Pitanje vezano za DPF/FAP filtere...
Da li će se u CG i kada uvesti na tehničkom pregledu prilikom registracije provjera postojanja/ispravnosti DPF/FAP filtera)? (u Srbiji se planira za jul 2021. godine)
Jutro, da li neko zna neku garažu koja radi danas tj nedeljom u PG. Juce mi se otkaci zastita motora i vuce mi se po asfaltu a nemam ni alata ni uslova da je zakacim.
Pitanje vezano za DPF/FAP filtere...
Da li će se u CG i kada uvesti na tehničkom pregledu prilikom registracije provjera postojanja/ispravnosti DPF/FAP filtera)? (u Srbiji se planira za jul 2021. godine)
Mislim da hoce...
But if you never try, you'll never know..
Moraće, Eu norme i ta priča.
Poslato s Jadrana
U HR su počeli od 1.1.'19.
Ali tek će im zaoštrit od ljeta, jer dobijaju neke najsavremenije dijagnostike, zaboravih kako se zovu.
Evo isprobano, majstor vidio, lamela proklizala, ali nije skroz...
E sad, krucijalno pitanje:
Da li reparirat' lamelu ili uzet cijeli set kvačila?
EDIT: Ne znam ni razliku u cijeni?
Čitam tu i tamo neko veli da je bolje reparirat' nju jer su novi djelovi sra*e, neko veli bolje novi set kvačila itd itd....
Iskustva?![]()
Last edited by Kaljestro; 20-01-19 at 19:39.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Novi set kvačila i miran si.
imam jedan proble,naime izmdju 1800 i 2000 obrtaja javlja se trzanje motora ponekad kao da su mu poluosovine krive,tockovi razbalansirani sav se trese, ugasim ga i upalim ponovo ide normalno bez vibracija,trzanje se javlja stalno u ovom podrucju obrtaja i kad das gas i predjes 2000 prestaje ubrzava normano na dijagnostici bosch ne daje gresku,zna li ko sta o ovom problemu izludjujeme radi se o audiju a4 b6 2,0 tdi 103kw 2005 godiste
smile if you fucked today
Sličan problem na Golfu imam počeo u zadnje vrijeme da se dešava. Ali jedva malo, jedva primjetno da trzne na iste obrtaje
Nešto tipujem da je zbog toga što mi je turbo smrvljen.
Ako je 100 reparacija, a 115 sachs (ako dobro napisah) set kvačila, to mi se isto vata što se cijene tiče...
Samo me brine kvalitet tih rezervnih djelova...
Prelazim ja po 1500 mjesečno, zato me i zanima dugotrajnija opcija![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
To je samo korpa i lamela 115?
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Set kvačila 140... Sa popustom je to jeftinije...
Znam, 50 ruke idu i ulje bih stavio drugo kad već mijenjam to....
Zato i gledam što je bolja opcija, ako već nije razlika velika u cijeni, i da je 50, samo da znam što mi je pametnije da uradim
Dje je najjeftinija registracija u Podgoricu?
Gledah na par mjesta i cijene variraju do 50€ da dobro ste pročitali i do 50€ razlike.
Golf 5 1,9 TDI 77kW 2004 godište (oduzete tablice) ako išta znači (nije imala udese). Koliko € da očekujem registraciju i đe je najpovoljnije u PG?
Sava car. Sad je akcija, besplatan tehnicki(10 ili 15e je inace). Neki dan mi reg za Fiestu 2007 1.3 ispala 172e plus 10 ono osiguranje putnika.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Reparacija ti je jeftinija od novog seta ali ti niko nece dat garanciju i cuo sam od xxx ljudi da im se opet sve sje*alo opez brze dok nekima je trajalo ipak malo duze i bili su zadovoljni...
Ja sam skoro uzeo novi set kvacila, druk lezaj i plivajuci zamajac marke LUK (po preporuci) i po nekim iskustvima i pricama ako se auto vozi normalno moze da traje 150 200+ hiljada sto je sasvim ok. Naravno ne moze trajat kao fabricki set ali sam uvijek za opciju novog jer nekad to repariranje zna da skuplje izadje od novog seta...
Tipa za moj auto je oko 160e regularna cijena seta kvacila a reparacija 110-120e...
But if you never try, you'll never know..
E baš to me interesuje...Reparacija ti je jeftinija od novog seta ali ti niko nece dat garanciju i cuo sam od xxx ljudi da im se opet sve sje*alo opez brze dok nekima je trajalo ipak malo duze i bili su zadovoljni...
Ja sam skoro uzeo novi set kvacila, druk lezaj i plivajuci zamajac marke LUK (po preporuci) i po nekim iskustvima i pricama ako se auto vozi normalno moze da traje 150 200+ hiljada sto je sasvim ok. Naravno ne moze trajat kao fabricki set ali sam uvijek za opciju novog jer nekad to repariranje zna da skuplje izadje od novog seta...
Tipa za moj auto je oko 160e regularna cijena seta kvacila a reparacija 110-120e...
JEr mi nije cilj da uštedim 50 eura i sledeće godine opet ajmo na reparaciju, jer bih odma' nervno obolio i zapalio kola čini mi se... Jer kad sam čuo da diže obrtaje dok sam vozio i otkuca' na gugl, pritisak mi je bio 'iljadu![]()
Ja sam A3 '06 1.9TDI 77KW u Maximus tehnicki u PG za 260 eura, prva rega u CG.
Stay salty.
350€ za Accorda, iza Volija na stari auto kuca.
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks