Narciso sivi i Antaeus potpuno dva različita mirisa. Meni se oba dopadaju, s tim što je Antaeus parfem za nekog starijeg. Narciso mi se prije nije sviđao, sad je druga priča.
Brutalan. Ali mislim da je vise onih kojima se ne svidjaIsta situacija kao sa Kurosom bijelim, love it or hate it. Nema sredine.
Narciso sivi i Antaeus potpuno dva različita mirisa. Meni se oba dopadaju, s tim što je Antaeus parfem za nekog starijeg. Narciso mi se prije nije sviđao, sad je druga priča.
Možda je mislio na ona dva Narciso for him - Intense i Musc. Oni imaju nešto oštro što nalazim u parfemima poput Kouros i Antaeus.
A ovaj prvi sivi Narciso me dijelom podsjeća na Fahrenheit i YSL Libre. Ali je baš unikatan parfem koji sam imao i proslijedio da bih ga opet nabavio![]()
Kakav parfem za zime!
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Ne znam ali meni se ništa od JPG-a nije toliko svidjelo u životu od njihovih parfema i nikada nisam kupio ni jedan... Imali su iskorak u pravljenju bočica i to je bilo sve...
Ako nijesi probao ovaj, kad budes nedje u prolazu pored Bar Coda svrati i vidi. Bruka.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Viđoh na Instagramu da je parfimerija Tanja dobila YSL Y parfem. Valjalo bi da se proba
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jedan od boljih u poslednje vrijeme. Ali možda je i izbor novih parfema postao nikakav pa je ovaj isplivao.. Probaj pa javi utiske.
Inače danas sam nosio Narciso for Him sivi. Klasa od mirisa. Dobio sam i 2 "kontinenta". Pravi primjer koliko nam se čulo mirisa mjenja s godinama. Prvo ga nisam moga smislit, onda sam ga nabavio ali sam ga dosta preskakao. E sad mi je naletio kao poručen. Parfemska kilometraža je učinjela svoje![]()
Sazrijeva čulo mirisa definitivno ali ipak ostaje duboko urezano ono što nam najviše prija...ja i dalje najviše volim citruse isto kao i dok sam bio tinejdzer... Fakat, reagujem dobro i na druge mirise i jedino sam na gucci absolute imao nagon za povracanjem i glavobolju i to je mozda jedan od rijetkih mirisa koji mi je izazvao takvu reakciju
A možda ćeš nositi taj isti miris za 2-3 godine i uživati u njemu... nema tu pravila, samo je bitno da čovjek bude otvoren i iskren prema sebi.
Vidjeh u kozmetiks da su dobili neke Korloff parfeme. Volio bih to nedje da isprobam, kao i onaj Different Company.
Ne vjerujem da ce mi takav miris ikada prijati. Nema nista u njemu lijepo i prorodno
je li neko imao ili ima roju, i bi li dao te pare za parfem?![]()
nisam ni ja nikad dao preko nekih 100e, mada sam ih vecinom dobijao..
nego dobih preporuku za ove pa da vidim ko bi mi ga moga pazarit za rodjendan npr hahahah
Roja kupuješ kad imaš mjesečnu platu preko 5 hiljada eura realno. Plus bonusi
Vrhunski parfem, koji koristim redovno, platio bih dosta. Problem je samo što sve ove što koštaju 150-200 (na naviše) ja prosto ne mogu da nosim redovno. Tipa Amouage ili Tom Ford. Nisu mi za svaki dan, više za neke specijalne prilike (izlazak, večera, svadba, za poslovne sastanke i odijelo).
Sve spram standarda trenutnog. Pa kad povećam primanja Bože zdravlja, onda će se gledati neki Roja Dove ili Puredistance.
Mitro burazere , jel to ideš putevima DK-a pa najavljuješ? Povuci i nas drugove sa foruma u neke bordove tamoD
Kesić se s tim dobro posprdao. Obavezno pogledaj hahaha.
Bijah noćas tamo i probah Oud Wood. Direktor zna da ga Jeremy forsira na svom kanalu. Na početku sam mislio da je neki insekticid, a volim specifične parfeme. Ali brzo se to smiri i prelazi u neki drvenkasto začinjeni fazon pogodan za stariju gardu. Ima i nešto kremasto što mi se dopalo, ali sve u svemu daleko od onog što sam očekivao. I evo već je sad znatno splasnuo što mi je čudno za tako skup parfem. Ima toliko boljih alternativa za manje para, ko voli ovaj tip mirisa.
Sad sam još više ubjeđen da Jeremy uzima dobar keš za reklamiranje parfema. Ovo je totalna suprotnost od mirisa za mase tipa Aventus, Sauvage, Bleu, The One, Gio.. a opet i za njih vjerujem da je debelo plaćen..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks