No koliko će bit pačetina u onaj restoran genijalci... U svako malo bolju šupu je piletina brazilska po 10e...
Sent from Tapatalk
Necemo poredit neke brze hrane i gluposti i restorane poput Alchemist-a i slicnih.
Ako u jelo racunas samo hranu, a ne ambijent, lokaciju, uslugu, onda brkas babe i zabe.
Za onakav restoran, a jeo sam tamo igrom slucaja, 17e za glavno jelo nije skupo, jer to isto se placa po 100-150e u evropskim centrima. Naglasavam opet vise stvari, ne samo jelo kao jelo.
Ne izlazi se u takve restorane cesto, no kad je prilika, poslovna ili privatna.
Dok recimo u Volat, Siciliju, Kristal, je puno 17e za glavno jelo, ako imaju takvo na meni.
Nemojmo brkati babe i zabe molicu
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 24-12-18 at 08:24.
No koliko će bit pačetina u onaj restoran genijalci... U svako malo bolju šupu je piletina brazilska po 10e...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Pravda za pačetinui "skupi" biftek.
Pravda za snobovski rucak od 20 e jednom u po godine hahahaha
Nepravda za cigare od 3e i patike od 150e
Praštajte za off
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Je li ko proba ovaj Njemački doručak za dvoje u Minhen? (4 jaja, pančeta, šunka, kobasice, šampinjoni, tikvice, pomfrit i dvije vrste sosa)
Ovo mi djeluje ka' dobro raznošenje za jednoga, no mi promače na donesi.com pa naručih "Hansov doručak" (3 jaja, kobaje)![]()
5.5 EUR što je skroz ok ako je stvarno za dvoje, no su obično ove porcije za dvoje prevare žešće...![]()
Ima za dvoje ako su m/ž... Nas 4 smo neđe kombinovali taj i još jedan za dvoje, zaboravih ime, raznijeli smo se...
Sent from Tapatalk
#fakenews
probao sam, top je stvarno kao i manje više sve u Minhen. za jednoga je baš preveliko raznošenje, teško da sam možeš sve oburdat
a što se tiče ovoga u vezi da li je neko jelo skupo ili ne. kada odete da jedete u restorane tipa Alhemist, Per Sempre, Hemeru itd i naručite neko jelo ovakvog tipa nije nelogično da to košta 17e il više. e sad isto tako takva mjesta nisu da tamo ideš svaki dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 24-12-18 at 11:59.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nisam nešto bio oduševljen sa ovim Hansovim, malo roštiljki, malo fete, DVA jaja (zakinuli me za jedno) i zelene salate - 3.60 EUR.
Probajte doručak u Food Partner, tačnije Bekendeks, dođu 3 jaja (preukusna bjehu, moguće i domaća čak), goveđa pržena pečenica, pančeta, pomfrit, salata - e ne znam kako sve to spakovaše u 2.60 EUR![]()
Ne znam jesam li već pisao: Garden ima tortilju sa biftekom koja je stvarno odlična...oko 6e. Slane palacinke sa prsutom su isto bomba ...4e cini mi se. Generalno taj restoran je stvarno najbolji odnos kvaliteta i cijene...bar sto sam ja bio
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ima godinu-dvije da sam jeo tu tortilju s biftekom i to veze s biftekom nije imalo. Ali baš veze. I mislim da je tad bila jeftinija. Nemam pojma jesu li što mijenjali jer sam prestao da jedem tamo.
Inače, preporuči Skočko na tviteru fritatu iz HRC-a. Doručak kida kako je dobar i nije skup s obzirom na HRC standarde. Napolitanski doručak takođe izgleda brukčina, tako da bi i to trebalo ovjerit. Mada njima je generalno sva hrana vrhunska
Inače kad pomenuste Minhen... Njihova tortilja sa piletinom i Helgina pizza su preukusne.
Last edited by Lackie; 24-12-18 at 12:34.
Garden piletina mi je tamo omiljeno jelo, 9-10€ al se bas raznese coek![]()
stefke,i tebi je... plata ...velika:lolblue:
...
600e primam - 1000 trosim
Pačetina vele, a uvale im kokota
Salim se ne zamjerite
Goodfelas SMECARI!
Fiksni navodno zauzet tj podigli slusalicu, na mobilni se ne javljaju a htio sam naruciti i da podignem ja .... narucim preko donesi.com pise 60 minuta, podje 90 ja rekoh ovi nisu normalni... saljem na viber... i zovu me
Kaze ja ne znam ko je primio porudzbu mi kifli nemamo blabla, hocete li nesto drugo???
Reko sprdas li se ti sa mnom, pa izvini... a sto imam od izvini nabijem na ***** i tebe i ko je primio porudzbu, nikad vise, zatvorili se kakvi ste.
Sto bi vi uradili?
Da ih tuzim?![]()
da podjes da im kupis kifle i da ti to spreme bez neke nervoze![]()
Uzmi snikers, kad si gladan nisi sav svoj... :mrgreen:
Sent from Tapatalk
#fakenews
Treba li reci da sam radio 9-21 i da sam jeo jednom oko 14h
Pakao kakao sam nervozan
Jedva cekam sjutra gazdi da se prenese... pi
Samo precrtas i ides dalje. A mozes i da trpis nego ne vidim bas 6potrebu. Ono je jedno tako prljavo mjesto sa losom uslugom.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Dje je Mc Doner??
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nisu stranci no Turci.Domaci postase![]()
Ispod Beka .
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Editovah gore post, nije ni salata i sos bio toliki problem koliko luk, bješe ga za izvoz ali dobro, pade extra!![]()
PS: Žena nije mogla bez pola pa sam i njen doner završio...![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks