U subotu sam trebao da putujem, u ponedjeljak sam vidio da je mom sinu i meni istekao pasoš. Predao taj dan, rekli su mi biće u četvrtak bez ikakve posebne procedure. Bili su gotovi.
Sent from my Motorola 8400
Kompleksasi moj Djalac, da moze da prica kako je za dan zavrsio, on je coce faktor, ima veze, pa ne mora da ceka. Isto ka ono "mozes li mi izbrat jedan broj za tablice, neki mali..."
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
U subotu sam trebao da putujem, u ponedjeljak sam vidio da je mom sinu i meni istekao pasoš. Predao taj dan, rekli su mi biće u četvrtak bez ikakve posebne procedure. Bili su gotovi.
Sent from my Motorola 8400
Pa to je to.Regularno 4dana.Nije neko cekanje.
P.s Ja ti vjerujem Mexico da je tako,a i gore... :/
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ma izlaze u susret svakome kome je frka, i to je za pohvalu, a i nije strasno 4-5 dana sacekat. Tesko mije vjerovat da ima toliko ljudi koji dva dana prije puta saznaju da ce putovat, lise ako je kakva bolijest ili nesrecan slucaj ili slicno.Ali narod ti je cudo. Zbog pojedinaca ce to pocet da se smanjuje, pa ces morat donijet npr. avionsku kartu ili neki dokaz da putujes za dva dana,...i slicne stvari.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A dje procedura drugovi.
U Grckoj ambasadi sam cekao da zakazu termin od 15 novembra do jutros. Zvao sto puta. Zakazali za 10 februar a pasos istice 5 februara.
Prosli put se cekalo 45 dana da bude zavrsen pasos od predaje zahtjeva.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Last edited by Gandalf_White; 21-01-19 at 21:30.
One Ring to Rule them all...
Zar ne izglasaše neki zakon da od Januara 2019 pasoš košta 25€? Ili to mačku o rep?
Nisu. Tek treba da se raspravlja o tome, pa ako se izglasa biće za po' godine
Sent from my F3111 using Tapatalk
45 dana si cekao pasos???? Dje si to vadio pasos i kad, kumim te kapom?
Bronx, ljudi ne citaju tekst do kraja, samo naslove, pa poslije pricaju gluposti koja se prosiri brzinom svjetlosti. U pitanju je predlog zakona o taksama, koji, AKO se izglasa nece stupiti na snagu prije avgusta ove godine. Tako da nist anije mijenjano kad su licna dokumenta i putne isprave u pitanju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Aaa, ja pomislih nas, pa se zacudih.![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Gdje kupiti pijesak u Niksicu, tipa 3/4 dzaka ?
Podji na bilo koje gradiliste, pitaj ili ponesi tri dzaka, dace ti svako toliko da ne placas
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ostaje li isti broj pasosa kad se produzi?
Ne naravno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto smo kazali.Koja najbolja kartica pripaid da ima internet ? M tel ?
Znam da sam uzimao drugu prije kad je dolazio na 10dana neku karticu 5e 10dana interneta tako nesto.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Evo jedno pitanje... Da li bi ko radio u auto perionici u Capitalu? Plata po dogovoru. U svakom slucaju se zaradi od 350 do preko 400e (a moze i vise)?
Ako je neko zainteresovan pisite DM
Postavi ođe
https://forum.cdm.me/showthread.php?56467-T-Radnike!!!
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Đe je najbolji izbor kravata u PeGe...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Potpuno saglasna sa Djuzlom.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks