jesu li cemu ove viking zimske gume??? treba brat da stavi nesto na pezoa 508, ali ne moze nista da nadje sa nekom "normalnom cijenom"....
jesu li cemu ove viking zimske gume??? treba brat da stavi nesto na pezoa 508, ali ne moze nista da nadje sa nekom "normalnom cijenom"....
To mu je ova dimenzina ka' moja 215/55/17?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Da da, a zajebavali ste mene ovdje
Mislim da i novi passat ima istu dimenziju
nasao je savu bio, i od subote do jutros je prosla... debica mu je skupa... makar je skuplja i od save a i prilicno od ovog vikinga...
U greenel kaze da.je taj viking blizanac sportive po cijeni i karakteristikama
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Za firmu smo uzimali Viking. Koliko mi se čini da se dosta brzo trošila guma
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Sta rekosmo za Kumho zimske?
Vidim po testovima da su srednje ocijenjene i da joj zamjeraju vecu potrosnju goriva?
A neko iznad napisa, nikad vise Kumho.
Dje kupiti dobre lance za snijeg i koje?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Imao sam Kumho ljetnje prije koju godinu. To se uvijalo, u svaku krivinu sam imao osjecaj da spada guma sa felge
Nekih 2-3 hiljade km, mnogo cudan osjecaj, ali posle se normalizovalo![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Hmm, jos neko?
Nasao sam ih po 70 eur nove, doduse DOT 15 nedelja 2017 iz Slovenije dosle, covjeku uzeli 215/55/17 a njemu na Mercedersu trebaju 45 i ove su mi prevelike. Citao sam da ako skladistene kako treba nema veze ova starost.
Ta guma kod nas kosta 130-150.
Ne mogu nac gume ove dimenzije kod nas, za ove pare sam mogao da kupim Sava Hp sa ugradnjom kada ih je imalo.
Gledajuci neke testove Sava se mozda pokazala i bolja?
Zna li neko dje se mogu naci polovne gume ?
Iskopaj na fb i instagram polovne gume cg (ovaj je nedje u donju/gornju goricu ne mogu se sjetit sad), imas onda u kod onoga vulkanizera iza stare vatrogasne u Centar, imas kad ides od gimnazije prema zagoricu taman preko puta ambasadora vulkanizer koji ima masu guma i felni
But if you never try, you'll never know..
Zna li ko vulkanizera da valja u Kotor/Tivat, da radi sutra, da mi zakrpi gumu?
Klizate li se danas?
Bio sam sinoć sa nekim društvom do na Korita( od 12 do 4 ujutro)
Ja na sve 4 nove zimske i suzuki samuraj 4x4 na velike kramponjače (baš dobre mud terrain)
Koliko znače prave zimske gume smo tek sinoć viđeli(pa neka ove imaju krampone ogromne)...Stadosmo na jednu krivinu da puštimo auto da prođe da se ne sudarimo jer je led, suzuki ispred mene, redukovan u 4x4 šlajfuje i kliza unazad, ne može da krene...Ja s prednjom vučom zašlajfovah malo ali krenuh bez mnogo muke iz mjesta
Ajde izađosmo bez nekih većih problema zajebavasmo se gore, ali vraćanje...( u 1:30 krenuli put PG, u 4 bili u PG)
Sa suzukijem je 4 puta izletio u ono šiblje pored puta, milimetri su bili u pitanju do provalije...A barem ga je 5 puta obrnulo za 180 stepeni ispred mene
Ja stanem u mjesto i gledam suzukija koji se obrce za 180 i kliza stranačke nekontrolisano jedno 20-30 metara
Znači noge su nam se svima prekinule, osijedjeli smo potpuno
Da se razumijemo sve su bile normalne brzine, 8-10kmh, i samo vidiš suzukija koji bez ikakvog razloga krene da bježi sa puta
Prolazimo onamo kroz Dučiće, zadnja ona krivina baš oštra pod nagibom, popriječi se suzuki da ne može kontru da mu udari, zablokirali točkovi, bambara direkt u ogradu od kuće nečije
Srećom se samo farba ogulila
A momak vozi šlepku, tako da sigurno nije početnik vozač koji ne umije, nego jednostavno one kramponke ne mogu da uhvate na snijeg dobro
Došli do Doljana, tamo dvije patrole na ulicu, 4-5 auta se sudarilo, neki sa Caddy-jem ih preorao sve
ne izmišljam ka bizbi nego jednostavno ne mogu da vjerujem šta se sve izdešavalo sinoć
Last edited by Laz; 09-01-19 at 12:41.
ja ne znam zasto ljudi sa dzipovima misle da ce ih oni kramponi na gumama za teren spasiti.... kod zimskih guma su bitne lamele kojih imaju mnogo vise nego li te kramponke...
![]()
te kramponke su za blato
ja imam na saharu kramponke sa sarom dubokom 2,3 cm i po snijegu je kita
Prema tome, šta da ti kažem?
naravno.... malo bolaj ce po snijegu biti od ljetnje, jer su siri kanali pa se teze napuni snijegom....
kad gledate auto sa zimskim gumama da ide ispred vas, tacno vidite kako izabca ispod tockova snijeg... a gume uvijek ciste...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks