Evo ga...
poslano sa mog sam--sung S9+ telefona koristeći neki Tapatalk
Nocas se nadam samo da izadjemo bez glasa iz sale. Da pukne grlo.
Nema toshkale prije rupe!!!!
Evo ga...
poslano sa mog sam--sung S9+ telefona koristeći neki Tapatalk
Zoc genije, vidi se da ima veliko postovanje i da sigurno nece lako uci kao ostali protiv nas sto su usli dosad u mec
Svaka mu cast kako ostaje motivisan nakon svih titula sto im, nosa se sa sveskom, crta akcije i ostalo hehe
Podgorica Podgoricanima!
Aj sa srecom. Pa da pravimo Vesni i cetvrtu rupu.
Pjene cigani na miska a govore kako mi imamo 10 miliona budzet, kako nam je bruka roster ali opet sve zavisi kako se to uklopi, u kakvoj zabludi oni zive
Podgorica Podgoricanima!
Ma ja citam zvezdaski forum, to je pakao kako pjene, govore najskuplji tim na balkanu u istoriji, pjene na nas budzet, ahhahaha samo zato sto smo POZAJMILI bitadzea
Nesto je sigurno ako se dovede Cole imacemo sanse u plej of, 30. je po meni otpisan bas zbog ovog paklenog rasporeda
Ali opet je pitanje kolko je dzilou i strucni stab spreman i znaven da uigra ekipu, posto vidjeli smo kako je izgledao pocetak sezone
Podgorica Podgoricanima!
safra jel evansss,ispriga nas ti fino? ahahhahah
sto se radi ovdje, onaj ladno spomenu koti nevalja ahahhaha a peticu stavlja u dzep lagano. ako se sjecate prvih njegovih utakmica on je pucao kao lud prve dvije tri utakmice a onda je samo stao. trosio je lopte bas. mora da mu je dzilou rekao da smanji to. bi on da sutira al mu dzilou neda. veceras da vidimo mozemo li te trojke da pucamo. gledam statistike fenera i nas u dosadasnjem dijelu prvenstva i jedino u cemu smo bolji od njih su skokovi. oni trojke pucaju 44% a mi smo pali na 39%. mozda je vrijeme da imaju los dan napokon.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Potpisao Noris Cole
100% istina
ali ovaj zvezdin forum aahhaahahah u kojim snovima i zabludama zive ovi ljudi
Jedino je sigurno tamo da ce nas docekati na noz svaki put ove sezone, nista drugo me i ne cudi a i to da dzilou sasvim ocekivano goga odgovara u njigovoj igri ali da je opet pitanje kolko ce se to uigrati
Podgorica Podgoricanima!
Ali najace vele treba Megu izbacit iz ABA lige jer je Goga otisao kod nas, koje budale po njima niko ne smije napraviti transfer osim ako prvo njima se ne ponudi igrac.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
nerviraju se jer im misko nije dao prije zagorca,jokica ni sad bitadzea, a zaboravljaju da im je dao ennisa prosle godine pa su ga sutnuli
Podgorica Podgoricanima!
Eto tako![]()
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Samo cekamo potvrdu za norris cole
a ko vodi taj profil da nije bokanov sin ahhahaahah
Podgorica Podgoricanima!
Vjv. Dolazi ali najjaci su mi ovi profili na ig sto vode djeca od 12 godina
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk
I ja mislim da je rijec o Bellu,pa ce njega i Suada koristit na 3,a Cotya na 4 gdje je igrao u Saratovu i Unicsu.
Bitadze top,Omic i Barovic mi se ne daju gledat,smijesni su,ovaj mali mi bar djeluje zivlje od njih i u napad i u odbranu.
Norris Cole bi trebao bit onako plej u pravom smislu rijeci koji ce doprinijeti igri,ne da divlja i nabija stats,mora da poboljsa protok lopte.
Sve u svemu vidjelo se iz aviona da ne ide ovako,skracena rotacija,dobra reakcija po meni.
dok klub ne objavi sve su to samo spekulacije. ako stvarno dovedu jednog ili čak i dva igrača od ovih koji se odje spominju onda je to tim koji je za osvajanje Aba lige. ali to može bit’ i mač sa dvije oštrice jer ne znamo kako Džikić a i tim funkcionišu pod velikim pritiskom. malo je vremena da se novi uigraju sa ekipom tako da ne treba očekivati sad odma’ top igru ali mislim da se može igrati sa Zvezdom u BG. samo bih ja taj meč u Minhenu odma’ precrtao, Aba je mnogo bitnija
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Haha![]()
Ao , hahahahaha
15 miliona nam je stvarni budzet. Provjereno.
Neka pjene, mali je posa za to. Ionako sto god da uradimo oni obrcu na svoju vodenicu. Kad smo doveli invalida Aleksa Marica bilo je ihaaaaa ima se dovodite el igrace...itd.
Ligu bi trebalo ukinuti, trebalo bi samo prelazni rok da traje. Masu je zanimljivije.
Nema toshkale prije rupe!!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks