Renfro solidno pojacanje, a plata izgleda ogromna, 250 000 do kraja sezone, dosta bogomi, svi uzimaju pleja samo mi cekamo, dako se potpise Cole
Mada u neku ruku se i slazem sa ciganima, ovo nazivaju makabizacijom Buducnosti, previse brzo se dovode i sve su ovo stranci, ne znam. Pitanje je kako ce ovo da se uklopi, kakva ce biti hemija igraca, oce li dzile ispraviti greske ekipe u napadu i odbrani, da li ce ekipa biti motivisana.
Pionir ce biti pakleniji nego ikad to je sigurno, ova sezona krucijalna za sva 3 velika kluba (Bud,Czv,Par)
Podgorica Podgoricanima!
Sto se tice price oko skautinga, ono koliko ja znam je da niti jedan izvjestaj o timu nije bio ispod 10-12 stranica, sa video klipovima protivnickih akcija i posebni video materijal igraca pojedinacno.. ti ljudi bukvalno ne spavaju, tako da sa njihove strane posao biva obavljen. To sto igraci servirani materijal ne kapiraju ili ne zele da ukapiraju je neka druga prica..
Citam sad da je Cole trazen bio na ljeto, prije pocetka sezone ali nisu uspjeli da ga dovedu, izgleda da je ova situacija sa avelinom nam super dosla
Cole nije trenirao danas sa ekipom, sto znaci da je 99% na putu ka PG, vjerovatno ce nocas biti ozvaniceno vjerovatno prije gostovanja Bokana ili ce on to objaviti na RTCG
Podgorica Podgoricanima!
pa kad nema dovoljno kvalitetnih domaćih igrača onda nema drugog rješenja. Zvezda je imala sreću da je za male pare dovela tada talentovane igrače i od njih zaslugom Deja Radonjića postali vrhunski igrači. ako dodje i Noris to bi trebalo da je to i onda samo možda da jedan igrač ode. ja bih se odmah odlučio za Jacksona i uz to smanjio malo minutažu Gordića pošto ovo što on igra je amaterski.
trebaće malo vremena dok se sve ne posloži ali su to pojačanja koja su za Aba ligu odlična (ako ne i vrhunska). naravno ostaje na Džikiću da sve to dovede u red.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Izgleda je i Cole završen, dream team napravismo u 24h, region na aparatima...![]()
Safra, tesko Bell moze da igra dvojku. Ballhandling mu nije izrazena osobina, gubi dribling i ulazi u probleme prilikom dosta kreacija. Moze da odigra dvojku svremena na vrijeme u situacijama nesto brze igre. Moze da ima jedan eventualno dva driblinga, nakon toga ulazi u lagane probleme i sa te neke strane malo mi je nejasan potez jer je zadnje dvije sezone igrao 90% na 3, i po 10% na 2 i 4. Ovo je naravno moje misljenje , mozda nisam u pravu , zasnovano na gledanju proslogodisnjeg evrokupa i ovogodisnje Aba.
Ovaj potez mogu objasniti time da smo mozda pokusali da dodamo konkurenciju u timu i samo dovodjenje Bella bez Norrisa Cola ne predstavlja narocito ono sto nama treba u ovom trenutku. E sad dovodjenjem Cola u koje se iskreno nadam sve dobija drugu konotaciju jer dobijamo na sirini i kombinacijama. Ocekujem u pocetku najvise dva na dva igru i to Cole / Bitadze i Gorda/ Erl. Nadam se da ce vremenom taj pick ukljuciti jos igraca jer kvalitet tima se ogleda u tome koliko se igraca ukljucuju u pick. Ofanzivno dovodjenjem Cola ka sto rekoh dobijamo na kombinatorici jer on moze igrati i jedan i dva. Moze biti potentan i u odbrani.
Defanziva ce biti najveci izazov i nje se bojim najvise narocito u bitnim momentima, stresnim situacijama na terenu kada se ne smije posegnuti za naivnim resenjima. To je moje misljenje.
Ovo za trenera se slazem samo djelimicno.
Nema toshkale prije rupe!!!!
Bell i dvojka vrlo tesko,mozda u nekim kratkim sekvencama.Al dobili smo vrh defanzivca,nesto kao Gibson prosle godine.Jackson nema taj balhendling,glupo je pricat o tome,ovo sto je igrao do sad je iznudjeno,juce u prvo p. 4 iznudjena faula,super igra jedan na jedan,pravio je prostor na sutu sa poludistance,a kad mu se kreira situacija na tricu to je to uglavnom,pisi poene.E sad tip nije kreativan,ima onaj klasicni basketaski pas i konstantno se tu desavaju izgubljene lopte,al ne vj da ce njega micat,najspremniji je igrac u ovaj roster,peglao je svaku 30+ min.Ide Sead u Mornar valjda nedje procitah prije koji dan ... Cole u LS i italijanskoj ligi preko 6 asista po mecu,on bi trebao donijet neku kreaciju,ne ocekujem neko ludilo sa poenima,a nebi ni valjalo,ima odje ko da ih daje.Bell i Jackson su prije svega tu da isporuce poene na sutu.
Vidio sam , procitao i cudio se otkud taj zakljucak. Volio bih da ja grijesim. A koliko im je dobar tekst pokazuje ti to sto vele da se dobro snalazi na pleju. Nidje veze.
Last edited by CikoPero; 21-12-18 at 14:11.
Lupili su ovo brate.Cista 3ojka i cesce 4orka nego 2ojka.U Darrusafaku je bio 3 beton iskljucivo on i H.Sent Roos,a u Cedevitu je igrao po malo i na 4 i na 2.![]()
Cu plej ahahaha ko pise ove tekstove sto je ovo
Podgorica Podgoricanima!
Pozdrav ekipo, pratim sto pisete ima i vise od godinu dana, sad sam se tek nakanio da se prikljucim forumu.
Evo jedan video za Bell-a dje ima i njegovih mana da se ne uzbudjujemo mnogo. Tu je jasno da tesko 2 moze igrat a kamoli 1, ne mogu da vjerujem da SK ovako lupa. Sigurno je pojacanje ako ce da uzme Suadove minute. Nadam se da je dobar u odbrani, gledao sam ga vise puta ali nisam nesto obracao paznju.
pa jedino tako sto se tice dzeksona jer covjek nije kreativan i ne moze da igra ovo sto sad igra da razigrava ekipu. jedino tako, da se nacrta za trojku pa da mu ovi asistiraju za sut. jedino tako, nadam se da ce se sada protok lopte dosta ubrzati jer smo veoma spori. ali sve je na dzikica sada. ima bukvalno sve opcije.sad cemo da vidimo dal je trener i za nesto vise od aba lige.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Normalno, jer koti je klasa iznad ovog Bella
Podgorica Podgoricanima!
https://www.vijesti.me/sport/kosarka...ce-u-podgoricu
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
To je to bre.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ovo vijest koju ja rekoh prije par sati, vijest od jutros. On nije trenirao sa ekipom, a trener avelina Vucinic cini mi se, jos nije upucen sta se desava.
Tako da jos je sve neizvjesno, ali mislim da 99% potpisuje
Podgorica Podgoricanima!
Ako je ovo istina za Cole- a, mali apel za navijace Buducnosti, da se ne "primaju" na price koje pustaju u etar razni blogeri, analiticari a u stvari navijaci BG blizanaca, kako je ovo tim koji treba da razbija u evroligi, kako Dzikic ne umije da iznese ovo, kako ce sada pokazati pravo lice, kako ce doci do raskola u ekipi itd itd.
Te price sluze samo da unesu nervozu i bjesnilo u odnosu Tim-Navijaci. Zao mi je sto se neki od nasih primaju na te price.
Tek sad treba strpljenja i vjereu momke, podrske, prave podrske. Vjerujem da ce trebati vremena kako bi se DNK ove grupe momaka profilisao i da bi vidjeli gdje i koje stvari mogu bolje, sta da se eksploatise a sfa da se izbjegava. Rad je osnovni uslov. Mozemo dovesti i Lebrona ako nema zelju i volju za radom sve pada u vodu. Ove momke treba opteretiti samo radom. Nadam se i da strucnom stabu sada biti lakse , imace vise opcija i vjerujem da mogu da izguraju sve ovo ali ponavljam zelja za radom, treningom i ambicija zavisi samo od igraca. Naprijed Buducnost.
Norris Cole, zavrsava posao u Avelinu, jos je ostala papirologija izgleda, 99% je tu, pitanje samo sata danas ili sjutra
Sto je super, ne placamo nista Avelinu
http://prntscr.com/ly0pdp
Moram priznati da je uprava odlicno odradili ovo, nikom nismo buyout platili, a uzeli odlicne igrace
Last edited by .Bole; 21-12-18 at 17:51.
Podgorica Podgoricanima!
Vala su mogli i onog Strauberija da potpisu trebao bi nam jedan bek suter ako je vec rasprodaja u Avelinu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Previse se vjeruje dzeksonu da kupujemo novog beka,pogotovo jer Dzekson previse prima a da ga otpustimo mora mu se platiti
Podgorica Podgoricanima!
Hm...na koga li me podsjeća ovo trpanje igrača? Na Cedevitu možda?
srećno u svakom slučaju,samo NAPRED !
poslano sa mog sam--sung S9+ telefona koristeći neki Tapatalk
Potpisujem.
Naprijed Buducnost. Rad red i disciplina. Borba na teren i da se Aba opet uzme. EL bih potpisao jos 3 pobjede doma i dosta.
100% istina
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks