Vozi Astru H čoek.
Kako tako jeftino stvarno?
Znam da za Opel svi govore skup za održavanje.
Vozi Astru H čoek.
Kako tako jeftino stvarno?
Znam da za Opel svi govore skup za održavanje.
Ja imam opel signum i najjeftiniji zamajac sa setom kvacila je 550e na sajt setkvacila.rs
Ovdje je preko 700 za auto staro 15 godina
Svaki dio za taj auto je u krv, tako da ne znam kako je kod njega ovo ovako jeftino
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Covjek prica samo o setu kvacila bez zamajca. Na tu cijenu 160e dodaj zamajac.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ada mozda ne treba zamajac da mijenja.
P.s Reparacija kad se radi iskljucivo kod onoga u Donju Goricu pored magistrale.
A za registraciju su najbolje cijene u CG u vektru folje.F1 mislim da se zove i radis tehnicki u dahmu skroz tamo put dajbaba.
Znaci provjereno.
Pasat b6 2006
1.9
Registracija 193e bila prosle godine.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
kod Drazena u F1 ja registrujem vec godinama i cini mi se da je najjeftiniji....
e sad, ne znam ima li vise kanclariju u PC krusevac, jer mu je sad sve u Dahnu....
Meni je tamo bilo nešto malo skuplje. Mada je to bilo prije 2 godine ja mislim. Em su toliko strogi bili da sam morao farove da poliram. Firmino auto. Dok sam prije toga bio na neki drugi tehnički i to je prošlo lagano. Nego me vratili zbog čini mi se prskalice. Kad sam to napravio odem kod Dražena tamo morao i farove da poliram. :-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Bosch aerotwin brisači su sasvim ok jel?
Pa i hvale ih bas nesto,ja koristim Valeo i zadovoljan sam mogu reci slobodno,evo druga god,ne cuju se zivi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzimaj bosch nema greske![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Samo ih na ebay naruči i nemaš greške... kod nas ne dobijaš bosch to sigurno![]()
mislio da je kod kalezica u dg ubjedljivo najjeftinije...
mada ja godinama radim u stanic![]()
odlicni
mene je trefilo na senika da nov brisac iz kutije ne prijenja kako treba - i ubijede me da je do poluge brisaca, kao oslabio feder... reko mozda jes (mada je prije toga bosh radio kako treba).
podjem u servis za vikend, nova ruka brisaca - ista stvar...
ja kod ovih, kad kraLevi kazu ne vazi se sad reklamacija - uzo si ih prije 5 dana... te im se ja naspominjah familije i odoh - ~30e u vodu
a dobijes neki bosh za istocnoevropsko trziste (ko i sve)
Čuš ne važi reklamacija bez 5 dana. Da mi je znati koji je to član zakona. 5 dana..hahaha. E pa čudo. Boga mi da si ga iscimao pa inspekcija ne bi bilo 5 dana siguran sam. Nego smo mi takvi, puštamo da nas zajebavaju. I sve nam je a nisu neke pare. Ja prvi. Iznervirah se. :-D
Vidis da si sam boldovao set kvacila, druk lezaj i plivajuci a ja sam na kraju samo napisao set kvacila... Plivajuci zamajac od 350-400e sve zavisi od prodavnice do prodavnice...
A kao sto neko gore rece vozim Astru H..
Ako skoro budem isao kod majstora bas cu vidjet da nije sacuvao racun pa cu slikat i postavit odje
But if you never try, you'll never know..
Ee kad bi tako bilo, ne bih odje sad odgovarao![]()
But if you never try, you'll never know..
100e Luk set kvacila meni...i dozivotni zamajac
ali zato imam obrtni kao benzinac![]()
Razmišljam da promijenim auto. Škoda Karoq 1.5 turbo benzinac, DSG. Mišljenja?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks