Page 544 of 655 FirstFirst ... 44444494534540541542543544545546547548554594644 ... LastLast
Results 13,576 to 13,600 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Al na 2 minuta da proglasi pobjednika.

Pa za 30 sekunsi se moze promjeniti sve.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

Ajmo nekako Grgura da mičemo ljudi, svi poruku na fb novi m, mejl, ko sto moze. Ne moze ovo ovako.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Zato uzmes euroleague pass i gledas i slusas dobrog komentatora koji nas hvali.

Ovo je jednostavno luzerska ekipa, sa onom selekcijom igraca dzikicevom, nije ovo materijal za sampiona. Nemaju karakter, dosta ovako slicnih utakmica koje izgubimo a namjesta nam se protivnik.
    Samo smo dobili cska i megu kuci posle velikog preokreta i to cska jer je duplo kolo bilo i uz publiku a megu zbog sudija.
    Jednostavno luzeri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Dobre stvari - odlicna odbrana skoro cijelu utakmicu, djelovali smo kao tim, cole ubica; lose stvari- gordic, dzekson, barovic i los procenat suta za tri..
    Mi da smo pogodili dvije trojke vise, dobili bi ovo..malo je 4 trojke za pobjedu u evroligi...
    Ali grga, gospodar prstenova sto cini, ono je komedija, on ne prati utakmicu, ko zna sto radi, pije rakiju, igra se sa prstenjem, zaladio skroz..

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    9 Posts

Quote Originally Posted by Connect View Post
    a okle, na minut i 30sec je rekao da smo izgubili. kakav je to zalad. ja sam se prije isključivao i nisam ga slušao ali ovo je tako loše odrađen prenos da se crvenim umjesto njega...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Sve je poshlo u kyrac kad smo sebi dozvolili da nam chovjek koji nikad loptu u ruke nije uzeo chita statistiku samo i to pogreshno jer kasni naravno i lupeta GLUPOSTI nadopingovan lozom,e blago nama,dobro Ben reche negdje -shto nas ne toshne neki krsh malo veci u pm
    Kad se uložilo 5.8m€ trebalo se uloziti da se uzmu prava za EL Budućnosti jer ova g--na iz Sport kluba nece to da rade. Ispod casti im je??? Alo pa sramno, zabranio bi im sva prava na teritoriji CG... Imas prava za prenos na teritoriji drzave nemas strucnog komentatora iz te drzave čitave... No emocije na stranu nije nam kriv Grgur za poraz. Kriv je za sve drugo. Ocjena prenosa 0/10 gori je no Edvin Jackson.

100% istina

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by shade View Post
    Dobre stvari - odlicna odbrana skoro cijelu utakmicu, djelovali smo kao tim, cole ubica; lose stvari- gordic, dzekson, barovic i los procenat suta za tri..
    Mi da smo pogodili dvije trojke vise, dobili bi ovo..malo je 4 trojke za pobjedu u evroligi...
    Ali grga, gospodar prstenova sto cini, ono je komedija, on ne prati utakmicu, ko zna sto radi, pije rakiju, igra se sa prstenjem, zaladio skroz..
    Kako dobra odbrana? Objasni

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Kako dobra odbrana? Objasni
    Odbrana prilično loša od starta. Sreća što su promašili maltene sve što su šutnuli. Na poluvremenu im je šut bio tipa 1/11. Kriminal. Posle smo viđeli što se desilo kad su krenuli pogađat.

Thanks Thanks Given 
    2,348
    Thanks Thanks Received 
    637
    Thanked in
    333 Posts

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by shade View Post
    Htio sam reći, dobra energija, želja da se nešto promijeni, ali daleko je to od dobre odbrane, makar je bolja za nijansu nego kod Džikića.
    Dobra individualna odbrana i energija

Thanks Thanks Given 
    6,284
    Thanks Thanks Received 
    14,099
    Thanked in
    5,361 Posts

Quote Originally Posted by Illuminated View Post
    Potpisujte ovo ljudi, nemam jebeni FB niti Instagram, potpisat ovo svi pa neko da šeruje link Novi na FB, na wall ili tako nešto, poslat im i mail isto.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,348
    Thanks Thanks Received 
    637
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Potpisujte ovo ljudi, nemam jebeni FB niti Instagram, potpisat ovo svi pa neko da šeruje link Novi na FB, na wall ili tako nešto, poslat im i mail isto.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Potpisujte ljudi, serujte na fb/ig. Da maknemo ovoga baksuza.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Puno ce nas kostati ova sezona.
    Preko 20 minuta smo sigurno bez naseg igraca igrali a mozda i 30 ako ne racunas gordica. Sramotni, a ti stranci nista nisu donijeli (vecina)
    Fali ivanovic nerealnko da rastereti colea, ne moze cole 40 min da igra, trebace za plej of.
    Dako se dovede vise centar i popuni ovaj strucni stab.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Repesa je vjerovatno nesto htio da proba sa neigranjem Popa i Suada i ja nemam nista protiv toga. Vjerovatno ispituje igrace koliko mogu i kako se ponasaju u odredjenim situacijama. Moze biti i da je zelio da ih odmori. Potpuno legitimno pravo trenera.

Izgubio je tim bez obzira na igru pojedinaca. Sigurno je igracima najvise krivo ali na njima je da nadju i timsku i individualnu formu. Ja ne vidim neke pomake u odnosu na Dzikica, vidjecemo moze li Dzoni ako se vrati da unese taj pobjednicki nit kada treba.
    Nema toshkale prije rupe!!!!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

ajde sto pojma nema, to mu mogu oprostiti samo da ima barem malo ljubavi orema klubu i da se uživi u meč, no sto cijelo vrijeme nesto baksuzira, te samo ke pitanje vremena kad će makabiju krenut trojka, te makabi oravi mininseriju a spuštili su sa 4 na 2 razlike, te što je u posljednjoj četvrtini deset puta proglasio poraz. rađe ću da gledam hejtere sa sportkluba

Thanks Thanks Given 
    9,184
    Thanks Thanks Received 
    4,009
    Thanked in
    2,406 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Sudije su odradile ovo za makabi bas lagano i odlicno da skoro niko ni ne komentarise ove kriterijume faulova.

Koti odlican nocas. Cola nema ko da odmijeni. Ovaj Dzekson vise ni trojku ne moze sa pogodi. O njegovoj odbrani necemo vise ni da pricamo. Bek suter nam treba vise nego centar izgleda. Erl je zagonetan igrac skroz. Generalno to kako on igra moze se nazvati prodavanje magle. Individualni kvalitet neoaporan, timski uzas.

Sta se desava sa Gordicem? Je li on digao ruke od svega, ne razumijem?

Barovic je limitiran igrac i nemojte ga kriviti. Opet, dao je po nesto. Bitazea u EL svi hvataju na neiskustvo a kod sudija nema postovanja. O Barovicu da ne pricam nemu naprijed nista ne sviraju osim kontra faul, nazad sve.

Ja sam navikao na one visoke poraze oa mi ovo nije tesko palo. Imali smo u gostima PRVI neizvjestan duel u EL i to sa 8 igraca u rotaciji.

Napredujemo. Korak po korak.

Sent from my Telefunken
    Samo se bojim da brzo Norisu ne pukne film jer savrsheno dobro vidi sa kim ima posla,a onda ne Repesha no ni 3 Željka nas nece spasit,
    Sve je doshlo na naplatu,chudna "pojachanja"ponajprije.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by guest View Post
    Sudije su odradile ovo za makabi bas lagano i odlicno da skoro niko ni ne komentarise ove kriterijume faulova.

Koti odlican nocas. Cola nema ko da odmijeni. Ovaj Dzekson vise ni trojku ne moze sa pogodi. O njegovoj odbrani necemo vise ni da pricamo. Bek suter nam treba vise nego centar izgleda. Erl je zagonetan igrac skroz. Generalno to kako on igra moze se nazvati prodavanje magle. Individualni kvalitet nesporan, timski uzas.

Sta se desava sa Gordicem? Je li on digao ruke od svega, ne razumijem?

Barovic je limitiran igrac i nemojte ga kriviti. Opet, dao je po nesto. Bitazea u EL svi hvataju na neiskustvo a kod sudija nema postovanja. O Barovicu da ne pricam nemu naprijed nista ne sviraju osim kontra faul, nazad sve.

Ja sam navikao na one visoke poraze pa mi ovo nije tesko palo. Imali smo u gostima PRVI neizvjestan duel u EL i to sa 8 igraca u rotaciji.

Napredujemo. Korak po korak.

Sent from my Telefunken
    Naravno da nam treba bek prije nego centar. Dzekson me fascinira. Kada ga gledam imam utisak da razigravamo nekog mladog talenta koji igra za burek. Koji uvijek kasni, nije siguran ni u cemu ali mu treba minuta da postane igrac. A ono Dzekson ima tri banke i najskuplji je igrac. Ja cak ne bi nikoga ni dovodio, samo bih njega makao.
    Nema toshkale prije rupe!!!!

Thanks Thanks Given 
    9,465
    Thanks Thanks Received 
    6,896
    Thanked in
    2,713 Posts

Bolje da se dubiju milion ipo dao. Srecniji bi bio. Lose je ovo postali smo mi makabi. Cak makabi je bjelji od nas

Alo bel, klark, klark, kol, dzekson dodaj bitadze, gordic nemamo igraca naseg da se pita ista tamo.

Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    9 Posts

U petak svu u Moraču da padne Dačka! Pa FmP (pravi) pa RM pa Cedevita pa Gran Kanarija da krend wining strike

100% istina

Thanks Thanks Given 
    2,348
    Thanks Thanks Received 
    637
    Thanked in
    333 Posts

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Nidje nema repesinog presa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CikoPero View Post
    ,,Ja ne vidim neke pomake u odnosu na Dzikica"
    Ima pomaka, mada je pretesko popravit ono sto je Dzile zasrao sa Easyjem i Djeksonom. Ako nista drugo, u 4/4 kada smo primili dvije trojke zaredom trazio je tajmaut i nervozno gledao u Earla a potom ga odmorio malo na klupu. Kod Dzikija bi bilo high five i sto neko rece ovdje davno ,,sad ce Dzile ono njegovo come on guys, stop fooling around " Eto to mi je makar milo bilo vidjet pa se nadam da ce se to maligno tkivo otklonit ili korigovat.

Bell prolazi kroz onaj period koji je Coty imao (ili ima jos ). Igra odbranu bori se, al napadu leba od njega nema. Mislim da mu taj napad necemo docekat ali eto valjda ce zbog odbrane bit koristan.

Jeste li primijetili kako Cole osim sto se bori, riba Earla i Bella jer nisu uhvatili loptu pod kosem kod onog slobodnog bacanja u 4/4 ?Neka, neka, da se zna ko je vodja ekipe. On je jedina nada da svojim sampionskim mentalitetom digne ovu ekipu ali dok ima ova 2-3 luzera i iritantno neinteligentne saigrace u ekipi tesko...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I jos nesto, jeste li vi svjesni da ova prevara od Djeksona igra ove godine kod nas, makar statisticki gledano, najbolju EL sezonu u karijeri. Ima skoro 10p i dobar % za 3p. Kakve su mu bile prethodne kad mu je ovo najbolja!?Mozda zajebe on i sledece godine neku ekipu.

Gorda je jednako los ali bi radije njega imao kad se lomi. Vise puta je znao prosle pa cak i ove godine da povuce kad treba.

P.S. Otisao je i Dzikic, otici ce i Grgur da j... oca, samo da nam umjesto njega ne dovedu Mija Marosa.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    419 Posts

Ocajna slika na novu. Ocajni komentator. Ali igrom sam zadovoljan, problem nam je sut za 3 tu smo falili dosta

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

'Zaista je šteta što večeras nismo pobijedili, jer nam do sada to nijednom nije uspjelo u gostima. Trenirali smo veoma dobro, radili smo na poboljšanju forme i došli smo u Tel Aviv odlučni da samo sve od sebe. Ovdje nije nikada lako trijumfovati, ali su u prvom poluvremenu postojali svi preduslovi za to, jer smo kontrolisali skok i igru u tranziciji'', konstatovao je hrvatski stručnjak po završetku susreta i dodao da se ključni momenat desio kada je trener Makabija u završnici šansu ukazao pleju Dibartolomeu, koji do tog trenutka nije ulazio u igru:

''Izgubili smo fokus kada je ušao Dibartolomeo, postigao je trojke neometan. Znali smo da je sjajan šuter i njegovi poeni su prelomili meč. U ovakvim utakmicama detalji odlučuju pobjednika, a jedan od njih je taj što smo im dozvolili da osvoje skokove nakon njihovih slobodnih bacanja. Nadam se da ćemo ubuduće biti mentalno čvršći'', kazao je Repeša.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Page 544 of 655 FirstFirst ... 44444494534540541542543544545546547548554594644 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)