Page 488 of 655 FirstFirst ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... LastLast
Results 12,176 to 12,200 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj forum je postao ka u kladionicu da sjedim, taj level poznavanja kosarke.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Noris Kol, Bel, Klark, Gordic i Omic. Od Bitadze ne ocekujte previse, mozda jedino u ABA ligi. Njemu u ovom dilu sa Miskom centa ne bi dao nego jos da nam doplate za skolovanje i sto ce da upise EL minute pa ce cijenu da mu digne.

Ukoliko ne budu igrali minimum finale ABA lige za bruku sezona ostade.

Inace igre bez jos uvijek, kondiciono vrlo tanki. I dalje sam ubijedjen da mi skauting ekipa ne radimo i Dzikic je mozda i jedini trener koji o tome uopste ne govori pred mec. Vjerujem da je svaki igrac Fenera bio potanko informisana o svim kretanjima i nacinu igre igraca Buducnosti dok ovi nasi osim sto su ih ponekad gledali na tv i to je to.
    Mislim da ce Bitadze morati da igra u EL i to poprilicno minuta ja ga ispod 10min ne ocekujem, jer doveden sigurno sa tom namjerom, nije Misko lud

A ovo si u pravu, ja sam ovo pricao prije, skauting se uopste ne radi, ne znam sto cine ona 3 trenera pored dzikica, bas se pitam.
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

istina je,prosle sezone mu je ljubimac za vikanje bio zoki nikolic. ove godine je to omic ali umije i gordicu fino da se izvice a i ostalima. veceras je pop bio na tapetu. toliko mu je vikao da je publika pocela da mu zvizdi zbog toga. ostavio ga je na klupu. nisam vidio koji je razlog tolike vike bio. pet minuta kasnije kad ga je ubacio imao sam osjecaj da ga je zbog publike ubacio da nas smiri.moj licni osjecaj.
    inace manje vise buducnost je nakon nekoliko nerezonskih suteva,promasaja i zvanicno predala mec kad je gordic drzao loptu citav napad i na kraju je i izgubio, nedje je ostalo oko sest ipo minuta. opste poznata timska samodestrukcija na terenu. samo su digli ruke i to je to bilo. highlight meca mi je bio to i kraj trece cetvrtine dje nakon greski imamo napad od nekih desetak sekundi i svi pogubljeni , ide napad a pola tima gleda u dzikica.
    druga polovina meca za totalni zaborav.

raduju ova tri danasnja pojacanja. e sad da vidimo kako cemo to da upakujemo.

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

Džikic je kanta.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

kakav lik. gledam ga večeras. koja je to energija. nema veze što vode sa 15-16 razlike i dalje traži da se grize u odbrani, i dalje se nervira kad pogriješe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

cisto me zanima razlog zasto se onako izdrao popu zna li ko? ovamo dje sam ja sjedio a to je preko puta nase klupe s druge strane terena poceli da mu zvizde bas jako da mi je u jednom trenutku bilo bas neugodno.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Rekao je na konferenciji da ga nije kudio nego je trazio da bude aktivniji off ball, kao i svi bekovi
    Zasto samo nasim igracima vice, to je pitanje, valjda jer su nasi i jer su mladi, ko ce ga znati, nista novo za dzila, stalno to radi. Valjda ste se navikli
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

a svaki trener vice...al vici svakom brate. ovi nasi stranci se kod dziloua osjecaju kao primadone hahhaha
    kako smo dobro prvo poluvrijeme imali i erl i koti su blistali. koti je sprdnju radio kao defanzivac. ubila nas pjesma onog malog na poluvrijeme. totalno neprikladna u onom trenutku. zu zu zuujiii u mom tijelu, fala ti boze sto stvori pcelu aaaahahhahahahahha aj dobro ona prva pjesma pred mec ali daj ovi menadzeri sto prave ovaj program pa imate li sluha i onda onaj sto daje nagrade "majstor" oooo majku ti u majku,imas li osjecaja za realnost!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Suvisno je pricati zasto smo izgubili, igramo sa 8 igraca ovih 7 dana, a od tih 8, 2-3 su u nekoj reci formi.
    Napad nam je ocajan (statican, bezidejan), u odbrani fali energije u ostalim djelovima utakmice (kratak roster).
    Fener ima 3 stranse petorke, mogu da rotiraju lagano, puni su energije, jer su naviknuti na ovaj ritam

Iskreno najveci pritisak treba da je na Dzilou, i od njega ce sad sve zavisiti, kad se zaokruze ova pojacanja u ovih dva dana. Kako ce ih on uklopiti u ovaj njegov sistem ili sto li je vec, i da li ce uspjeti da rijesi probleme ove ekipe na terenu i u glavi, a vucemo iste probleme i u Aba ligi u EL. U EL samo timovi to koriste sto mi radimo u napadu ili ne radimo, dok u ABA ligi ne, normalno razlika kvaliteta

Inace bokan sjutra od 21h na RTCG, vala cuti da vidimo sto uprava kaze, posto Dzilou cuti o svemu vazda
    Last edited by .Bole; 20-12-18 at 23:10.
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vala Bole secirate Dzila na sitne komade. Trazite rupe maksimalno. Ka da prvi put vidite trenera u zivotu. Treneri obicno vicu na one: na koje mogu, u koje imaju najvise povjerenja, za koje im je najvise stalo. Ili kombinacija tih uslova. Zeljko npr najvise kidise na Gudurica, Kalinica i Slukasa, jasno je i zasto.
    Nema toshkale prije rupe!!!!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by CikoPero View Post
    Vala Bole secirate Dzila na sitne komade. Trazite rupe maksimalno. Ka da prvi put vidite trenera u zivotu. Treneri obicno vicu na one: na koje mogu, u koje imaju najvise povjerenja, za koje im je najvise stalo. Ili kombinacija tih uslova. Zeljko npr najvise kidise na Gudurica, Kalinica i Slukasa, jasno je i zasto.
    Ja se uopste ne zalim sto vice, neka vice sto se mene tice, sve dok mi igramo nesto. A i treba da im vice, jer momci cijelu sezonu igraju sa 2 faula do kraja cetvrtine, ista stvar sa staticnim napadom. Barem konacno da cujem od njega da nije to do njega

Inace bell zvanicno i potpisao hmmm
    Ostaje cole ova dva dana, vjerovatno sjutra, sportando ga vec najavljuje cini mi se a i svi.

izgleda da ce nam petorka biti sve stranci, a i imacemo dosta stranaca, ostaje da se vidi koliko onda ta ekipa ima karakter i motivacije protiv zvezde da odigra taj plej off, i izgura to u pioniru i osvoji abu opet
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    961
    Thanked in
    554 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    Izgleda da je Bel ta trojka.
    https://twitter.com/Sportando/status...922133504?s=19

To je to.
    Još par detalja i eto i Kola.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Opet ne znam sta ce nam, ali cijenim da je uprava sigurno potpisala Cole i da ce ga ozvaniciti sjutra, jer dovodjenje svih osim pleja je glupost
    I ne znam sta ce nam trojka bas i to Bell, izgleda da dzilou ima nerealno povjerenje u dzeksona ne znam zasto, a mi tanki i na dvojci ali eto bice da Cole moze da igra jedinicu pa ce gorda da igra dvojku ponekad
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Pocerat barovica, seada i da pocnemo na engleski da pjevamo. Da nas ovi silni stranci razumiju.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by dr hellfire View Post
    Pocerat barovica, seada i da pocnemo na engleski da pjevamo. Da nas ovi silni stranci razumiju.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
    ahahaha i to sto kazes, mada i publika nam je taman americka, dolazi se posle pocetka utakmice, ne daju ti da ustanes da navijas, odlazi se nakon 20 razlike 2 minuta pred kraj i tako dalje
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    961
    Thanked in
    554 Posts

Kol , Gorda , Džoni
    Džekson , Pop
    Bel , Suad
    Erl , Danilo
    Goga , Omić , Barović

Koti i Sead vjerovatno out.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ilic, zna li se sto je sa njim, ima li ga posle nove ili pauzira cijelu sezonu?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    961
    Thanked in
    554 Posts

Valjda je van terena do februara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije publika Am. nego su karte uzeli ove institucije, vjerovatno to je dijeljeno onima koji nikad nisu usli u sportski centar, eventualno dolaze kad su ovakvi mecevi. Posljednji mec sa iskrenom publikom ili pravim navijacima KK B je onaj protiv CSKA. Onaj ko prati redovno je mogao da skonta atmosferu da se mijenja kako se SC brze rasprodaje. Prvi ja, nisam uspio da dodjem do karte nocas, a bulaznim tamo po trebinama i uvijek ostajem bez glasa... Itd itd.. morao sam bacit koment, pratim danima bez koment ovaj post.
    Prastajte

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Svaki put ista priča sa kartama, ja kad god mogu odem i nikad nisam izvisio za istu.
    Zadnju sam bio protiv Barselone,narucio karte preko maila cekale me u koverat . Platio i sve zavrsio. Samo sam to uradio na vrijeme. Nisam cekao 3 min pred početak utakmice

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Džekson osnovu košarke nema. Njegov dribling je toliko spor da bukvalno prosječan defanzivac sa dobrim tajmingom može da mu izbije loptu BILO KAD.

Gordić kanali ovu ekipu u 8/10 utakmica i to je više postalo evidentno. Najštetniji igrač za Budućnost ove godine. Odmah iza njega su Džekson i Omić.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

kakav lik. gledam ga večeras. koja je to energija. nema veze što vode sa 15-16 razlike i dalje traži da se grize u odbrani, i dalje se nervira kad pogriješe.

Već sam napisao. Ovo je prvi put u životu da sam uživo mogao da ispratim ovog čovjeka u euro takmičenjima. Od prvog do posljednjeg minuta nije stao. Ja vjerujem da im je zvek napravio u svlačionici na poluvremenu kada su otišli u svlačionice sa egal rezultatom 40-40. Gledam kako postrojava one njegove pomoćnike, ustane ih, izdere im se i vrati ih na mjesto, onda ovi nešto pričaju sa košarkašima sa klupe… Nevjerovatan je lik i kapu mu skidam.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Što bi rekao Dostojevski : Čovjek je nezahvalno biće koje hoda na dvije noge.

Volim radosne vijesti da podijelim sa drugima iz ushićenja (ponekad i loše iz nervoze) iako nemam nikakav interes u tome ali pošto ovđe ima mnogo ovih na "dvije noge" više od mene nećete dobiti nikakav pikantan info. Nadam se ni od ostalih koji ponešto znaju a nesebično dijele.

Tema se raspada zbog raznoraznih pojava koje ne umiju normalno da komuciraju i prihvate tuđi stav kakav god da je on. Naprotiv, svaki stav se izvrce sprdacini i podvrgava sumnji.

A sad nešto na temu jučerašnje utakmice.
    Džikić je koristio juče samo 8 igrača a Fener svih 12.
    http://www.euroleague.net/main/resul...2018#!boxscore

Nijedan njihov igrač nije prebacio 26 min. A samo su petorica prebacila 20. Mi imamo dva sa 31 i 33 min. Dvojicu sa 27. Dva sa 23 min. Tako da od tih 8 nih 6 je iznijelo meč uz dvojicu koji su služili za odmaranje.

Za utakmicu od 40 minuta to je velika razlika tako da se našoj ekipi NIŠTA ne može zamjeriti, ipak je ovo Fener. Njima se ne zna koja petorka je jača. I to u oba pravca. Peglaju odbranu gaze u napadu.

Kod njih nema uzdisaja i priče "E evo ga ovaj, sad će da nas kanali da bi odmorio ovaj bolji što izlazi". Mi smo se lavovski borili prvo poluvrijeme i bili odlični u toj "našoj" igri. Kasnije je realno bilo da energetski padnemo i da uz to izgubimo koncentraciju što se uvijek prvo odrazi na Gordića. Džeksona neću da pominjem. Baš sam razočaran, a nekako sam vjerovao u njega i branio ga kad su ga drugi napadali, ipak će biti da nijesam bio u pravu.

Drago mi je što nas nijesu rutinirali od starta. Bilo je uživanje prvo poluvrijeme. Rezultat nije realan kao što Obradović kaže. Svi su igrali dosta dobro to prvo poluvijeme pa donekle i treću četvrtinu.

Od svega mi je najmilije što Veseli nije uspio da posterzije Nikolića.
    Vidi ovako, ne treba se nervirati zbog ovih "dvonožaca" što bi ti rekao. Nisu svi ljudi isti. Ne mogu takođe ni svi biti realni. Još jednom ponavljam ne igra se Evroliga sa 7-8 igrača a kamo li da se mečevi dobijaju tako. Ljudi moji ove godine da mi opet odvojimo ABA ligu pa će sledeća El biti bolja

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Već sam napisao. Ovo je prvi put u životu da sam uživo mogao da ispratim ovog čovjeka u euro takmičenjima. Od prvog do posljednjeg minuta nije stao. Ja vjerujem da im je zvek napravio u svlačionici na poluvremenu kada su otišli u svlačionice sa egal rezultatom 40-40. Gledam kako postrojava one njegove pomoćnike, ustane ih, izdere im se i vrati ih na mjesto, onda ovi nešto pričaju sa košarkašima sa klupe… Nevjerovatan je lik i kapu mu skidam.
    mogu mislit’ kako je tek bilo zanimljivo na poluvremenu utakmice protiv CSKA kao da je druga ekipa igrala ono drugo poluvrijeme. stvarno je zadovoljstvo bilo sinoć, kad vidiš kako on to radi. vidiš da su prelomili utakmicu i da nema Budućnost šanse ali on i dalje viče kad se ne odigra kako treba. mnogi od ovih igrača su u datom momentu imali bolje finansijske ponude ali su zbog njega došli u Fener, konkretno Melli a i Gudurić, i to ti dovoljno govori. ostali su još Real i Oly da gostuju od ovih jačih ekipa ali i dalje smatram da je ovo najbolji tim koji je igrao ili će igrati u PG.

što se tiče karata - sezonsku imam, tako da sam taj problem riješio odmah ali znam ljude koji lagano kupe kartu pred svaki meč bez ikakvih problema.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Page 488 of 655 FirstFirst ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)