Boleks probaj
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Skoro svako auto sa dsg ima hill hold ili hill assist
Dsg ima ima masu varijanti
Ima ga sa "mokrim" i "suvim" kvacilima
Kad si u D na semafor sa kocnicom, elektronika/hidraulika razdvoji kvacilo tako da nema trenja...kad pustis kocnicu pocne polako da hvata
Za razliku od obicnog automatika dsg ne voli bas da se vozi 1 na sat, ili da krece iz mjesta sa ogromnim teretom eventualno prikolicom...
Jer su ta kvacila koja koristi slicna obicnim kvacilima u manuelne menjace...Doduse mogu dosta duze da traju i jaca su, ali isto mogu da se spale/istrose, pocnu da proklizavaju itd
A isto moze da crkne ta hidroulika/elektronika![]()
Last edited by Laz; 25-01-19 at 16:08.
Hold sam izgasio na mog dsg. Nesto ne znam da li mu smeta ona mili sekunda dok ga on drzi pod kocnicama a auto krece.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sa mokrim moze pogotovo da bleji u D u vjecnost jer ima i hladnjak ulja, ali svakako ce ga komp raskacit poslije par minuta.
I glavnom, neka vozi i ne brine se. Nece 300.000km preci sa njim pa da se cima
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Ja držim u d uvjek na semafor, a hill holder mi je ugasen kao i start stop![]()
Plus ne mora niko da se veže, ne pisti ono čudo (ugasio preko dijagnostike) ljepota![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako će odjavit tablice kad ih nema. U svakom slučaju mogu ga registrovat ali ne mogu podići saobraćajnu, ili mogu?
Može mu je auto-kuća podići...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Neka kaze onda da mu je ukradeno auto hahahahaha, mora postojati rešenje... Pitaj dje registrujesvil nekog iz mupa.
opaaaaaaaa
gasimo hill holder
gasimo start-stop
gasimo upozorenje za pojaseve
sta je novo za 2019-2020 na crnogorskom trzistu da im objasnim ovamo u amerike kako se to radi![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ti ovo samo da se pofalis da si u amerike![]()
Šta će nama to
Nismo mi glupi amerikanci pa da treba da nam piše objects in mirror are closer than they appear na retrovizorima
Šta će nam upozorenje za pojas, stavljamo ih samo kad neko blicne da je murijak u blizini
Vozimo manuelce, hebo hill holder, upreš gas u patos i puštaš kvačilo ili ako ti je žao auta onda kreneš pod ručnom
Jer zamisli kad se sva ta elektronika krene kvarit ihaaaa![]()
Podjes kazes izgubio si tablice,saobracajnu i oces da ga odjavis i cao..Niko ti to ne moze uskratiti.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Bookmarks