E ne znam u čemu je bila fora sa tom promjenom "kurira", ali znam da je paket krenuo sa USPS-om (onaj First class international, ili kako se vec zove) i onda sam posle par dana dobio mejl sa obavještenjem da je to pokupio njihov partner za internacionalne pošiljke Fedex i na kraju sam dobio poziv iz Montenomaksa kad je pošiljka stigla nedjelju dana kasnije.
To mi se desilo par puta i svaki put su pošiljke bile sa istog sajta, tako da pretpostavljam da je to neka njihova kombinacija.
U svakom drugom slučaju kad je pošiljka krenula sa USPS-om stigla je preko naše Pošte.
Da, "USPS First Class Mail Intl".
Vidjecemo ali se nadam da ce doc' preko obicne poste jer od ovih "medjunradnih servisa" jedino DHL priznajem, ostali su plackasi najgori i kad to kazem mislim na nase predstavnike u CG, vjerujem da nisu takvi inace.
--------------------------
Do Not Disturb.
Da li neko zna koliko bi kostalo slanje 2 slike za Pljevlja? Slike nisu teske, velicine su oko 70x50cm i 40x30cm, stampa na platnu, znaci nisu ni preko 1kg obije
4-6€ ntc
Provjerio, u pravu si.
Kinez mi je dao tracking broj porudzbine nekog Vukilića iz CG.
Poslah Kinezu mejl da mu to kazem, naravno tip veoma slabo razumije engleski, i sta god napises a da se pominje da nije stiglo, on pregleda tracking broj i vidi da je ušlo u CG, i to je za njega dovoljno.
Sad ima da mi duh ispadne dok im objasnim, moraću vjerovatno dispute..![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
daj tracking broj
Nije lose za muziku za kola...Punih 5 eura 32gb, nista brze ni sporije od ostalih fleski sto imam( testirano na usb 2 port)
https://www.aliexpress.com/item/Hot-...3c703106Ti7La8
(mada vec imam nekih fajlova na flesku pa ne znam je li usporilo test)
![]()
Last edited by Laz; 07-12-18 at 21:16.
Mislio sam da je USB 2.0 davno prevazidjen...
Do Not Disturb.
Do Not Disturb.
Ja sam 11.11. porucio 4-5 stvari, sve mi je stiglo prije desetak dana bez jedno kablence koje cekam...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Uh meni anker poslao micro usb umjesto za iphone!!!
Uh uh, ko ce cekati sad opet, jos ako budu trazili ovaj da vratim..
Ako narucujes opet, naruci onaj nastavak micro usb to lighning, valja ga u novcaniku nositi, kod sitnine... Ja sam tako za micro usb to type c i mogu ti reci par puta me spasio...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Obicno ne traze i da traze fino im kazes da oni plate shipping jer je njihova greska i kad vide koliki je odma odustanu od istog...
Do Not Disturb.
Treba mi nesto da mi se poruci sa Amazona. Nemam ni vremena ni zivaca da proucavam americke postare i shipitto i ostale kombinacije za zaobilazenje, jer znam da Amazon rijetko sto dostavlja u CG, pa tako ne dostavlja ni ovo sto mi treba.
Ako ima ko da mi ucini uslugu da mi poruci to, neka mi se javi u inbox.
Dajem pare unaprijed, naravno.
Ljudi, kome da se zalim sto je nasa posta pogresno poslala nekome u Ulcinj moj paketic. Ne znam oce li ovaj prodavac iz Aliexpressa vratiti novac jer ovamo pise DELIVERED, njima je to dokaz kad tako pise.
P.S. Jesu li normalni ovi iz nase PostE?
Nije ti to do nase poste. To je neko iz Ulcinja narucio i prodavac tebi dao njegov broj... U posljednjih par dana smo pisali ovdje o takvim situacijama ali zasto citati temu...
Samo trazi da prodavac provjeri za tracking broj koji ti je poslao ko je primalac i slobodno napisi da si bio u posti i da je posiljka sa tim TN za nekoga drugoga tj da ti je dao pogresan TN...
Last edited by Ben Dover; 09-12-18 at 05:38.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks