Što bi rekao Dostojevski : Čovjek je nezahvalno biće koje hoda na dvije noge.
Volim radosne vijesti da podijelim sa drugima iz ushićenja (ponekad i loše iz nervoze) iako nemam nikakav interes u tome ali pošto ovđe ima mnogo ovih na "dvije noge" više od mene nećete dobiti nikakav pikantan info. Nadam se ni od ostalih koji ponešto znaju a nesebično dijele.
Tema se raspada zbog raznoraznih pojava koje ne umiju normalno da komuciraju i prihvate tuđi stav kakav god da je on. Naprotiv, svaki stav se izvrce sprdacini i podvrgava sumnji.
A sad nešto na temu jučerašnje utakmice.
Džikić je koristio juče samo 8 igrača a Fener svih 12.
http://www.euroleague.net/main/resul...2018#!boxscore
Nijedan njihov igrač nije prebacio 26 min. A samo su petorica prebacila 20. Mi imamo dva sa 31 i 33 min. Dvojicu sa 27. Dva sa 23 min. Tako da od tih 8 nih 6 je iznijelo meč uz dvojicu koji su služili za odmaranje.
Za utakmicu od 40 minuta to je velika razlika tako da se našoj ekipi NIŠTA ne može zamjeriti, ipak je ovo Fener. Njima se ne zna koja petorka je jača. I to u oba pravca. Peglaju odbranu gaze u napadu.
Kod njih nema uzdisaja i priče "E evo ga ovaj, sad će da nas kanali da bi odmorio ovaj bolji što izlazi". Mi smo se lavovski borili prvo poluvrijeme i bili odlični u toj "našoj" igri. Kasnije je realno bilo da energetski padnemo i da uz to izgubimo koncentraciju što se uvijek prvo odrazi na Gordića. Džeksona neću da pominjem. Baš sam razočaran, a nekako sam vjerovao u njega i branio ga kad su ga drugi napadali, ipak će biti da nijesam bio u pravu.
Drago mi je što nas nijesu rutinirali od starta. Bilo je uživanje prvo poluvrijeme. Rezultat nije realan kao što Obradović kaže. Svi su igrali dosta dobro to prvo poluvijeme pa donekle i treću četvrtinu.
Od svega mi je najmilije što Veseli nije uspio da posterzije Nikolića.
Bookmarks