Hahahahhabah a volim te ka' zečica
Pa kad jedan veli led je a drugi nije..
Ka migo su![]()
Hahahahhabah a volim te ka' zečica
Sell the Vatican, Feed the World!
Hladna ali prijatna srpska novogodisnja noc se ocekuje, ali zato prvi dan nove srpske godine, a pogotovo pocetak drugog obiljezice nezapamcen jak sjeverni vjetar. Duvace vjetar orkanske snage.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kako docekati srpsku novu godinu na najbolji moguci nacin - HMZ forum.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
[QUOTE = Jakuza; 5056197] Kako dočekati srpsku novu godinu na najbolji mogući način - HMZ forum. [/ QUOTE]
Valjda na srpskom HMZ forumu.: Joint:
još mi je sjever falio pa da se koknem....dala sam instrukcije doma, ad umrem nema sahrane ledni grob i te gluposti, samo vatra, da me spale lijepo i metnu u urnu koja je sunđerom obložena![]()
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Istina, mislim da je i više duvao...stoji jedna legenda i ja sam to pratila i istina je, ako sjever ne stane jedan dan duva tri, ako ni posle trećega ne stane duva 7 pa onda 15 dana i mjesec....istina! 84. Nova godina je pao snijeg za NG i udario sjever ledeni i zaledjene ulice ostale mjesec dana i bus nije radio do škole joj kad se sjetim....pa onda je sjever dok duva bilo preledno a sad ovi na hmz forum vele "sever fenira" čuš fenira, jes fenira da dobiješ upalu mozga![]()
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Shto je duva duva je,dje nece jugo jaki ...da se makar pola vrne,eh
...
Nesto malo je kao krenulo da propaduje prije pola sata i to je to izgleda...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
bgm nije...srecno svima koji slave
Dobro se prima ovaj snijeg.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Šetala, platila prvio računa, ove koje su stigli u sanduče. Eto me ka' žena Darka Šarića...sva u belom...
Sell the Vatican, Feed the World!
Dobro stade, e su taman krenuli da spuštaju rampu na aerodrom... :lolblue:
Kakav je put Vilusi - Niksic - Podgorica ?
Koji pomet nocas, opet cu spavat u termo pa preko njih vunjene carape a prije toga ih doobro ugrijem na grijalicu.
Sve je to na psihichkoj bazi
A mukaraca i junaka modernog doba... Sve se smrzlo
Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Samo opletes dvaes sklekova, cycnjeva, iskoraka, trbusnih itd. Ne moze ti bit zima.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Hvala na informacijama, kako je sunce sve se nadam da moze sve to lagano preko dana otopiti (to sto je na putu) nego je onda zasigurno mnogo opasnije preko noci ako tu vodurinu zaledi, tu tek nema spasa
Pogledaj kad su blokade na Viluse, da ne mlatiš okolnim putevima.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks