vuchinic je jedan prosjecan igrac, dao je mnogo golova jer je igrao shpica za klub kojeg je trenirao zeman, a svi znamo kakav futbal igra zeman !
jasno je da ce ga roma ubrzo prodati, dako ga kupi neka parma, empoli ...pa ce opet da buca po koji gol odnosno on je igrac za male klubove koji preskakaju sredinu i igraju samo za napadace, sto naravno svakom napadacu odgovara, sjetimo se samo gilardina i parme, ode on u milan i eto ..![]()
nenenenene, uskoro pochinje came back![]()
/
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
evo i berluskoni je imao srchani udar![]()
Ima li ko link za Ronaldinjov go protiv Viljareala (vele da ga vrijedi vidjet).
Hvala
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ewo ti oko drugog minuta ;]
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kako ti mlatis, UZAS! :monkey: :lolblue: A dobro, to je ono razmisljanje kao... Milan je mali klub i preskakali su sredinu, zato je Sheva davao masu golova, a sad kad je presao u veliki klub poput Celzija pokazalo se kako je on ustvari prosjecan igrac i treba ga dat Viganu, da proradi...![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Veceras dodjela Zlatne lopte....
1.Cannavaro
2.Buffon
3.Henry
4.Ronaldinho
5.Zidane
6.Eto
7.Drogba
......
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ewo dobi Canavaro zlatny lopty...
Odigrao je posteno ovu godinu...Steta za Buffona ali jbg...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
taj fudbal sa 1 spicem i dva krila forsira danas svako...stim sto kod rome prvog spica igra toti(koji je po svojoj prirodnoj poziciji sve samo ne takav spic) ali evo se pokazuje da mu je spaleti nasao odlicno mjesto.
Sto se vucinica tice, ja sam odmah rekao da je za njega najbolji tim bio udineze ili palermo ali covjek je odabrao kako je on htio i tu treba staviti tacku.no poslijew ove sezone ce i on malo razmisliti i mislim da ce iduce sezone promijeniti sredinu(pozajmica).
Ljudi, prvo da vam kazem da ne lupate kad ne znate. Drugo, Vucinic je imao strasnu povredu (kucni smo prijatelji s njegovima pa znam) koljena i ligamenta i bilo je pitanje oce li uopste igrat ovu sezonu. Jos se nije oporavio kako treba i usa u formu, zato i ne igra previse i ne forsiraju ga. Inace, ocijenjen je od svih italijanskih strucnjaka kao najkompletnijih spiceva italijanske lige prosle sezone, igra i lijevom i desnom i glavom (sjetite se samo utakmice mlade reprezentacije protiv hrvatske cini mi se u BG, kad je da 3 gola, sva 3 razlicito po ovom redosljedu), brz je, tehnicar, jedino nije mnogo jak na noge, ali nije taj tip spica ka Drogba i ostali. Mislim da ce on da obiljezi drugi dio sezone u Italiji, ako Roma krene sa njim u spic ili sa 2 spica, naravno ako se oporavi skroz od povrede i udje u njegovu formu. A inace Lecce nikad nije preskaka sredinu terena, nego je Vucinic pola svojih golova tada dao tako sto je uzima loptu na centar pa trca s njom do gola. Ali dobro, vi sve znate, pa necu da vi se mijesam!
A iskreno mislim da bi mu vise odgovarala Spanska liga!
MAKE LOVE NOT SEX!!!
jesi se vrnuo s puta, strucnjaku
nece ti ga Vucina zaigravat dok je totija i montele...no vec je pocela da ga "zulja" klupa tako da ce on brzih dana nedje na pozajmicu.E jedino ako se toti povrijedi....onda ima sansu.
Insua od ljeta u Liverpulu , 17-godishnjak jedan od velikih talenata iz argentine !!!
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Federico Insua, imao si ga i na stari![]()
Eo sinoc, i odma vidjoh sto bulaznite odje ka vazda!Napraviste od Mise Zigica, ka da ima 2,10m pa ceka loptu u peterac. Igrace ne boj se, samo da se Toti malo smiri i vrne u poluspic, a ne smiju ga dat na pozajmicu, jer nemaju 3eg spica da valja. Samo da na mon udj eu formu ili makar da oformimo ovu nase mrcenu reprezentaciju, pa dako tu bude malo igra, makar na prijateljske!
![]()
MAKE LOVE NOT SEX!!!
e ako do sad nije "kara" , djavo mu ga je izio.
bice dobro-mora se vucina raspucat.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks