Ryanair će od aprila dva puta sedmično letjeti od Podgorice do Bolonje.
https://www.cdm.me/drustvo/ryanair-o...ce-do-bolonje/
Bolonja? Sta ce im Bolonja!? Svasta. Ako su vec mislili Italiji onda bolje da su stavili Veneciju ili Rim
Zato što iz Bolonje Ryanair leti na 52 lokacije.
Super u svakom slucaju, iako bi super bio i Treviso (Venecija)
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Venecija bi bila najbolja, ima super prekookeanskih konekcija. Ali ok je i ovo, samo neka ih je više.
da ali vec imas 92 lokacije iz Milana (Malpsena, Bergamo) a 200 km izmedju Milana i Begama...precudno
Trenutno im je fixna cijena 85e po pravcu, pretpostavljam da će je snižavat, inače potpuno nelogičan potez...
Da oće kakvu liniju za Španiju i Francusku otvorit, da se zaokruži zapadna Evropa koliko toliko...
Sent from Tapatalk
#fakenews
ovo je sve super da se ne lazemo ali kakva je tendencija rasta vazdusnog saobracaja i nama su se otvorili apetiti
Generalno ja sam prezadovoljan i sa ovim sada jer smo povezani sa najboljim gradovima Budapest, Berlin, Milano, Brisel... nista dalje ne treba
Gledam nešto u regionu Barija/Taranta/Brindizija u avgustu... Najjednostavnije je feribotom do Barija? Vidim ima opcija i avionom ali sve su kasni letovi a to mi ne odgovara.. Koliko košta povratna feribotom i da li je dovoljna paluba?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Za sad su cijene do Bolonje previsoke, 170e povratna je sve samo ne lowcost. Ja sam licno zadovoljan Bolonjom jer planiram detaljnije da upoznam Firencu i okolinu a ovo je najblize sto se nasih letova tice...
A neko je pitao za feribot, ne sjecam se tacno cijene ali kad sam im ja slao upit najniza cijema mi je bila nerealno skupa.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ali kakvi termini za letove, polazak u 21:55h, povratak u 06:00h, ne moze gore![]()
Za Bolonju su terminu odlicni, u 8 iz PG u 20h iz Bolonje...samo jos da prepolove cijenu...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
ekstra, da ne moras uzimati slobodan dan
al stvarno 21:55 i 6h...bas smijesno
Ljudi..
Kompanija dopusta u rucni :
55x40x20 10kg
Meni je kofer 60x40x19
Oce li pravit problem? :/
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
90% neće, vidi neđe po sredini u gužvu da budeš...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Prilikom kupovine karte na wizz air i posle autentifikacije placanja sa kartice prekinula sa internet konekcija. Provjerim kasnije nema na mejl nikakve potvrde za rezervaciju karte a sad vidim da su skinuli novac sa kartice .
Ima li ko iskustva sa ovakvom situacijom? Sto sad da se uradi?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Pa to i ja racunam.Cak sam od wizz-a prebacio s drugog kofera onu naljepnicu za rucni prtljag.
Valjda me nece jbt za 4-5cm kilazu cu ispostovat.
Nego i djevojka mi je isto prebacila za sirinu par cm pa cemo se odvojeno krecat.
P.s na nas aerodrom prolazim.Nego imam jos 2-3 Ruska
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nece ti ni gledat duzinu u cm 99%... Jos niko od nas nikad ne vidje kontrolora na traci sa metrom na aerodromu, zar ne?![]()
Ne sa metrom ali sa kalupom da. Nekad ga stave čisto kao podsjetnik a nekad traže da se kofer stavi u kalup. Ako ne stane, jedno 50ak e doplate je izvjesno.
Uglavnom, nikad se ne zna.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Zavisi od kompanije i koliko nasi aerodromi dobro rade po tom pitanju...
Po pravilu svaka low-cost kompanija ima 'kalup' u koji mora stat' rucni prtljag. Ako ne stane, ide doplata na licu mjesta.
Sad se ne mogu sjetit' za WizzAir ali se sjecam recimo za Pobedu za Moskvu su SVAKI prtljag provjerili i dosta ih je platilo dodatno.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks