Sve je pod kontrolom, možemo se vratiti redovnim obavezama...
https://www.cdm.me/hronika/tuzilastv...ce-odgovarati/
Budim se i nema novi instagram apdejt od DiKej-a.
#razocarenje
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sve je pod kontrolom, možemo se vratiti redovnim obavezama...
https://www.cdm.me/hronika/tuzilastv...ce-odgovarati/
Kakvo moralno dno covjek treba biti da bi razvodnjavao ovu pricu ili skrece temu sa ovakvog lopovluka .
Mada dokle je moral dosao u CG i kako se zaradjuju pare danas, nije ni cudo, no sto bi rekao mali stankovic your the best, better than all the rest, samo gazite,
kao da ce se ovaj retardirani narod opametit.
P.S. ne mislim na clanak iznad, nego generalno citam komentare pojedinih forumasa, koji se predstavljaju kao emancipovani i obrazovani clanovi ove usr..ne plemenske zajednice zvane Crna Gora.
Last edited by djordjije; 14-01-19 at 14:02.
Znaci nema nista od revolucije
E, hebi ga ...
Idemo na prelistavanje dnevne stampe, ispod zenine/majkine suknje je najsigurnije![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Eo su se aktivirali i DPS botovi po portalima, konacno su smislili strategiju.
Prica im je nece od ovoga nista biti sta se palite i ovo je namjestaljka HAHAHHAHAHAHAHAH
Ja ne znam kako ti ljudi ujutro sebe pogledaju u ogledalo. Kako ne izvrse samoubistvo. Ali razumljivo je jer takvi tipovi nemaju grama obraza ili casti to su takozvani batal ljudi, ljige
One Ring to Rule them all...
Evo ja ću biti potpuno iskren. Ovo što se desilo je javna tajna tako da nije nikakvo iznenađenje, i DF je finansiran iz Rusije 2016. jer su po Nikšiću kupovali glasove. Provjereno to znam. S obzirom da znam kako se finansiraju političke partije, ni najmanje mi ne smeta ovo što se desilo i nastaviću da podržavam vladajuću koaliciju jer NE BIH PODNIO da Srbi dođu na vlast. Zamišljam kako DF, Demokrate i Marko Milačić osvajaju vlast, ni da Bog. Radi mene mogu da rade što oće, samo da Srbi ne dođu na vlast.
Pustite bota/trola - samo ne obracajte paznju i nece slat opet do 2025.
No sto se ostalih DPS-ovaca na forumu tice, OK mi je kad odje vode raspravu sto je ekonomski bolje, ko bolje vodi CG a ko bi je upropastio ... ali izadje snimak dje se tacno vidi crno na bijelo
korupcija na najvecem nivou i umjesto da to osude i kazu zahtijevamo da ga napadnu drzavni organi kao i Marovica, pa ni po jade, ali ovako bez ikakvog stida da pravdaju ovo ili da skrecu temu tipa nisu ni ovi bolji, ovaj Knezevic je lopov ajmo o njemu da pricamo ... to je za psihijatrisko ispitivanje.
A nesrece, ako se ovakve stvari iskorijene i vi i vasi mladi ce zivjeti u boljem drustvu, a nece gledat da pobjegnu cim napune 18 godina iz ove poltronske vukojebine.
što te to čudi pravdali su i marovića samo tako dok šef nije obrnuo protiv njega![]()
She is only here to annoy herself!
Jbg da su Demokrate na vlast za 100 000 mita bi Kneževiću progledali kroz prste,i ne bi mu bačili banke u stečaj
Ovako jbg,nema pogodovanja.
SDT se oglasio da netransparetno finansiranje stranaka nije krivično djelo,već prekršaj.
Zaprećena kazna jee 20000 eura.
A plač sa opozicijom,evo se i kepec od demokrata oglasio saopštenjem
https://www.cdm.me/politika/becic-i-...kot-skupstine/
Last edited by holiday; 14-01-19 at 15:41.
Polako holiday doci cete svi na red.
Postavlja se pitanje sta cete kad se smijeni vlast![]()
Nidje nijeste prispjeli ?
U godinama ste pa ne mozete na kruzere![]()
Malo po malo, Svetovim stopama...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
14/01/2019 13:39
- Podijeli
HRONIKATužilaštvo: Ispitaćemo aferu Atlas, ako bude krivičnog djela, neko će odgovarati
14/01/2019 13:39
Izvor: CdM
Državno tužilaštvo Crne Gore tvrdi da će, ukoliko se dokaže da ima krivičnog djela u aferi Atlas, neko za to odgovarati.
Poručuju da će, u skadu sa Ustavom i zakonom, preduzeti sve neophodne mjere i radnje kako bi se u ovom slučaju utvrdile sve neophodne činjenice.
Državno tužilaštvo je reagovalo nakon što je predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, dostavio nekim medijima video snimak na kome se vidi kako bivšem gradonačelniku Podgorice i funkcioneru Demokratske partije socijalista DPS Slavoljubu Stijepoviću, predaje koverte, tvrdeći da u njima ima 97.500 eura. Odmah je reagovao Stijepović govoreći da da je to klasična podmetačina. Stijepović je pozvao državne organe da ispitaju Kneževićeve navode. Predsjednik Atlas grupe, za kojim je raspisana nacionalna potjernica, nedostupan je pravosudnim organima, jer se već danima nalazi navodno u Londonu.
<<<Stijepović o snimku Kneževića: Riječ je o smišljenoj podvali<<<
<<<Stijepović pozvao državne organe da ispitaju navode Kneževića<<<
Tužilšatvo se oglasilo saopštenjem u kojem navode da će, ukoliko se utvrdi da je učinjeno bilo koje krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti za to će se snositi odgovornost.
“Državno tužilaštvo i u ovom , kao i u svim drugim predmetima, isključivo će primjenjivati zakon koji je jednak za sve. O utvrđenom činjeničnom stanju javnost će biti blagovremeno informisana”, naveli su iz Državnog tužilaštva.
<<<Knežević: Sve što znam znaće sva Crna Gora<<<
Aferu Atlas Knežević je pokrenuo nakon što je Centralna banka je uvela privremene mjere u IBM i Atlas banci. U IBM je 4. janura ove godine uveden stečaj, a za stečajnog upravnika imenovan je Milan S. Rakočević. Ocijenjeno je da Atlas banka može da preživi ukoliko bude dokapitalizovana. Knežević i četvoro njegovih saradnika terete se da su sa računa Invest banke Montenegro IBM na račune povezanih kompanija u okviru Atlas grupe prenijeli 17 miliona eura.
Knežević je izbjegao privođenje jer se nalazi van Crne Gore. On se svakodnevo oglašava preko Instagrama, tvrdeći da je proces protiv njega politički motivisan te i da “glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić izvršava naređenja predsjednika države Mila Đukanovića”.
Takođe, Knežević se dva puta oglasio preko dnevnog lista Vijesti iznoseći i tvrdnju da je godinama finansirao DPS.
Knežević je u drugom obraćanju Vijestima kazao i da će doći u Crnu Goru i “rado odgovoriti na svako pitanje ukoliko Specijalno tužilaštvo prestane da maltretira njegove zaposlene i povuče besmislene optužne prijedloge protiv njih, prekine nerazumno ponašanje privremene uprave u Atlas banci i ukine odluku o stečaju u IBM-u”. Ni u jednom obraćanju medijima Duško Knežević nije iznio dokaze za svoje tvrdnje. Zbog nelegalnog pribavljanja više od pola milijarde eura krivične prijave podnijete su protiv 174 osoba i firmi, a među osumnjičenima je i šest bivših i sadašnjih službenika Atlas banke.
Knežević ranije optužio glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da je pokušao da ga poveže sa pokušajem terorističkog napada, na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, u oktobru 2016. godine i da je zato tada uhapsio vozače njegove Atlas banke, zbog sumnje da su pokušali da “operu” 100.000 eura na šalterima te banke. Knežević je, u međuvremenu, saopštio da je taj novac bio namijenjen za finansiranje DPS-a i da ima dokaz za porijeklo novca.
Specijalno državno tužilaštvo (SDT) zatražilo je od policije da provjeri gdje se nalazi Knežević i predložilo raspisivanje nacionalne potjernice.
<<<Katnić zatražio raspisivanje potjernice za Kneževićem<<<
Knežević je izbjegao hapšenje koje je naložila specijalna tužiteljka Lidija Vukčević, samo nekoliko dana prije izdavanja naloga, kada je napustio teritoriju Srbije.
Knežević još nije označen kao organizator grupe koja se sumnjiči za pranje novca, niti je taj postupak završen. Za sada je zvanično osumnjičen samo za krivično djelo zloupotreba u privrednom poslovanju putem podstrekavanja, čime je, kako se sumnja, budžet oštećen za 1,9 miliona eura.
M.D.
DPS bot FB promo stranica pokusava da odbrani Miga...
Suze mi idu
Toooo Duka....da mi dan brze prodje.
Siromah sam siromah sam al' volim da zivim xaxaxa
https://www.instagram.com/p/BsneQSCH..._web_copy_link
DiKej nastavlja zestokom instagram folklor kampanjom da gasi hobotnicu, a Lomi u Abu Dabiju sa MbZ-om. Sta je to MbZ-u ubacit po' milijarde u CG u okviru njegovog environmental sustainability fonda? Nista. Dobice MbZ ionako odlicne garancije siguran sam.
Gotov je! Eeeeeee prijatelji moji....ovo su velike igre, veliki igraci.
https://www.sharjah24.ae/en/uae/3876...ns-during-adsw
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Otisao Milo kod ambasadorke Jeknic da vide plan akcije posto je ona najv. Sledeca.
Zaboravio je da kaže gejeva :lolblue::lolblue::lolblue:
deuscroix
Obavezno da se u tužilaštvo napravi ovakva dekoracija sa slikama velikog vrača ...
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
Last edited by night_silence; 14-01-19 at 16:51.
deuscroix
Sad kad nam seik Bin Zajeb dodje u posjetu i najavi 300 triliona investicija i sto iljada novih radnih mjesta.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Otisao Milo da se interesuje za vjestacku inteligenciju.
Ukapirao da je Migu dzaba pricati, pa oce da mu instalira vjestacki update.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ipak smo bili u pravu kada smo rekli da snijeg veze nema sa otkazivanjem
Je li katnic hapsio tu gamad novinarsku sto forsiranjem ove afere rade protiv drzave ?
Ko ih ne zna skupo bi ih platio.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ivenih-namjera
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks