da nije greška za ovaj V12, jer prošli je bio 610 KS
Paleta modela je:
BMW 730d (R6 sa 260 KS)
BMW 730Ld (R6 sa 260 KS)
BMW 730d xDrive (R6 sa 260 KS)
BMW 730Ld xDrive (R6 sa 260 KS)
BMW 740d xDrive (R6 sa 316 KS)
BMW 740Ld xDrive (R6 sa 316 KS)
BMW 750d xDrive (R6 sa 393 KS)
BMW 750Ld xDrive (R6 sa 393 KS)
BMW 745e (konbinovano 388 KS)
BMW 745Le (konbinovano 388 KS)
BMW 745e xDrive (konbinovano 388 KS)
BMW 745Le xDrive (konbinovano 388 KS)
BMW 750i xDrive (V8 sa 523 KS)
BMW 750Li xDrive (V8 sa 523 KS)
BMW M760Li xDrive (V12 sa 577 KS)
da nije greška za ovaj V12, jer prošli je bio 610 KS
She is only here to annoy herself!
To da ti registracija bude manja 30e
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Momci imam problem sa e39 520d 2002g.
Dok je motor hladan,auto ide odlicno. Ubrzava tecno,ona kazalja za potrosnju goriva radi normalno.
Medjutim kad podigne temperaturu onda promijeni se i zvuk,kao da se gusi. Ubrazava sporo,trecom brzinom ona kazaljka za potrosnju zaglavi na 10l i dok se ne podigne broj obrtaja na 3-3.5 hiljade onda kao da probije i vuce normalno opet.
Poslije par minuta ponovo se gusi i opet isto.
Ne dimi uopste,niti crno niti bijelo,pali odlicno. Netrosi ulje,potrosnja goriva mu je ok,cak manja nego kod pasata 1.9 2004.
Zna li neko resenje za ovo ili da preporuci nekod dobrog dijagnosticara i majstora za bmw. Samo nemojte onog vukcevica,lik je prosto prevarant i lopov.
Sent from my iPhone using Tapatalk
rekao bih da imas los sensor radilice
Prema tome, šta da ti kažem?
Isao sam na dijagnostiku ali ovaj majstor nista ne zna,samo pobrise greske. Evo sta je izbacio. Htio sam da odem kod Grebovica ili u Voli.
Uh taj filter nije mijenjan dugo izgleda
broj neispravnosti: 8 za motor
daj da vidimo koje su to greske
Vidim da je dde3 znaci sa VP pumpom...![]()
Jeste ovaj ima Bosch pumpu,nije comonrail. A nisam slikao te greske,ovaj majstor nesto mrsi. Pominjao mi je neki red paljenja da nije nastelovan dobro.
Isao sam kod drugih majstora,neko kaze protokomer,neko turbina,neko senzor temperature motora,neko vakum.
Ali niko nece da se prihvati posla,svi kao ne znam vidji ovo vidji ono. Inace sam iz Plava,isao sam i u Berane
Ajde injekcija pogledaj momku to auto i ne zayebavay
But if you never try, you'll never know..
A na kraj ce bit da lanac preskocio i treba da se "nazubi" i zakljuca ...Mozdaa
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Povescu ga kod Grebovica ili u Voli,valjda ce mu naci lijeka. Evo par slika auta
Lijep BMW, do ro ocuvan. Uvjek mi je bio mio ovaj model
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
voli ce tebi naci lijek da popijes za smirenje, prije nego ti ispostave fakturu![]()
ja mislim da bi mu jeftinijie bilo da kupi drugi nego da ga popravlja u voli, ovo što je opisao taman će izać te 2 iljade kolko i vrijedi
Pošto nećeš kod Vukčevića idi bacaj pare kod raznoraznih neznalica na divlje dijagnostike.Za dobrim se konjem vazda prašina dizala.
I pored svakodnevnih 10ak mušterija sjećam se kad si dolazio ,u posljednjem trenutku je promijenjen visko ventilator ,auto je gorelo bukvalno,neodržavan motor u katastrofalnom stanju.Ali šta i očekivati od nekoga ko vozi e39 sa 4 cilindra.Vredniji je točak mog auta nego ta kanta koju voziš.Bmw radimo iz ljubavi ,i poštujemo isto mušteriju sa novim f10 i kockom .Ali eto toliko o tebi,jednom neuroticnom stvorenju koje ne održava automobil nego traži majstora tek kada crkne nešto.Mislim da sam ti i previše svog vremena posvetio.
Iza svakog posla stojimo moralno i materijalno,29 godina se bmw-om bavimo.Na bilo kakve dalje neistine neću odgovarati jer ipak je moje vrijeme mnogo vrednije od tvog.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
https://m.facebook.com/story.php?sto...88473741451117
Upravo se popravlja dobro oštećen x3 ,sve orig. polovni djelovi u orig. boji automobili ,po cijeni koja je 40% od cijene novih djelova. Poslaću slike kad završimo sa poslom
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Necu ulaziti u vasa iskustva i odnose ali moram da kopiram ovaj dio kao najjacu izjavu:
"Ali šta i očekivati od nekoga ko vozi e39 sa 4 cilindra."
Kako se presmijah.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
da li se ovdje prica o miju vukcevicu ili je u pitanju neki drugi vukcevic?
Last edited by TAKUMI; 22-01-19 at 08:18.
nema drugog![]()
lijepo je izbacat neciji udareni auto na fb sa sve tablicama...
f6
Vredniji je točak mog auta nego ta kanta koju voziš "i poštujemo isto mušteriju sa novim f10 i kockom"
ne ide![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks