Zna li ko šta o konkretnom autu ili (pre)prodavcu?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Dje u PG je najbolji odnos cijene I kvaliteta za akumulatore???
Ja na onaj Castelanin sajt ne umijem izlistati cjenovnik. Bas im je los I konfuzan sajt.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Zna li ko šta o konkretnom autu ili (pre)prodavcu?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Preprodavac kao i svaki kroz CG.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Lijepa boja na ovog Audia
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Takumi i Laz predlazu Duracel u bolex
A Mur predlaže Banner PowerBull u Castellanu.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
A cijene? Makar ovkirne...
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
1e 1ah u prosjeku....jaci brendovi skuplje od toga, divcibare brendovi jeftinije od.toga
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Mislio sam zeni da uzmem da ima kroz grad
Valja li sta ovo ?
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Pa kontam jbga. Sa rente ih moraju odrzavati a vozi se po CG.
Ne nadjoh nista odnos cijena/godiste/km blizu, a ne znam nikog ko vozi swifta, pa da vidim kako su se pokazali
Budzet mi je tu do 5k. Volio bih nesto sto manje da se ne cimam i ne mislim hoce li odma otici turbina, kvacilo, zamajac itd.
Auta i opravki mi je preko glave, svako koje sam do sad uzeo o jadu sam se zabavio.
Ako neko ima neku preporuku pucajte
Realno on dok je bio u garanciji ga je odrzavao u ovlasceni. Tako da za to ne brini.
Auto kao auto je odlican i nedoder.
Samo kazem ti treba vidjet limarski stanje jer sve zavrsavaju na brzinu pa moze imat nekih nedostataka
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Auto kao auto odlican, ali ovaj ***** ne valja, sama mu cijena govori. Vidjeces i sam ako ga provozas. Ovo godiste se prodaje oko 6-7000.
Nema to veze sa vezom.
Auto je toliko jer te leasing i rent a car kuce mijenjaju kola posle 5 god. Racunaju po godini koliko je gubilo auto na vrijednosti i prodaju ga po toj cijeni.
Cak sta vise trebalo bi da ga odvedes u ovlasceni servis i tamo o njihovom trosku zamijenis ako sta jos treba.
Plus prevod besplatan
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Probalo ga je nekoliko ljudi koje znam i niko ga ne uze, ali evo ako ti velis, onda to treba trke uzimat
Gledao sam tih primeraka rentiranih auta i nebih Gandalfu preporucio to...svaki taj turista koji je vozio taj auto je isao u brda i planine da se divi nasoj prirodi, nije isao da gleda beton i gradske guzve...
Ljepse po meni da podje izabere vozilo u eu i doveze primerak sebi svojstven....
Last edited by injection; 23-12-18 at 19:53.
Prokom kao ovlašteni
To je vrh
Ahahahahah
Hvala vam momci. Mlatnuo bih sjutra do bd bzvz jer ima jos jedan sa 5200 na 4500 spusten.
Dajte ako ima nesto ili vam naleti.
@injection
Ja zivim gore i bavim se turizmom pa znam dje idu i kuda. Nijesu to ni malo losi putevi da kazes da je sad nesto da ce ga slomit.
Jedino kad zabudale pa zavrse na makadamu ali onda slepa radi.
Prije bih od rentala uzeo nego iz uvoza
Sto ne rece prije par dana?
Bio je jedan auto u ponudi ali je prodat
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Crche mi dzip prije neki dan i umjesto da ga popravljam odlucio sam da ga drugim autom odvuchem nedje i zapalim prokletinju sto me jada ubilo od njega. Ne dam centa vise u njega lishe 3 litra benzina da zapalim *****.
I onda moram nesto sigurno uzeti zeni, danas sam se odlucio na taj potez
Nije mi zurba mogu sacekati i jedno 20 dana da se narod potrosi za praznike![]()
Ako ispadne sta da valja javi svakako
Kako je crkao junace...![]()
![]()
Svratio mi neki dan samo 2.7xdi odma se setih tebe,velim momku nemam ti dijag. I opremu za te azijate...
Prvo mu promjenim dihtung na glavu motora i bosh pumpu. Poslije toga dvije zadnje opruge amortizera pa onda cijeli prednji trap zamijenim jer mi je opao tocak u sred voznje.
Poslije toga dizne pa grijache.
Pa cijeli aparat rucne kocnice, pa zadnji motor brisaca.
Pa onda sve diskove i plocice
I sad kad stisnem kvacilo nesto krchi i upalila se check engine lampica necu da vozim ***** da se ne zapale.
Sto je najjace od svega. Auto je tako povozno i kad radi tako je lijep i udoban za voznju recimo od tih vecih auta ne mogu se porediti jeep patriot ili nisan x trail sa njim.
Ali ne mogu, eo ga imam 2 i nesto godine, vise je bilo pokvareno i kod majstora nego kod mene. Mislim da sam jedno 2k uvalio u njega do sad ne racunajuci gume male servise i registracije.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks