nikad keder od sibera ne moze biti razlog zasto pusta vodu unutra
zacepljeji odvodi da
Nikakvi su ti ih Glass servisa, ne htjedoh pisati kad si porucio ali sad hocu. Nedavno su mi i suru izvrceli posteno a i ja davno sam lose prosao kod njih za reparaciju sofersajbne uzeli pare a nista napravili nisu...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
nikad keder od sibera ne moze biti razlog zasto pusta vodu unutra
zacepljeji odvodi da
Prema tome, šta da ti kažem?
Evo opet trokira, ciscenje MAFa nije nista ucinilo. Aditiv je proban takodje. Ide kod bosiste cim otvore poslije praznika. Do tada cu jos filter da probam zamjenit
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Aha namirisah kod tebe BLS...![]()
![]()
Mozda su gumice na dizni. I ako je max min vrijednost +2.8 / -2.8, ipak kad vrijednost prodje 1 je za zabrinuti. Sto injection veli, taj cilindar sporije vrti od ostala 3 i da bi ih izbalansirao na taj cilindar dodaje vise goriva nego na ostale. Razlog tome je ili dizna koja je zapusena, gumice lose, gori slucaj je da je cilindar u losem stanju (karike, ventili, dihtung glave i slicno, tj niska kompresija).
Daj mu olova sa felme da slije stravu...![]()
![]()
Ja bi to zagrijao i gas u patos da se malo produva
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ur uz brdo ur niz brdo...sve dok dizne ne budu u 0![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Jeste BLS, a da sam jos malo birao ne bih nikad kola kupio
Ovako kako je - tako je, u sustini nema kvara koji sr ne moze popravit, pa makar blok i glavu mijenjao
10.01. sam zakazao zamjenu gumica (trebalo ili ne) provjeru dizni, tandem pumpe i jos nekih sitnica, pa cu odatle vidjet sta dalje.
Nije da se ne moze vozit ovako jos nekoliko dana
Stay salty.
Ma ne možeš kupiti dobar auto, tj. auto da ništa ne ulažeš. Pogotovo malo stariji. Tako da riješi to i ćeraj dalje.
Jasna stvar. Isto onda kad sam peticu pazario, zamjenih gumice, remontovah tandemku i zamjenio jednu stopu motora. Auto se preporodio.
Ali ja budala, kad sam ga doveo bas 1/1 da bude prodam gazato sto mi fale zadnja vrata da gospodin ubacim jaknu i ruksak, jeba me pasji pas
Stay salty.
Nije bas da ne moze. Samo treba biti strpljiv i pazljiv i imati i srece. Ja sam uzeo scenica i evo 50k presao sem redovnih servisa sad nakon 50k radio trap i amortizere i to vise iz moje zelje nego iz potrebe. Ostalo bez greske a da je novo pa 50k zna da ima kvarova.
Mada ne kazem da se ne moze zalomiti i obrnuto.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Imaš pravo donekle.
Ali
Problem je što bi naš narod (prvi ja) za malo para da dobije dobru opremu, da nije udaran, motor mjenjač top, mala km.
Dobar auto mora da se plati.
Bolje kupit recimo peticu za 6-7000€ koja je tip top i prešla 100 000km nego neku 6-7 koja je obrnula 300 000km i vraćeno na 120 000km.
Bio sam dokon, čekao glass servis da mi vidi šiber. Obišao sam sve placeve put Zabjela kad se ide ni jedan auto nije u "vinklu". Svaki je bio udaran, od recimo fara i branika do onih koji su bili udareni baš.
Guvarana, jel ovo na onog audija sto uze skoro?
A pazi, u dosta slucajeva narod nece da proda auto dok ga dobro sluzi pa koje god da je...Kad pocnu problemi, onda se to zamaskira i ide na prodaju...
Vrlo je malo onih koji vode racuna o svom autu pa jos skupe para, pa oce da kupe bolji jaci auto pa da se desi da kupis od njih
Mada nama se auto 2007-8 godiste jos racuna kao nov
A realno to su sve kvarovi za ocekivati
Je li ovo lampica od antifriza? Zasto mi se upalila? Je li zato sto je prst ispod linije ili zato sto ga nisam mijenjao 10 godina.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
zato sto je prst ispod linije
Malo si izhitreno zakazao mijenjanje gumica i dr.
Jutarnje paljenje bi zezao bar 5puta duze vergla da upali, tandem pumpa bi pomijesala ulje i naftu u motora.... Tebi nije ni jedno ni drugo vec trece a za to treba malo vise simptoma da se poklope karte...
Volio bi da vidim toga u pg ko je po preporucneim terminima fabrike IKAD zamijenio antifriz/ glicerin
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Dospi da ne gledas tu lampicu..ako imas mogucnosti zamijeni
Acs tako je fratelo!
Za moj Audi, po upustvima fabrike antifriz se ne mijenja uopste, ali ja ga mijenjam na svaki veliki servis.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks