Veci je poso poskidat okolo sve,no sami velji servis. Injection sve po ps,vidim. Svaka cast.
Maksimalno sam zadovoljna brzinom interneta kod vas!
Veci je poso poskidat okolo sve,no sami velji servis. Injection sve po ps,vidim. Svaka cast.
Maksimalno sam zadovoljna brzinom interneta kod vas!
James Tiberius Kirk
Ovo ti je kod mene bauschtelsko iskustvo...![]()
Nesto nije nalegao onaj stoper za radilicu...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kupljen od firme 4M za 20tdi je... A slikan je na 19tdi bluemotion zato se cini da nije legao pravo kako dolikuje...
To ja finisiram sa skenerom sincro value cam-crank.....
pa kako ce da legne kad nije za taj zupanik
Prema tome, šta da ti kažem?
Koliko je zapravo los BLS 1.9 TDI? Svasta se nacitah po internetima, ali opet kad covjek pogleda tu se ljudi mogu samo zalit na nesto.
Manje vise isti problemi kao na BXE, a ti motori su proizvedeni u milionima komada, u svakom zitu ima kukolja.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Na svaki se motor žale po forumima i nećeš naći da će neko nahvaliti neki motor, a da niko ne poklopi sa tim da je loš.
Ja zapravo nisam čuo da je BLS loš. To je onaj motor sa DPFom?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ovaj ima orig 290tkm kum ga dovezo za kum iz njemacke... A skolski smo drugovi danas ih zezam prodje 20g....
Mogu se zaliti motor ili sl. Cak me i preprodavci pitaju za falinke ja im se smjeskam i kuliram...
Last edited by injection; 23-12-18 at 21:36.
koliko dajes jamstva na contitec?
Sto bi davao kad je musterijala sve donijela... Moje je da zavrtim dva puta po 360st i proverim fazu u GMT ostalo je njemu amanet...![]()
![]()
inace koliko bi dao?
Ja ga ne bih preko 60k ili 5 godina ni kilometra.
zupcasti samo oem ljudi
OEM kod VWa je DaJko marke. Zar nije bolje stavit Conti?
Mijenja li se brezon svaki put na veliki servis?
Meni ga nisu promijenili majstori prosli put, i posle 1000km na saltanje u manju spadne kais rebrasti. Iskrivi se brezon jer je poceo da se odvrce.
Inace majstor dobar, da ne pominjem sad koji, preporuku sam dobio od takumija, fabije tad
Uglavnom ista prica, ako donesem djelove nemam garanciju, a sa njihovim djelovima 60k.
Djelovi za veliki servis im je 30% skuplji nego sto mene dodju, jer svako ima vise te popuste po autod djelovima.
Srecom pa sam pristao sa garancijom tako da su sve zavrsili o svom trosku, i ako su pokusali provuci drugu pricu.
Dajko je oem za 19 pumpe duse... Za prve motore 19tdi oznake 1z gates je bio oem... Audi 20tdi 16v oem je konti to sam skidao sa vw i audi..
samo da ugrabim vremena pa dajko iliti dajdza ide sa mojih remenica...
a zuBcasti gates powergrip <3
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Dajko je smeće.
Zna li se uzrok?
Castrol edge 5w40.... Sipao u tivtu tamo radi, ja iskljucivo tu sipam 5w30 spec.505.1 za PD motore...
Zanimljivo.
Milun sipa isključivo Edge 5W40 i kaže nema preko toga.
Ja sipam Ravenol 5W30 507.00, navodno bolja zaštita motora nego na 40.
Ne troši ga za sad evo 4000km.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks