Tema je odavno uništena iliti pase, pa...
![]()
Ja imam isto utisak da bi dosla kao Silvester Stalone ako krenem da dizem tegove.A ne daj boze da imam 10 kila vise sve bi vas premlatila odje,posebno ovog lepetanca.
![]()
Last edited by Artemis; 17-12-18 at 10:20.
"Tiha voda brijeg roni..."
Tema je odavno uništena iliti pase, pa...
![]()
Ne broji ti se ako ne izbacis gluteus.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Svima koji broje drugima šaljem srednji prst
Bottom line, svako može da istrenira svoje dupe tj tijelo ako mu je to cilj. Pitanje je šta nakon toga.
Lako ti je mene mlatiti, nadji nekog svoje veličine .
Sto ce ti teretana uz takav biceps
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A nakon toga, slijedi level 3 - dovoljna su nam 2 obroka, ne živimo da bi jeli 5x dnevno, meso nam ne treba u tolikom količinama jer truli i raspada se u našim crijevima i samo i isključivo individualni rad 1 na 1. Povremeno skajp konsultacije.
Agresivnost i indoktrinacija farmako i food industrije nemaju granica, ali Bože moj, svako ima mogućnost izbora s kojim se valja uskladiti.
Gledam ima tih trenera milion na fb. Ali bas odavno pratim jednig stranog. Jednog hrvata i jednoga sa nasih prostora.
Hrvat svaki dan izbaci neki zdravi rucak step by step.
Ovaj sa nasih prostora zna masu o treninzima i suplementaciji.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Mnogo je prevara u toj djelatnosti u ekspanziji. U Pg ko zeli individualne treninge..posebno se ovo na zene odnosi..momak iz Eurosporta radi vrhunski posao. Samo se ne reklamira previse jer i ovako ima posla prilicno.
Ja sam pomagao drugaricama nekim. Od jedne sam bukvalno drugu osobu napravio za nepuna 3mjeseca..ali ona me slusala ka' vojnik.
Da bi promijenile tijelo zene takodje moraju da rade iskljucivo sa tegovima.. Aerobik..trcanje..sve je to pod kontom "ako zelim kondiciju". Mrsanje je najprostija stvar na svijetu.. Dodati misicnu masu, oblikovati tijelo..to je komplikovano. Mnogo je tu faktora, prvi u nizu je genetika.
Napisacu posle neki moj trening sto radim..ili bolje reci sam radio. Posto vise boksujem u zadnje vrijeme, nego sto tegove dizem.
Ono jes lako reći, prevara je, neko ili nešto, pa još ko voli da je dokazuje - svaka čast. Svako svoje vrijeme koristi na ono što mu pruža zadovoljstvo.
Ipak, iza kulisa se krije samo kompenzacija.
Pitanje je - koja, a do nje se dolazi razgovorom i prihvatanjem, a ne zategnutim dupetom. Čisto radi mlađe populacije koja/ako čita.
Meh. Ne odgovaraj ženske od zatezanja dupeta!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ka' da ja imam tu moć.
Kako od jedne ozbiljnije teme i pločica dođosmo do zatezanja dupeta nije mi jasno. Elem, zar niko ne trenira zbog zdravlja nego svi iz nekih drugih pobuda?
Kako to misliš zbog zdravlja?
Pa da moze da usisa dnevnu a da posle dise kao sto je disa prije usisavanja.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Pa da budu zdravi i pločasti a ne samo pločasti.
Ja se kao našalih, ali neuspješno, očigledno. Eto, ni pločica ni smisla za humor. Jedino mi preostaje da napravim neke pare pa da budem medo mali, inače mrka kapa.
Shvatio sam ja nego to rekoh za ove sa jeftinijim ulaznicama, tako mogu da imaju izgovor za gledanje zategnute pozadine mladih drugarica.
Evo ja na primjer po faci ne znam ni jednu koleginicu iz teretane.
Po mirisu ih prepoznajes ???
Nismo toliko bliski, ipak ja nisam personalni trener pa da mogu da uživam u njihovim mirisima![]()
A nista onda , ti i dalje gledaj u helanke i zapamti sare
A moze li se biti zdrav bez plocica, i krenuo sam da pijem protein koliko mi treba da biceps bude 58cm.
Hocu uspjeti to do nove, sad sam na 28
Vele da u USA najveci broj prevara se desava preko poznanstava u teretanama...
Kakva su vasa iskustva?
Ne znam Lepetanac dolaze li kod tebe ove zene pomoraca I slicno...
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks