Oko 18e
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Oko 18e
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Szechenyi terme posjetiti
Ja sam bio u Gellert i Rudas. Odlicne su obije. Kvaka u ugovoru sa Rudasom je da ima muske i zenske dane za termalna kupatila i to je bzvz... Tako da ako ste sa curom, drugaricom ili ljubavnicom, preskocite.. A i ako ste sa drugovima opet preskociteInace je Rudas kao Rudas super...
Takodje, preporucujem da svejedno preskocite vikendima jer je makar za mene prevelika guzva u bilo kojem kupatilu, cak i onim manjim, 'nepoznatim' lokalnim...
Pesta je inace bas fino seoce![]()
najjaci grad bas..
drzi li jamie jos onaj restoran na budim zaboga..
idi u szimplu
Moram iscitat ovu temu, putujem sa ljepsom polovinom 11. a 15. se vracamo, pa da vidim sto cu i kako. Za sad imam nekoliko vague ideja dje i sta. U sustini nas zanima klopa, lokacije od kulturnog i istorijskog znacaja, klopa, mozda neki shopping ako su poceli sa popustima, pa opet klopa i takomi smo gastro-turisti
Stay salty.
samo cu ti reć da sam najjači giros u životu jeo u Kiraly ulicu za euro i šeset..
pred let sam uzeo jedan, rekoh zapakuj mi to u aluminijsku foliju da izijem usput..
a imaju strašnu kuhinju, gulaši su manje više svuđe dobri..
a doma donesi PICK salamu, najjači njihov proizvod if ju ask mi..
Ja bih preporucio i ovo https://goo.gl/maps/j3ssTDCmQn72
Imaju fin dnevni meni, nije skupo, a prilicno fina hrana...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
+1 za Giros..Ufffff kako sam se prosipao...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Istanbul Kebab- giros fantazija
Mr. Funk- krofne sa milion vrsta preliva, preukusne(imas ih na insta pa pogledaj)
Marcello Pizzeria- pice za svaku preporuku, porcija odlicna...Ja sam jeo Diavolo, nesto najljuce sto sam u zivotu okusio
I moras probat njihov gulas u neki od restorana
![]()
Uf uf uf, pa sjajnonisam ljubitelj gorosa, ali cu ga probat vala
i gulas obavezno
Ima li kakav stejkhaus za preporuku?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Evo ti se prikupi materijala za probu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Obavezno posjeti restoran Comme Chez Soi, nalazi ti se u samom centru grada. Kad budes u Vaci utc., samo ukucaj na mapi, jer treba da odes jednom ulicom do restorana![]()
Porcije su top, kvalitet hrane top, usluga top, cijene top. Ako će da odvedes ljepšu polovinu na dobru večeru, nećeš pogriješiti
![]()
Kako će i meni valjati ovi komentari za februarImate li neki fix za smještaj, đe bi bilo full ?
![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Faljaaaaa dame i monciii faljaaaa
Pisi jos stogođ ci pane na um
Stay salty.
U Pesti ima svega finog i ne skupog. Sto se tice smjestaja, airbnb. Ima odlicnih stanova po pristupacnim cijenama
Mi smo nasli nedke blizu Sinagoge apartman za oko 160€ za cetiri nocenja
Stay salty.
Nesto mi se cini da si dosta puno platio to, ja sam hotel odmah blizu elizabet mosta platio 35-40€ nocenje sa doruckom u januaru prosle god
Apartman nekih 25m2,dobra lokacija.Za nas dvoje 20e noc..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sinagoga ti je u samom centru, dobra lokacija. Mi smo tu bili u hotelu baš uz Deak Ferenc. Sve ti je blizu z apješke, mi smo rijetko koristili metro a i od onih smo koji će cio dan prepješačiti da što više vide.
Gulaš sam jela svaki dan jer g ainače obožava.
Na trgu ispred katedrale probajte dobru kafu The California Coffee Company, tu pored imate i lijepo spremljen sladoled, mi smo bili u maju i čekalao se baš dosta na red, sad valjda neće. Mala slastičara, kada stojiš ispred katedrale, pa desno odma prva uličica, Gelato Rosa se zove.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks