najbolja ekipa koja je do sada igrala ovdje. Gordića bih makao na neko vrijeme iz tima, ovo kako on igra je kriminalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izasao zoc sa zonom pocerao nas na liniju za tri u 2. poluvrijeme i nas napad stao.
Naravno jer ne trcimo u napad, ali staticni bas, sve se zasniva da se da lopta clarku da odradi i pogodi ( a pogadja izgleda samo u prvo) ili da gorda pokusa da napravi visak ljudima u cosku
najbolja ekipa koja je do sada igrala ovdje. Gordića bih makao na neko vrijeme iz tima, ovo kako on igra je kriminalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
12 trojki smo sutnuli cio meč, skautirao je to Žoc i ugasio nas. Nije dozvolio da se raspucamo, a pod kosem su dominantni. Veseli je radio sta je htio. Svejedno, ne treba da budemo nezadovoljni. Stizu pojacanja, momci su se borili. Idemo dalje...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Gordic jedini jebote trci i radi nesto, zbog toga i grijesi, prestanite da gledate to je li izgubio loptu u smislu da je los pas bio, malo pogledajte je li imao kome da je da???? Kako plitko gledate u pm
Malo pogledajte sto rade nasi igraci off ball, ne gledajte loptu, totalno pogubljeni, ne krecu se, znaci totalna staticnost u napadu.
A onda pogledajte fener off ball, 3 igraca mijenjaju strane, prave se blokovi trcanje....
Podgorica Podgoricanima!
Ljudi moji o čemu to pričate ne igra se Evroliga sa 7-8 igrača. Crkli su, utrnuli su i normalno je da prave onakve greške. Što se Gordića tiče loš je, sebičan na prvom mjestu. Izgubio je utakmicu protiv Cibone i za ovu noćas je kriv zbog 20 i kusur razlike. Naravno sa Džeksonom takođe. Idemo dalje ali treba da smo svjesni da je ovo naš maksimum. Da je ubačivao Barovića bilo bi još veća razlika.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sofro pita za pojacanja, dzikic naravno nece nista da kaze![]()
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
E i ovo dozivjeh, priznade Dzikic da su bekovi staticni od pocetka sezonu, a hvalim te boze
Dako se poradi na tome dzile brate moj, mora se nesto raditi na tome, jer kad se oni krecu, moze se napraviti visak uz blokove i kretnju i napraviti dobar protok
Ali i dalje je lud, i novinar kaze iste greske kao i prije tipa kod faula kad ga ne pravimo kad treba, a kaze dzile pitaj igrace zasto to ne rade, od pocetka sezone
Podgorica Podgoricanima!
Svaka chast Dzilu,i donio nam je proshle godine titulu i simpatichan je lik,ali nema on kapacitet za ovo i treba da mu se da zahvalnica i pozdrav,to je sushtina svega.
...
Ispostova sportklub veceras budućnost maksimalno, cak i press live
Preumorni su igraci, to se vidjelo nocas najbolje.
U drugo poluvrijeme potpuni krah, otvorene trojke se promasuju, a zasto? Pa nema se koncetracije da se igra ovaj raspored sa 8 igraca. Dzikic pravio izmjene svaka 2 minuta jer igraci nemaju koncetraciju na terenu, otud uzasnih 20 minuta u promasajima i losih pasova plus jebeni Fener, a kako su jaki u pm. Dvije petorke izbacaju, a mi 8 igraca. Prelako je ovo za njih.
I jos jedna katastrofica, dva tri puta se desava da imamo dva igraca u isti cosak! Haos.
Bitadze dobro pojacanje, i taj Cole ce fino panut, al ne znam sta ce nam i trojka. Neko mora da leti, a nadam se da to nece bit Koti.
Mislim, nema se sta zalit na vecerasnji poraz pa i ovoliko, jednostavno su prejaki, a mi preumorni sto je mnogo bitnije nego prvo.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ne treba nam ta trojka nista iskreno, nego dzile da sjede i zapita se, sta moze ova ekipa da igra i da se poradi na tom napadu, jer je mucno stvarno gledati 24sekunda da guli loptu jedan igrac a ostali da gledaju. To ne moze ni u ABA ligu da radi a ne u EL i to protiv Fenera
Podgorica Podgoricanima!
Oće li preteć Džile? Najbolje nek se prešalta za Novu da bude Đedo Mraz.
Kako loša igra noćas i kako je moćna ekipa ovaj Fener... Posmatrao sam Obradovića sa reakcijama i zamjenama, nije čudo što je najtrofejniji trener, oni igrači ne smiju 2 napada da vežu nerezonski ili neborbeno a da ne dobiji po ušima. Gordić i Dzekson katastrofa. Meni je Gordić najveće razočarenje u EL. A Džikić noćas isto u ritmu kao igrači
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sad da mozemo vratiti vrijeme mislim da bi i klub i Dzikic drugacije uradili dosta stvari. Kao i mi navijaci. Dosta je stresna sezona jer prije svega nismo znali koji je nivo Evroliga i sta da ocekujemo od igraca. Malo smo svi izasli iz realnosti i sada dosta patimo.
Psiha je cudo. Glava je cudo. Tim je cudo. Ako ga pronadjemo ove godine bice dobro , ako ne bojim se da mozemo dovoditi jos dosta igraca to nece biti to. Vidjeli smo koji je to nivo igrati EL u ovakvom ritmu. Za mene nista strasno. Nadam se da cemo nasim ponasanjem zasluziti jos jednu sansu.
P.s. Kako je prelosa bila najava za Bitadze kad najavise kao kosarkasko cudo. Sto je ono ljudi moji. Kakvo cudo? Sami sebi dajemo autogolove. Odakle onome spikeru , komu ie dao ovlascenje da to spominje?
Nema toshkale prije rupe!!!!
Kako Earl nabije statistiku prvo poluvrijeme i onda se drugo smiri, mada i zakljucali su ga
I ja sam dobio transfer blaam, kosarkasko cudo ?? Kao da smo u cirkus jebote, pa predstavljaju nekog slona ili nesto jebote
A ona koreografija 15 minuta prije pocetka, van prenosa i svega, sto je ono?
Podgorica Podgoricanima!
A dzile se cudi i za Bitadzea, dzile izgleda od kad je promasio sa onim pojacanjima ljetos, ne smije da pisne nikom sto se tice pojacanja
Podgorica Podgoricanima!
Dzile je kancer ekipe.
Dere se iskljucivo samo Popovicu i Nikolicu.A momci po 20god vise petlje nego citava ekipa.
Crncima ne smije da pisne.Coti djeluje tako izgubljeno,umorno.On loptu ne umije da povede s kosa na kos,a da ne kiksa.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja i dalje smatram da je dzekson najveca prevara od igrača.
Kakav je Zeljko car,vec im je zakazao trening sjutra u 1,kako bi ovi nashi pospani bili haha
...
Ada zeljko im je odradio trening odma ujutro posle CSKA
Slusao sam ja zoca par puta, lik zakazuje utakmice prijateljske (pripremne) tokom sezone kad nije gust raspored, da uigra ekipu
Stavarno jeste bila cast i uzivanje gledati ovu kosarku nocas, uzivo. Fenerbache ove godine mislim da osvaja, ovo je fantazija gledati u napadu, kako igraju sareno, protok lopte svaki put ubitacan.
Podgorica Podgoricanima!
Dzile je posebna prica, primijetio da svi vidimo sto radi, pa veli da nije vikao popu, nego mu sugerisao sto da radi. haahhaha
A dzekson kanta najveca citave sezone, njemu se smijulji, baca ruku i tako dalje i to nakon greski
Ludim kad vidim da dzekson organizuje igru, onaj njegov gadni dribling, vodjenje lopte, samo cekas kad ce da se odbije od koljeno ili da mu je neko izbije. A pasovi su mu ocajni
Podgorica Podgoricanima!
Kolko se ovdje mlati prazna slama neralno. Fener je sampion mi debitanti u ovakvom tipu takmicenja. Sve u svemu obrukali se nismo.
Bell potpisao za radoznala... Safra ima info iz prve ruke izgleda...
100% istina
Noris Kol, Bel, Klark, Gordic i Omic. Od Bitadze ne ocekujte previse, mozda jedino u ABA ligi. Njemu u ovom dilu sa Miskom centa ne bi dao nego jos da nam doplate za skolovanje i sto ce da upise EL minute pa ce cijenu da mu digne.
Ukoliko ne budu igrali minimum finale ABA lige za bruku sezona ostade.
Inace igre bez jos uvijek, kondiciono vrlo tanki. I dalje sam ubijedjen da mi skauting ekipa ne radimo i Dzikic je mozda i jedini trener koji o tome uopste ne govori pred mec. Vjerujem da je svaki igrac Fenera bio potanko informisana o svim kretanjima i nacinu igre igraca Buducnosti dok ovi nasi osim sto su ih ponekad gledali na tv i to je to.
Džile viche samo onamo dje smije,a to nikad nisam volio,jbg Džile ne vodi se tako ekipa,ili imash ili si bez muda.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks