Page 366 of 717 FirstFirst ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... LastLast
Results 9,126 to 9,150 of 17910

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    1,634
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

holovej ako je istinski izasao iz onog loseg perioda depresije koji je imao, bi trebalo da pobijedio ovo.

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

Taj period depresije i sve ono sto mu se desavalo povezuju sa CTE, ne znam je li mu zvanicno dijagnosticiran zacetak ili samo ima simptome ili sta je vec u pitanju, ali ako je stvarno CTE u pitanju, sve to utice i na reflexe i orjentaciju, brzinu. Obozavam onog momka, volio bih da je sve ovo samo teorija, jer ako je tako, ne ostaje mu jos mnogo u onom sportu, a premlad je, a s druge strane Holovejove dugacke ruke, noge, a i vrat su Ortegi +++ jer je master klasa jiu jitsu-a, i sve ono mu itekako ide u prilog. Cini da je onaj momak masu underrated, ili se samo meni previse dopada njegov stil i tehnika u oktagonu pa je sve ovo subjektivno .
    Nedje ranije sam pominjao da mislim da bi mogao sa Khabibom da se nosi dobro zbog borbe s ledja i tehnike koju ima na podu.

Thanks Thanks Given 
    1,634
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

A svidja li ti se to sto je jednom pao na testove, nasli su mu bili koliko se secam anabolic steroid.

Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

Ne svidja, ali padala je vecina pa mi se i dalje svidjaju

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

ne moze niko protiv khabiba u njegovu diviziju (osim fergusona) na wrestling, a pogotovo ne neko iz nizih kategorija.. to je druga dimenzija..

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

Volio bih da vidim taj mec nekad. Eto i Ortega rece da bi odradio mec s njim rado. Sto se snage i rvanja tice, khabib je nedodirljiv, ali mislim da bi mozda jj tehnika igrala ulogu.

Thanks Thanks Given 
    1,634
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

Kad su trazili protivnika kabibu kada se ferguson povrijedio bio, ortega je rekao da ga je trener savjetovao da ne prihvati taj mec sa kabibom ako mu ga ponude (mozda potajno i jesu), jer jos uvjek nije zreo za taj mec, i ako je on navodno htio da se bori. Zatim kad pred mec kabiba i konora, ortega je izjavio da to konor lagano dobija u prvu rundu nokautom koliko se secam. Vidjeli smo svi ishod tog meca, sto mi ukazuje na to da ortega svoje samopouzdanje za mec protiv kabiba generise neosnovano, jedino sto ima dobre poluge. A sigurno bi i kabib takticki prisao tom mecu kao i ostalima, vjerovatno bi u prvu rundu radio stand up sa njim da se malo preznoje. Iskreno vidim kabiba kao pobjednika u tom mecu, jedino slucajno mozda ako bi kabib napravio neku gresku i da sijevne neka poluga u prvu rundu.

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

na to sam i mislio, da iskoristi neku gresku, sve pod uslovom da khabib mu da prostora za to, u ostalim segmentima nema sto da trazi sa khabibom. misljenja sam da bjj tehnika moze da rijesi meceve protiv rvaca bez obzira na snagu, jer bjj majstorima vrlo malo treba da iskoriste to.

Thanks Thanks Given 
    1,634
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

to je tacno, ali i kabib zna odlicno jiu jitsu, i kako da se odbrani. To je najveci problem od svega. Ja mislim da konkretno kabiba ima sansu da izbije neko sa stilom borbe kao maks holovej samo da dobro zna rvanje.

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

sto znam, ono sto sam ja mogao da zakljucim, kabibu je jj najslabija karika, generalno on je perfektan sto se svega tice na polju graunda osim jj tehnike. mislim da bi vecinu onih meceva, koje je dobijao na sudije dje je gazio na podu, u toku svih rundi, dosta ranije zavrsavao da je imao malo bolju tehniku. meni licno, bi interesantnije bilo da zavrsi dolje ljude, da pokusava da radi poluge i slicno, jer vecina na 3/4 rundu u onim mecevima nemaju snage da zive a ne da se biju, i onda kombinacija njegove snage i izdrzljivosti x jj tehnika bi bila prezanimljiva. eto primjer kukali barbosa, bi masu ranije gotovo bio da je malo mastovitiji kabib bio. glupo mozda i zvuci da ja trazim ''mane'' covjeku koji je toliko dominantan i ima izuzetno efektivan stil borbe, samo kazem da bih ja licno volio da ga gledam kako lomi kosti

Thanks Thanks Given 
    1,634
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

Ne kapiras kako funkcionise njegov stil borbe, u dosta tih poluga kad zelis da napanes, gubis poziciju. Zbog toga kabib da bi odrzao potpunu kontrolu, u toku borbe ne praktikuje poluge osim recimo kimure gdje je on dok radi tu polugu i dalje iznad protivnika i manje su mu sanse da izgubi dobru poziciju ako ta poluga ne prodje. Ali to sto on ne pokazuje svoj bjj ne znaci da mu je los, vjerujem da ce ga pokazati ukoliko naidje na protivnika koji je takodje odlican rvac napadac. Kabib ide na sigurno uvjek, ugusi i izmuci protivnika i onda se sprda snjim do kraja na kardio. Ali nije ni njemu kardio previse iznad drugih boraca, siguran sam da se i njemu u cetvrtu rundu ruke izmore a tada je veci rizik ici svom snagom na polugu. Znaci lik samo forsira tu uslovno receno sigurnu, provjerenu taktiku.

Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

Moguce da je sve ovo sto kazes na mjestu. Jasno mi je da ima recept po kojem ide i gazi, samo kao sto rekoh gore, volio bih da je malo maštovitiji. Pratim bjj najvise od svih sportova na toj bazi, a ni u jednom njegovom mecu nisam vidio to, to je sve. Upravo zbog toga bih volio da gledam njega sa Ortegom ili Fergusonom jer su mi oni alfa i omega sto se tice koriscenja bjj i to je ono sto mislim da bi se u mecu s khabibom moglo iskoristiti i eventualno ga poraziti. Ruku na srce, onaj momak toliko dominantno izgleda da se i sam zapitam kad razmisljam o tome, postoji li uopste nesto da njemu naskodi ili ima li kikseva kroz mec koji se mogu iskoristiti. Ocekivao sam da ce Conor nesto napravit. Jos u Fergusona polazem nade i eventualno Ortegu ako ode u tu diviziju. I da, GSP naravno. Mada tu bi valjda na 165 trebao da se radi mec tako da opet nisam sig da ce i GSP moci nista jer khabib dosta energje gubi na weigh cut a u tom slucaju bi bio jos znazniji i veci. Ali GSP je GSP

Thanks Thanks Given 
    1,634
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

A zasto bi on rizikovao da bude mastovitiji kad mu ovako vise nego dobro ide. On pobjedjuje svakoga, cak nije ni dosadan za gledanje iako drugi borci slicnog stila borbe jesu, kao recimo ben askren koji je isto izuzetan rvac ali smor zesci, i onaj jake shields je bio dosta tezak za gledanje kad se sjetim.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

poirier-mcgregor se najavljuje, pa pobjednik sa pobjednikom iz khabib-ferguson.. ta borba bi bila dobra da conor malo vrati samopouzdanje jer nije spreman za novi megafight i jos jedno sramocenje pred milionima ljudi..

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

@solid Ne kazem da treba da mijenja, vec da bih licno ja volio da unese u borbu ovo sto sam gore pomenuo. Slazem se da je Askren 8x dosadniji, makar ono sto vidjeh, ali isto tako ima, za moj ukus, ima vise onih koji su mi interesantni. Volim dinamicniju borbu, to je sve. Khabib je tip koji masu trenira, konstantno uci, ulaze vrijeme u sebe, ne vidim razlog zasto ne bi poboljsao bjj i poceo da ga koristi. Prije meca sa Conorom, Jones je u jednom intervjuu takodje pomenuo da se cudi zasto Khabib ne radi na tom polju i da bi imao vise zavrsnica, sto ne znaci da khabib mozda vec ne radi tome jer vidjeh da obilazi neke bjj trenere itd. Imao je los stendap ranije pa ga je masu popravio jer je radio na njemu i Mendes je rekao da ga svi omalovazavaju na nogama a da je on masu bolji nego ranije i da on moze da radi mec sa noga sa dosta boraca. Samim tim je vjerovatno i ideja za mec ca Flojdom jer je napradovao masu. Iskreno se nadam da ce isto biti za bjj.

@miha, uz to, mislim da ce poirier bit masu tezi za konora sad nego u prvom mecu.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    poirier-mcgregor se najavljuje, pa pobjednik sa pobjednikom iz khabib-ferguson.. ta borba bi bila dobra da conor malo vrati samopouzdanje jer nije spreman za novi megafight i jos jedno sramocenje pred milionima ljudi..
    dobit ce ga poirier

Thanks Thanks Given 
    1,634
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

nezavisno od tehnike, znanja, fight iq-a koje posjeduju ovi borci, pogledajte samo kako su ovome Poirieru velicina i kosti lobanje manje nego mekregoru, a to direktno ima odraz na izdrzljivost pri primanju udaraca. Kad posmatras Poiriera kao da uopste nema predispozicije za ovaj sport, sto recimo nije uopste slucaj sa npr. Khabibom, Jorge Masvidalom, Stephenom Thompsonom itd. koji imaju izrazene ceone i jabucne kosti koje su neandertalske karakteristike.

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

Ne znam jesi li ti pisao kako Askren podsjeca na anticke grke, ali povezacu sa ovim sto si napisao za Dastina. Zbilja, kako oblik lobanje moze da usmjeri na neke stvari, konkretno ovo sto si napisao je sjajna teorija. Poznato je da je Hitler ljude sa izduzenim licem smatrao inteligentnijim, svijetao ten, plave oci i izduzeno lice je bila karakteristika za ljude ''plave krvi'', u odnosu na ljude sa recimo, okruglijom glavom, njih uglavnom ih kategorisao kao radnicku klasu i nisu imali povlastice

Udaljih se malo od teme, ali se morah nadovezat jer mi je interesantno ovo sto si napisao za lobanje

Quote Originally Posted by Solid View Post
    nezavisno od tehnike, znanja, fight iq-a koje posjeduju ovi borci, pogledajte samo kako su ovome Poirieru velicina i kosti lobanje manje nego mekregoru, a to direktno ima odraz na izdrzljivost pri primanju udaraca. Kad posmatras Poiriera kao da uopste nema predispozicije za ovaj sport, sto recimo nije uopste slucaj sa npr. Khabibom, Jorge Masvidalom, Stephenom Thompsonom itd. koji imaju izrazene ceone i jabucne kosti koje su neandertalske karakteristike.

Thanks Thanks Given 
    1,634
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

a dobro sad, ljudi su izmijesani, ne moze se samo na osnovu boje kose i ociju generalizovati i pravit razlika na taj nacin. Evo poirier mozda nema fizicke predispozicije kao neki drugi borci, ali lik je svojim trudom i istrajnoscu postao odlican borac.

Thanks Thanks Given 
    978
    Thanks Thanks Received 
    1,124
    Thanked in
    923 Posts

Naravno, ne generalizujem, niti uopste grupisem po izgledu ljude, pogotovo ne u sportu, samo se nadovezah na ovo jer mi je interesantna ta teorija :-D Poirier je fajterčina.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by chochek View Post
    dobit ce ga poirier
    nece ga dobiti jer ne moze da se nosi sa pritiskom koji donosi mcgregor.. pod time mislim na mentalni pritisak na velikoj pozornici, tako je i prvi mec izgubio..

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Poirier je dosta napredovao,dok je Gregorije malo sagorio od slave i droge

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Koga zanima nocas je Hrgovic na RTL. Mislim oko 19:30h
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

http://www.vijesti.me/sport/radosevi...evrope-1015711
    Evo i Radosevic je osvojio WBO pojas sampiona Evrope. Brao mu ga.
    Last edited by Olosh; 09-12-18 at 00:21.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    479
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    73 Posts

http://www.vijesti.me/sport/radosevi...evrope-1015711

Pedja prvak Evrope u WBO ? Znao sad da se bori za prvaka Evrope , al ne da je to WBO u pitanju ,vec neka izmisljena verzija
    Nije ovo bash mala stvar. Evo mu jos jedna borba za titulu prvaka svijeta hahahah ,svi trce da ga uzmu

Page 366 of 717 FirstFirst ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)