Page 513 of 655 FirstFirst ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... LastLast
Results 12,801 to 12,825 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

Ne racunajuci faulove, trojke bajerna mislim da bi dobili da je bio bolji ucinak erla clarka i da nije nerezosinski sutirao. Definitivno njegova najgora partija mada mu se ne može zamjeriti, drzao nas je u predhodnim mecevima.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by MobutuSeseSekoKukuNgbendu View Post

- u kojem je univerzumu Radonja bolji trener od Dzikica ?!?!?
    Da li zaista neko vjeruje da je Dzikic bolji trener od Dejana?

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    178
    Thanked in
    104 Posts

Evo izgleda da poneko vjeruje. Sa svakom utakmicom je jasnije da ovdje nema posla dok ne promijenimo trenera. Pogledajjte evroligaše koji su to uradili, svi su bolji nego prije promjene. Čak i Darušafaka. Za dlaku dobiše Khimki u goste pa sad evo skidoše Olimpijakos. Da ne pričam za Baskoniju npr.
    "K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
    a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."

Thanks Thanks Given 
    711
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Dzikic je covjek koji je u Podgoricu donio trofej regionalnog takmicenja. Dok god je Buducnost u situaciji da slican uspjeh ponovi, bila bi nepravda da mu se da otkaz.

Ja iskreno ne mogu da shvatim da ovoliko ljudi navija za njegov odlazak. Evroliga je za nas SpaceJam i nije vise nikakav parametar.

Samo neka Dzika skupi muda da zakuca Gordica (a i Dzeksona) u nedelju na klupu, pa da samelju ovaj FMP jedno 15 razlike i da narod konacno ukapira...
    A ja sve mislio da igrate u Nedelju sa KK Crvena Zvezda, kad ono igrate sa KK FMP...lako će te izaći na kraj i sa njihovom bekovskom linijom (Pot, Jeremić...) a i sa centrskom jer iako je Apić solidan centar nema šta da traži u igri protiv Goge ii Alena.

Thanks Thanks Given 
    711
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by MobutuSeseSekoKukuNgbendu View Post
    Utisci sa meca

- U direktnom duelu dva bivsa NBA igraca Williams pojeo/pregazio/utulio/izuo/ugasio,...naseg Easy-a. Ovaj se kukavac smorio od muke.

- Dzile, Gorda i dobri nas Djekson standardni.

Utisci sa foruma

- Dzile, Gorda,Djekson i GRGUR su osovine zla.

- u kojem je univerzumu Radonja bolji trener od Dzikica ?!?!?
    Koliko Džikić ima osvojenih ABA liga a koliko Radonjić, osim toga Radonjić pokazuje i u Bajernu ono što ga je i "lansiralo" među kvalitetne trenere.
    Last edited by običan; 29-12-18 at 12:04.

Thanks Thanks Given 
    1,447
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Isključivi krivac je Džikić. Kad onoliku razliku ne może da odrżi sa onakvim igračima.
    Pozdravio bih ga da mi je brat.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Ne znam je li ko spomenuo kakve je dvije duge dvojke uzeo Earl na 3 minuta do kraja u dva napada zaredom..Znaci katastrofa, jeste on klasa ali isto mislim da precesto kiksa na mnogo nacina..Tadija 2.0..Nije on igrac koji donosi titule.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by običan View Post
    A ja sve mislio da igrate u Nedelju sa KK Crvena Zvezda, kad ono igrate sa KK FMP...lako će te izaći na kraj i sa njihovom bekovskom linijom (Pot, Jeremić...) a i sa centrskom jer iako je Apić solidan centar nema šta da traži u igri protiv Goge ii Alena.
    Pa e, Zvezda valjda.. nisam siguran jer se pale/gase stalno i mijenjaju imena. Ma isto je to..

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Koliko su nas sudije isklepale u drugom poluvremenu toliko mi nije jasno da svaki put trojke proseru protivničku ekipu da je bačaju sa ramena pogodiće. Bitadze i Kol su odradili svoje ali mi nije jasno kako Earl posle dobrog poluvremena već treću utakmicu nestaje u drugom, Džekson standardno loš ne možeš se na njega osloniti ni za sigurnih deset poena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ja sam bio u blagom soku nakon sto sam procitao citirano. Nije Dzile u Radonjinom rangu ni za uporedit. Radonja je covjek uz kojeg svaka ekipa napreduje. Svaka ekipa mu ima i glavu i rep, sistem, gud difens tranzisn ofens Izrastao covjek postepeno u vrhunskog trenera.

Nego da se vratimo na temu. Kol i Bitadze su naravno najveci utisak. Nadam se samo da ovo nije Kolu samo jedan blijesak nego da cemo ovo gledati cesto od njega. Bitadze ce nastaviti sa odlicnim partijama, jednostavno se vidi da momak ima kosarku u malom prstu i da je buduci u najmanju ruku solidni NBA igrac. To ne mislim zbog ovoga sinoc vec jos od pocetka sezone. Kad mu se spusti lopta dolje nakon pika to je 90% kos za razliku od drugih nasih centara koji su se mucili i sa tim. Velika pojacanja smo dobili jasno je svakome.

Imam neki osjecaj da cemo da iznenadimo CZ pa ce Dzile da ostane do kraja sezone Koliko bi to dobro bilo ne znam.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Vidji ovo jbt.. a zakleo bih se da je Koti dao onu trojku iz coska kad je bio faul, a onda pogodio dodatno bacanje... sjeca li se ko?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Falio je, imao je tri slobodna bacanja. Dva ubacio i to je sve sto je napadački uradio

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sa Kolom u igri trebali bi centri da dodju do izražaja, covjek je brutalan u pik igri, mislim da bi i Omic tu dobar bio. Pokazao je to i juce samo kad ima sa Kim da igra .
    Tek se sada vidi limitiranost Gordica , covjek koga je ulaz krasio nema ga vise.
    Bar 3 lopte preda protivnicima u ruke

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Tri loše karike u timu su Gordić, Jackson i Džikić. Meni je Jackson mio lik, čini mi se da je iskren i posvećen i da nekako igra srcem, vidi se po reakcijama kad damo poene, ali baš mu ne ide, gubi mnogo lopti, realizacija tu i tamo. Jednostavno ne doprinosi ništa. Gordić loš cijele sezone, nekako je težak, nema više onoga njegovog ulaza, toliko je loš da djeluje da je bezobrazan. To je to, dostigao je limit prošle sezone i Evroliga je preveliki zalogaj za njega.
    Isto tako i za Džikića je evroliga preveliki zalogaj, jednostavno je izgubio autoritet, a ni igru nemamo, on jednostavno ne umije da uklopi ovu ekipu, a pogotovo od sad mislim da sa Kolom i Bitadzeom imamo više nego respektabilan tim za evroligu, a za ABU najbolji ikad na ovim prostorima. Ima sve ali jednostavno ne zna.
    Barovića nećemo komentarisat, znamo odavno da on nije za ovaj tim

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

Ako dobije zvezdu dzikic ostaje on do kraja sezone to je definitivno. Sada ne mogu da se zale na umor igraci, imamo dugu klupu. Previse se forsira dzekson, trebalo je vise forsirati popa ili suada. Malo mi ruzno djeluje da smo imali u jednom trenutku 5 stranaca na terenu, 4 crnca i bitadze. To ja ne pamtim na nasim prostorima otkad pratim kosarku, ne znam da li je cedevita bila u toj situaciji.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    6,280
    Thanks Thanks Received 
    14,088
    Thanked in
    5,356 Posts

Suad ufati jednu loptu pod koš, pljusnu trojku odmah, izađe iz igre i ĆAO. Jackson sa druge strane igra u prosjeku 25min koliko i Gordić, pakao...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts

Ajmo da sačekamo još ove dvije naredne utakmice. Ako izgubi obije Džile fala za sve pa put pod noge lagane.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts

Ima jedna pozitivna još stvar. Zoran Nikolić sinoć dao 13 koševa, imao 7 skokova i 1 asistenciju. Samo neka nastavi Zoki tako da se malo izbirika za dogodine

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-Leag...og-rizika.html

Meč je proglašen utakmicom "povišenog rizika"..

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Crvena zvezda - Budućnost: Utakmica povišenog rizika, bez gostujućih navijača

Navedeno je da "nikome od navijača Budućnosti koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu", navodi se na sajtu

hoce li biti sada osude dezurnih kriticara odje, kad Buducnost isto ovako uradi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Safra je dobro primijetio mogucu opasnost koju Erl moze da napravi u narednom periodu naviknut da uzima veliki broj suteva iz igre 1-1 u momentima kad je mozda bitnije stati na loptu i nekim pikom i ulazom napadati kos. Takodje njegov doprinos odbrani prije svega zastiti obruca i strani pomoci mi je takodje upitan i na tom polju pokazuje velike oscilacije iz mece u mec.

Takodje dobro zapazanje je i igra Koti Klarka koji se potpuno posvetio timu. Znate, ti igraci znaju da su tu samo jednu godinu (90%) i vrlo je vazno natjerati ih da svoju statistiku ne budze samo po broju poena, vrlo vazno a u isto vrijeme i vrlo tesko.

Malo samo da smo pametniji bili mogli smo zavrsiti utakmicu kako je trebalo. Za takve stvari greba mnogo vise zrtve i pameti. Ponekad je bitnije zavisno od preostalog vremena i situacije na terenu iznuditi faul dva i ukrasti jos dvadesetak sekundi nego se dici na sut.

Naravno da tu ima gresaka kod svih, i trenera i igraca, ali ocito smo sa Kolom dobili par opcija vise i da neke stvari , konkretno pik igru, igramo sa vise rutine.

Ali bezveze bi bilo i precutati da je Kol jedan od krivaca za sutersku seriju Bajerna jer mu je odbrana na Hobsu bila toliko podcenjivacka da nam je lik koji daje dva poena u prosjeku usuo 3,4 trojke maltene nebranjen.

I za kraj , nadam se da ce igraci svatiti da njihov naredni angazman u bogatijim timovima nece biti posledica samo poenterskog ucinka ( koliko god dobrog menadzera da imaju) nego da ljudi koji ce ih eventualno angazovati znaju da kosarka nije samo sutiranje.

Sjutra vece cemo vidjeti da li imamo dnk cvrste ekipe u uslovima neprijateljske publike, ekstremnog pritiska sa tribina. Umor zbilja ne zelim uzeti u obzir iako je protivnik imao citavih 8 dana za trening i pripremu.
    Nema toshkale prije rupe!!!!

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post

Navedeno je da "nikome od navijača Budućnosti koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu", navodi se na sajtu

hoce li biti sada osude dezurnih kriticara odje, kad Buducnost isto ovako uradi?
    Kad Bud to uradi, ovo je privatna država, svi smo srbomrsci itd...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

neće. u pitanju su dvostruki aršini i pravljenje žrtve od njih samih. ne bih o toj temi jer prelazi sportske parametre.

"mali iz majamija", ovo namjerno ponovih nakon "nekih" komentara upućenih meni u klasičnom mangupskom ponašanju ovdje na forumu. da se čovjek samo nasmije i ništa više.
    e pa taj mali iz majamija je otkrovenje u našem timu. ono što gledamo u nba košarci na hajlajtse kola to smo gledali sinoc. kakve je koseve covjek davao citavo vrijeme. da ne povjeruješ. jedva čekam da ga vidim u morači. dovodili smo svih ovih godina svakakve igrače manje i više dobre. po meni do sada mi je najači bio J.R.Rejnolds. Zvao sam ga DUH NBA. Noris Kol ako nastavi da igra ovako podići će tu ljestvicu visoko visoko. Jednog ovakvog igrača treba zadržati par sezona minimum.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

tesko ce se on zadrzati dugo, ako ovako nastavi poslije sezone ce on brzo u neke vodece timove.
    Erl Klark ce sad uzimati manje suteva i nadam se samo da nece pokusati silovati loptu.
    samo mi Jakson nije jasan, dade u pocetku dva teska suta , i onda kao da se ugasio.

Thanks Thanks Given 
    711
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Da te podsetim, Budućnost je upravo isto uradila za utakmicu u Morači a košarka se igra zbog gledaoca a ne zbog funkcionera... prema tome, bilo bi sjajno kada bi bilo gostujućih navijača (kao na fudbalu) odvojen sektor za goste. Mislim da bi se to moglo obezbediti.

Page 513 of 655 FirstFirst ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)