme je bio predsjednik dps-a, a valjda nećemo pričat o tome je li imao uticaja na državnu politiku. Da ne pričam je li imao uticaja na to da Knežević može da kupi Meljine, da ne ulaže ni 3% onoga na šta se obavezao, da ne plaća radnike u bolnici i gomilu sličnih stvari. A u vrijeme vDikejovog vlasništva nad Meljinama već je bio nazad u premijerskom sedlu. Osim toga, ne zaboravi da ni Marović nije bio budvanski funkcioner kad je uticao da skupština opštine Budva donosi štetne propise i odluke i da sklapa štetne ugovore, pa je ipak pao u depresiju.

Ako budeš nastavio ovako da braniš Mila i dps, prijaviću te Milu. Malo mu je muke što ga Dikej napada, no mora i da razmišlja kako ga ti braniš.

Zasad se zna za skoro 17 hiljada izbrisanog duga sa kartice i skoro 40 hiljada plaćenih bahanalija. I to je sitnica šta su sve uzimali, slažem se sa tobom.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DiKej je najavio da ce u poneđeljak obajviti ko mu je bio partner u meljinama... Ne bih se cudio da je to bio upravo neko iz prve familije ili neko blizak njima...sto bi objasnilo zasto su na čelu meljina vazda bili ljudi koje je milo birao...

Poslato uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

I Pored tzv parntera DK u Meljinama,nikako za ove godine da dobije urbanističko tehničke uslove,niti ništa što je DK zahtjevao za Meljine,več iz minus u minus pa u stečaj.
    E jbem ti što ti je CG.
    A ja častio sasašnjeg gradonačelnika Budve neđe pićem prije ,ali džaba mi,nemam snimljeno. Da imam i da sam nesoj ka ovi iz Zete,mogao bih ladno to kod Gojka kad panem na kakvu licitaciju u BD

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

A vazi.. ni Slavko, ni niko drugi ko vec NIJE u DPS-u. To ti je 100%, pod uslovom da uopste zapad stoji iza svega ovoga.
    Salim se naravno...

Samo je jedna opcija trenutno validna a to je Milo u ekipa niz vodu a Dule radijator reformator...

Nedje se mora pochet rodjaci

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

I Pored tzv parntera DK u Meljinama,nikako za ove godine da dobije urbanističko tehničke uslove,niti ništa što je DK zahtjevao za Meljine,več iz minus u minus pa u stečaj.
    E jbem ti što ti je CG.
    A ja častio sasašnjeg gradonačelnika Budve neđe pićem prije ,ali džaba mi,nemam snimljeno. Da imam i da sam nesoj ka ovi iz Zete,mogao bih ladno to kod Gojka kad panem na kakvu licitaciju u BD
    Jesi li mu platio 40 hiljada za nedelju dana provoda?

Bogami, prešli ste sa priče nije ništa uradio na jeste uradio ali to što je uradio nije ništa strašno i neuobičajeno, pa onda to nije krivično djelo nego prekršaj koji treba da zastari... Zrno po zrno pogača.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Page 10 of 146 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks