A i parfem je prilicno dobar... Dnevna lagana varijanta ako mi se bos dobro sjeca...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Uzeh neki Liu jo, za promjenu, ovih par dana do rođendana![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nikad lepse bocice a jaceg mirisa :/
Izmeračih se na brzinu u Cosmetics. Nije im loš ovaj lakoste miris na akciji...nije los ni CK obsessed for men intense... Tu je i Eau de Rochas za ljeto, odličan ali upitna postojanost
I ovo je na oko ok cijena, posebno jer je EDP... E sad, originalnost i tako to...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jeste, ok je cijena. Nije loš.
Danas sam na predlog @Metza probao i ovaj Zarin No.9 miris, slična puderasta nota poput valentina, za 12 eura stvarno jeftino a opet solidno. Ovaj Intense se dopao mojoj ćerkicitačno bi ga uzeo sebi zbog toga
Ima li u zaru kakav jeftin za posao ovako u zimskim danima?
Do ssd sam police to be uzimao za to ali mi nije za zimu i dosadio je malo
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Upravo to 12e a ne može niko reći da je parfem loš..Ostalo da i da je solidan, dobar, nekom i odličan
Neko je prodavao ovdje na forumu prije par mjeseci Valentino Uomo Intense 100ml, 50e i nisam ga kupio jer sam čekao Eros sa Strawberija a i meni se svidja Valentino.
Pogledaj ovaj Gourmand Leather može biti interesantan
https://www.punmiris.com/parfem/Zara...her-43905.html
Ma kakva Zara...evo iih imam 3-4
sve su kopije poznatih parfema a traju 15 minuta
jedino neki sistem navodnjavanja kap po kap da objesis oko vrata
Imate solidne neke kopije kod momka u Delti gore na spratu na malom štandu, viola se zovu. Ne znam jel iko u hercegovackoj ulazio kod ovih sto prodaju kopije mirisa?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
To je otrov,kupio je bio bratanić iz sprdnje i sav vrat nagrdio kako se osuo bio.
...
Probala sam novi i iako su misljenja podeljena oko njega ( vise negativnih cini mi se) meni se baaaas svidja.
![]()
Probala, hmm podeljena su meni misljenja oko ovoga, prvih sat vremena previse agresivan za mene, vise za devojke koje zele da privuku paznju cim udju u prostoriju ali posle dva sata ima strasno seksi "ukus" nesto kao vanila koju kad pocnes da mirises pojavi se dasak mente- takav je na meni mada cak nisam sigurna da li ima mentu ili nesto slicno.
A otkrila sam dva koja su mi trenutno bez konkurencije - ne bih da otkrivam i okolini.
Last edited by Oljce; 21-12-18 at 20:09.
Olja,tako i meni djeluju parfemi na meni,dodje mi...da vrisnem![]()
Shapni mi ako vec nisi koji su ta 2?
...
Uvreda nije ni prihvacenabez uvrede
A cekam da odlucim za sebe ali tesko da cu jedan uzeti samo. Do pre 5 dana nisu me interesovali parfemi, od tada sam proucila svasta probala preko 20ak parfema za koje sam mislila da bi mi se svideli. Mogu reci da Valentino Donna ocenjem fenomenalno i hvaljen od vecine je najgori perfem koji sam prsnula na sebe, meni naravno, cak sa ga prala sapunom i ostao je ��. Cista ruza i nista vise.
OK, ovo je jedan od boljih. Fascinira me sto mi mirise na biber, ali nenormalno dobro i sto se menja barem 3 nivoa i svaki je bolji od prvobitnog plus dugotrajan jako. Mirise na karamele, cokoladu, ne znam pomorandzu, na 5-6razlicitih posebnih mirisa.
E to je to o chemu smo govorili odavno ovdje,da ni1 parfem na svakoga ne mirishe isto,tebi nije Donna ok a meni je djelovala bash dobro,zato kad mi daju one papirice da na njih prskaju odmah viknem a no no,necemo na papiric,no dobro,svakako Olja dobrodoshla u prichu bez kraja![]()
...
Valentino donna je na papiricu bio jedna Dama sa stilom. Prelepo. Na meni uzasni jaki parfem za zene 50+ nenormalno jak.
Eto ko bi rekao da ti i ja imamo isti ukus...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Meni se ovaj ženski miris učinio zanimljivim juče kada sam ga mirisao u cosmeticsu
https://www.fragrantica.com/perfume/...ack-31761.html
I ovaj takođe casual
https://www.fragrantica.com/perfume/...m-s-46145.html
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Last edited by Director; 21-12-18 at 21:16.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks