Koji to zakon brani da se dijele pare po narodu? Oces da kazes da bih ja bio uhapsen kad bih narodu davao pare?
Jes kad bi legalno bilo da ti dijelis pare po narodu. Ajde da je Migo dao pare koje je podigao sa racuna DPS-a. Opet je nezakonito da ih dijeli aktivistima a oni dalje glasacima
Mada kakvi su ti pregalnici i zrtvenici za partiju, taman bi im to izgovor bio
Koji to zakon brani da se dijele pare po narodu? Oces da kazes da bih ja bio uhapsen kad bih narodu davao pare?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Drhte veli, onome je vruce, pada ovaj, migo je pobjega iz drzave, treba uhapsit ove sto daju pare prosjacima na semafore ko zna cije je to...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by acs; 23-01-19 at 13:51.
f6
Sad treba raspisat izbore ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
df se čeka sad![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Licno sam bio prisutan na aerodromu beogradskom 50 nas ceka da prodjemo pasosku kontrolu a ministar bivsi Segrt mrtav ladan izvadi pasos srbijanski i sam pravac na onaj salter samo za drzavljane Srbije,prodje covjek mi ka goveda blenemo i ocima ne vjerujemo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Pa opste poznato je da su vecina dps-ovaca latentni Srbi, ostalo im iz gospodarevih Dubrovackih pohoda, a i valjace mu ako ga optuze da pije kafu sa Svetom u Knez Mihajlovu![]()
Forever young, i want to be forever young
Nikad se to neće desiti. Amerika ima mutne planove zato im sve ovo i odgovara. Prvo su razbili krvavo SFRJ, onda su napravili od držabvica EX YU prćije, podržavaju sve ono što se kosi sa zdravim razumom , a sve u cilju ostvarivanja njihovih ko zna kakvih ciljeva. Lukšića su sklonili u svoje skute nakon što su ga makli sa funkcije, Radovićku kao što se vidi takođe, isto će uraditi i sa ostalim dželatima iz redova našeg nesrećnog naroda koji su im služili… Evropske glavešine su koliko vidim i debelo podmazali...
https://fosmedia.me/infos/hronika/ek...i-kako-je-zbog
Jesam li ja ovo dobro shvatio, policijski funkcioner krije kriminalca da ga ne ubiju drugi kriminalci, pa onda ti drugi kažu policajcu da su mu zamjerili zbog toga itd itd
Što bi reka Gandalf, ovo je nervno
O boze ........
Posto vidim da si sklon teorijama zavjere I visokoj politici.......... ako ko spolja radi ovo sto je aktuelno danima u CG, onda to najvjerovatnije radi Zapad...... tako da Putinov uticaj (ili kako ga ti na drugoj temi nazva, "najveceg drzavnika 21.vijeka") necete gledat odje sve su prilike......na tvoju zalost, a moju radost.
Unaprijed kazem da necu ulazit u raspravu oko Putina, jer nema tu racionalne rasprave.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vise-od-limita
Nadležnost Agencije je da vrši provjeru poštovanja limita priloga u iznosu od dvije hiljade za fizička i deset hiljada eura za pravna lica na godišnjem nivou
A ne moze se od ovih hakera zivjet'... sve po Crnoj Gori napacenoj...
http://mondo.me/a723474/Info/Hronika...e-Opstine.html
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pa jesu li hakeri ili samo mutljavina papirima?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Kako su ovo objasnili, svaka čast.
A u naslovu stoji Nestala dva miliona sa računa opštine... Hakerski hard copy napad.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks