zebavate li se to? kolko vas je gore? do sad bi iskopali tunel od kuca do pg a ne spustili auto![]()
Zajebavas li se da si vec dva dana gore i da ne mozete da sidjete?
Kakav uzas
Rekose mi drugovi da su sinoc izasli do na zadnji krivinu
pred Korita i nisu mogli ni naprijed ni nazad...
Duster 4x4 sa sve 4 nove zimske
Last edited by Laz; 10-01-19 at 21:16.
zebavate li se to? kolko vas je gore? do sad bi iskopali tunel od kuca do pg a ne spustili auto![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
mozda nemaju lopate![]()
Imaju ruke brateimprovizuje se nesto
kad sam se zaglavio prosle godine na kucka korita sa saharom koristili smo dizalicu, pepeljaru i ruke
nikad necu zaboravit tu noc
Prema tome, šta da ti kažem?
Ko se i dje zaglavio? Zasto ja ne vidim taj post?![]()
But if you never try, you'll never know..
Zaglavio se ja. Šestoro nas je. Sreća drug ima kuću, pa evo noćimo tamo. Put maksimalno zatvoren, ne prepoznaje se u odnosu na ono pored puta.
Zadnji put kad sam bio kod auta, snijeg je bio do preko bankina od četvorke.
Sad ko zna već. Zvali smo službe, rekoše oko 8 čiste put. Nadamo se najboljem.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
sto si trazio cetvorkom na 40 cm snijega?
A ja se sprdam kad pročitam kako se turisti zagube po planinama, ovi naši forumaši crnji od strendžera. Do proljeća ostavit na lebu i vodi![]()
ja sam jednom dzipom isao od zabljaka do ivice i nazad preko 4 sata.... kroz mecavu i haos...od tada me niko ne moze nacerat da odem da trazim avanturu po snijegu....
i ja isto prosle godine, 80 cm snijega, tvrdo kao kamen, nas sestorica sa saharom, toliko je tvrdo bilo da je auto ostao na snijeg a tockovi vrte u prazno, od opreme smo imali dizalicu, pepeljaru i sipke od krova
nikad vise ja
Ao kakav crnjak... Ja sam ono jednom otisao do gore i rekao nikad vise, vozis se predugo nikakvim putem da bi na kraj ispusio cigar gore i odma nazad.. Ako nije ljepse otic do Cetinja, Niksica, Kolasina dje mozes i kafu popit no se motat po tim čukama zbog snijega...
Sto jedan moj drug govori "samo ti ime kaze - kuči"![]()
Bas najgore kad se podom nasadis, a tockovi vrte u prazno
Guranje ne pomaze, a treba ti dva sata da otkopas lopatom, da bi se isto zaglavio posle 2 metra
2016. sam se gore zaglavio tako, srecom nas je masu bilo...Osmoro je guralo da obrnemo auto
I dan danas mi je gepek malo ulupljen od necije ruke
Zato sad cim vidim da zapinje, nema zaleta, nego se obrnem da se vracem nazad![]()
Last edited by Laz; 11-01-19 at 15:55.
Sta se mucite i maltretirate sa snijegom?
Svaki dan sam na putu,ne pamtim kad sam lance stavio.
Maksimalno sam zadovoljna brzinom interneta kod vas!
James Tiberius Kirk
Baš kao što neko reče avanturu.
Nas šestoro potrpani u četvorku krenuli u srijedu veče oko 5 iz PG. Došli do pola puta bez ikakvih problema, onda montirali lance kod jedne krivine na kojoj je bila poledica. Pozadi ljetnja Barum 3HM 225. Drži nikako, što je i logično.
Prednji kraj ne mrda.
I tako izvučemo do Nacionalnog restorana bez po muke. Dosta ljudi u susret se vraćalo i govorili nam da nemamo što tražit gore. Ali moralo se uzaći pa kako god.
Plan je bio ujutro nazad. Prespavali kod druga u vikendicu i krenuli ujutro nazad bez uspjeha. Put se ravnao sa livadama pored. Kopaj, ne kopaj ne pomaže. Krenemo mi par metara i nasukamo podvožje. Mučili se par sati i ostavili ga na sred puta, ja ostavio lijeve pozicije da sijaju preko noći. Ostali drug i ja u autu od 15 do 19 sati čekali nekoga od džipova ali bez uspjeha, ostali su bili u vikendici.
Zvali 123, 112, 122, CG put. Nešto sve bez uspjeha. Na kraju nam javiše da ujutro oko 8 ide bager koji čisti put. Ovakvo je stanje bilo oko 15h...
Ispred sve natrpano.
Ostali bez hrane, vode, garderobe...
Jutros se budim prvi, silazim oko 7 i 50 put auta, prije toga propadam do pojasa na jedno mjesto pored puta. -10°C.
Golf pali na pola ključa. Pomjeraj se malo tamo-ovamo izguramo ga nekako.
Stvarno vrijeme sunčano s vjetrom.
Zovemo ovoga lika s bagerom vrti nas. Prvo reče biću oko 4 sigurno. Mi oko 4 spakovali se da krenemo, požurili. Zovemo ga kaže za 15 min sam tu. I tako je prošlo 2-3 sata. Naišao je oko 7 čini mi se.
Mi već počeli da padamo od gladi.
Očisti on bagerom put, mi krenusmo bez problema.
Išli smo malo s lancima i ubrzo ih skinuli.
Stigli u PG mrtvi, ali živi i zdravi oko 9.
U suštini bilo nam je baš top i ne kajem se što sam kretao.
Hahahaha dozivljaj macka tose!
Sreca sto ste imali dje prespavat, da niste bilo bi zajebano![]()
pa ako je bila tolika frka sto nisi javio? pa imamo tu fj kruzer i saharu, stavili bi golfa u gepek i cao
4+ (deskriptivno)
Svojerucni potpis profesora
Hahahaha sto napraviste momci sto je to![]()
6oro je mogu podic na ruke
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
6oro, ali 3 đevojke.
A i onako se jedna bila malo uspaničila, pa smo je smirivali.
Uglavnom se sve završilo kako treba.
Ne vjerujem da bi i jedan SUV došao taj dan gore, jer je bilo prenatrpano. Neki su čak pokušavali, pa su se vraćali s po puta. Tako mi javiše posle.
da ne bi vikendice kajao bi se bogomi..![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks