izlišno je više išta pisat kad vidiš da omić gleda i kreće na šut za 2 s distance i naravno promašuje.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mozda i najbolje gostovanje do ovog blackouta nakon Darusafake, a onda ce ispati najgore gostovanje
Ali jebalo te ovo izlazenje centra na pick and rollu, ovo je tolka glupost sto radi dzikic, jer vazda se spusta neko na centar i ostaje cosak prazan i samo nam pljuste trojke
Podgorica Podgoricanima!
izlišno je više išta pisat kad vidiš da omić gleda i kreće na šut za 2 s distance i naravno promašuje.
Koti je plej
Clark ne smije da igra u BUD, treba mu neki jaci tim
Mi smo ovog omica unakazali, on se ne pita sa glavom kako igra sto odmicu utakmice
Podgorica Podgoricanima!
Autobusom da se vrcu zbog ove odbrane sad, ispostujte tih 5 minuta majku mu *****, pih....
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Lise sehovica i ivanovica a i popovica, velika kurcobolja kod vecine
Gordic je toplo hladno
Podgorica Podgoricanima!
36:20 u skokovima, kakva malokrvnost kod nas
ciste trojke promasujemo, a onda pod kos ne mozemo da ga damo
Podgorica Podgoricanima!
Dzikic viče dok nam ne krene crna serija poslije toga može u gledalište da se preseli slobodno
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Treba masu stvari u univerzumu da se poklopi da bi Omic bilo sta pogodio i pod minimalnim pritiskom...
Edit: Blamaža,pih...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
E ovoe vec bezobrazluk, samo zvizduk i prijeteca ruka odje reaguju. Usta vam se po***** za ovo.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
evo je stotka. pa da nazdravimo
nego s dresovima prekosjutra na fener.ovo da se zaboravi. nek se samo bore.
kakav horog omica aoooooooo
Kakva je ovo neozbiljnost od svih
Ne moze ovo ovako
drugi put oni prave faul a nisu svjesni da smo izasli iz bonusa pa se se cude.
Dzikic kao da je sjeo u loz od poluvremena, nema ga
Podgorica Podgoricanima!
Ali kotijev ulaz 3 utakmice zaredom u covjeka i ne moze na kraj da izbaci
Podgorica Podgoricanima!
Surova realnost, šamari bole jako
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Gasi ovo
Debela promjena, ovo je sramotnije nego protiv cibone
Kurcobolja
Ne skace se za loptu, ne bori se, pih
Gledaju pod kos loptu, muka im da skoce
Podgorica Podgoricanima!
na fener da izdušimo u petak.
Bruka i sramota. Svaka cast efesu.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
stoje 4 ispod kosa i ne skacu. ko je to? igraci buducnosti. jel moguce da im ovoliko puca ona stvar.
Ljudi ma nemojte se sprdati, sa ovakvim igračima nama ne bi ni Željko Obradović pomogao nikako
Sent from my MI 8 using Tapatalk
bilo je -6 i napad čini mi se i od tada 47-15 rezultat. e ni da su protiv GSa igrali
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne moze ovo nijedno pojacanje promijeniti.
Izgleda da treba opet neki sastanak praviti i cerati strucni stab i to je to posle nove godine.
Ovakvo zalaganje je katastrofa.
Alo pa ti imas jos teza gostovanja na kraju sezone plus plej of, sto misle oni???
Sta ce zvezda da nam ucini 30.
Podgorica Podgoricanima!
Ocigledno samo tako i moze. Ja sam ih branio tad, al ovo je kriminal stvarno. Gubili smo, ali se nismo blamirali. Sad nema ni oni malo postovanja, za ovo jedino su i to zasluzili.
Tezi je poraz od Granke nego ovaj. Tamo smo odmah otisli na -20, -25 a ovdje smo makar bili na -4,5,6 vecinu meca. Brine karakter tima da posle jedne greske i lagane kontre kao da je neko ugasio svijetlo.
Zao mi je sto makar dzoni i ilke ne mogu da igraju da i oni sticu malo iskustva.
Podrska nikad nije upitna. Mozemo da ih kritikujemo ali podrska mora da bude uvijek.
Nema toshkale prije rupe!!!!
Pobjeci ce nam erl clark, jer je top igrac
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nije ovo sramota kolko je upitno ovo zalaganje, pa mora li bas -40, kapiram pali su odjednom, bila je serija i doslo se na -19 ali morali onda da se stane sa igrom pa da gubimo -40
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks