Preda Kej. Pih, bas dosadan mec. Nista, da se odradi jos Lukas, pa jos jedno epsko finale...
Drugi put nek ne zove ujaka u ložu i dobija glat.
Preda Kej. Pih, bas dosadan mec. Nista, da se odradi jos Lukas, pa jos jedno epsko finale...
Forever young, i want to be forever young
Zao mi je sto nije Kei nije mogao igrati ali ona dva maratona u prva dva kola sa Ivom i onim Poljakom nije smio sebi dozvoliti.
Valjace malo vise odmora Novaku.![]()
Lagan trening za Novaka i malo odmora pred mečeve odluke... Sad bi valjalo da se Cicipas i Nadal sudare u 5 setova, što se mislim ne može desiti jer ja predviđam gaženje od strane bika sa majorke u 3 seta i ponižavanje napalejnog cicipasa
Može li mi neko objasniti ovaj Serenin outfit sa mrežastim čarapama i ovim odijelom ni d aj e manekenske gradje i da ima 20 godina. Bljak.
![]()
Posljednji ropac... A i ovako je zgodnije da se posluzi branč na pozadini... Blurp...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Brejknu ga Rafa odmah.
Pratim samo rezultat.
Da li Rafa igra dobro u skladu sa ovim rezultatom?
Ne muči se. Nema se što gledat.
Igra mačke i miša, čekamo finale.
Razlika u klasi
Dobar je Cici. Tek je na početku.
Ovo je bas ciscenje bilo, ako se ni Nole ne nemuci protiv Puja, moze bit opet 5 antologijskih setova u finalu.
Forever young, i want to be forever young
I sto vele strucnjaci smjena generacija, dok je Rafe i Djoke mogu se malci slikati aj dobijace djeda tu i tamo dok se ne penzionise ali ovoj dvojici tesko da ce primaci da budu ravnopravni bar jos dvije godine
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Rafa je svoje odradio,nadam se da nece ni ovaj nas napraviti kiks nego da gledamo krsteno finale i uzivamo u pocetku sezone kakav se samo pozeljeti moze.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Lijepo je otvorio mec Novak.
krompir prvi set
23 minuta, teži je trening od ovoga.
razmisljam nesto, dje bi bio ovaj tenis danasnji da nema Djokovica, Rafe i Federera...svi bi geldali (aj dobro, neko manje a neko vise) i rasmisljali " u kako dobro igra ovaj Kirgios, Vavrinka je sjajan igrac, Tsitsipas ja fenomenalan, Dimitrov, Raonic...kako dobar tenis igraju ljudi..."
al u prisustvu ove troice shvatis kakve su to tranje od igraca. kao rekreativci u poredjenju, makar sto se AO tice ove godine, sa onim sto rade Novak i Rafa.
Ovaj Puj nije uopšte toliko loš koliko rezultat govori... Malo je stegnut jer igra prvi put polufinale gs-a ali ovaj ima mnoge da iznenađuje ove sezone.
Новак брије ноге...
![]()
Novak odigrao odlicno.
Rafa igra kao zmaj.
Bice to jos jedan klasik u finale.
Nema tu favorita, samo gledas i uzivas.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks