Jesi li to prodao golfa pa sad kupuješ auto i ne znaš što ćeš da trguješ?
Ako je karavan onda je E91 valjda :-)
Ne znam za odrzavanje i potrosnju ali taj motor hvale.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Jesi li to prodao golfa pa sad kupuješ auto i ne znaš što ćeš da trguješ?
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Pa tipa veliki servis 1000€, jer su lanac stavili sa zadnje strane motora i pri promjeni lanca motor mora van. Ostalo racunaj 20-30% na cijene djelova za golfa.
Pa onda racunaj samo na standardne boljke kao i kod svakog drugog dizela tog godista
Sto kazu, standardne boljke dizela. Jedino jos klapne znaju biti problem kod tog motora. Neki ih skidaju.
Da, klapne na usis. Znaju da puknu. A za jtd ne znam
Sent from my SM-G900L using Tapatalk
Ima li ko autodatu da mi pogleda koji akumulator moze na e90 318d n47 2007 sa start stopom? Trenutno je na auto 90Ah 900 CCA, ali mislim da nema potrebe za njim.
prvo su imali 70Ah AGM pa su se prebacili na 90 Ah AGM
Prema tome, šta da ti kažem?
Da ne znas koliko cca je taj od 70Ah?
Vidi jos kodiranje tog akumulatora da bi se pravilno punio i vijek trajanja...
Za to kodiranje i zamjenu traze 250e u voli
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
E vidjeh kodiranje, voli kaze obavezno, grebovic kaze nema potrebe. Gugl kaze da moze i ne mora. Sve u svemu, u efel varta 80Ah 800cca 145€, zavrsice posa. Kodiranje cu pokusat sam ako nadjem nedje dijagnostiku, ako ne neka gori.
Pa kad se mijenja sa istim, istih specifikacija, nema potrebe za kodiranjem, kodira se samo kad se promijeni amperaza. Ili gresim?
Ne. Nego imas posebnu marku oznaku i amperazu koju moras da kupis. Tipa varta silverline tako nesto ( ne sjecam se) i posle toga ide kodiranje kako bi punjenje radilo normalno, start stop itd.
E sad treba li ili ne treba to iz jedne detaljne pretrage jos ne mogah zakljucit i odlucit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
prvi put cujem za kodiranje akumulatora....definitivno sam mogao da zivim i dalje bez tog saznanja![]()
Komotno
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Svi modeli posle 2004 to zahtijevaju. Voli je bezobrazno skup. Meni su za e90 90A trazili 480 plus 30 ugradnja sa "kodiranjem". Naravno, uzeo sam ga u Castelanu za nepunih 200€ tako sto sam stari njima dao
Treba kodiranje (ako se ne stavlja isti)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks