Bushahahahahah, osvajamo grupu. Pjeske.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
A Kosovo ol vjerovati
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Bushahahahahah, osvajamo grupu. Pjeske.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Grupa A
Engleska
Češka
Bugarska
Crna Gora
Kosovo
Poslato uz pomoć Tapatoka
Bice ovo dobro svako svakom moze bodove okinuti a mi mozemo sa svima igrati moze se izboriti to trece ili cak drugo mjesto
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
9bjektivno jedino smo bolji od Bugara.
Ima Kosovo da nas dobije dva puta.
Makar muricija izvizdati.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Može se bit' prvi, ali ćemo biti zadnji ka vazdaa
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ako ovu grupu ne prođemo , onda gasi sve ovo.
Ne pamtim da smo ikad lakšu grupu dobili.
Moze se proci ako budemo imali srece sa zdravljem igraca... Malo ce beqiraju biti zejabano protiv sa kosova...
Poslato uz pomoć Tapatoka
Ma ok je grupa, da vratimo Češkoj i Bugarskoj karmicki.. Vazda se bod Engleskoj može izvući. Kosovo mi se ne svidja, nezgodni su.. Ali ni politički, imamo ove nase iz Srbije, Beća.. A i narod nije toliko prosvijećen na obije strane..
E ako se odje ne moze bit drugi, busi lopte.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
grupa idealna, da smo birali bolju ne bismo dobili. u PG možemo uzeti bod Engleskoj ostale moramo dobiti. u gostima smo pokazali da možemo dobiti reprezentacije ranga Bugarske i Češke
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Aj' baš da vidim navijače kad budemo igrali protiv Kosova
Bilo bi red da se tapše i na njihovu himnu (ako su je do sad napisali)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Treceplasirani vise ne prolaze nidje. Ta mjesta se popunjavaju kroz ligu nacija. Dakle borba sa Cesima i Bugarima za 2. mjesto.
Kosovo će nekome napraviti probleme. Nadam se da cemo mi uspjeti da dogovorimo tih 6 bodova unaprijed.
Igra li Kosovo u Prištini ili Skadru
Sent from my p20 lite using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ne vjerujem sa će ih mnogo biti na stadionu no ce biti muka sto ce cijela Malesija i Ulcinj biti uz svoje sunarodnike![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Više mi vaši komentari ovdje ulivaju optimizam nego pogled na grupu.
Meni je ovo dosta grdna grupa. Englezi su sa Sautgejtom mnogo ozbiljnija ekipa nego prije.
Doveli su prekide do savršenstva, mnogo su opasni i biće u ovom ciklusu još zreliji neko na svjetskom.
Bugare možemo dobit, ali tradicija priča o iksevima više nego o pobjedama.
Česi nemaju neke igrače ali mislim da nam nikako ne leži njihov stil igre. I dalje dobijam osip kad neko izgovori Jireček ili Rosicki.
Koliko smo samo jalovi i nemoćni bili onomad u baražu, a imali smo nekim čudom kompletnu ekipu. Istini za volju ojačani smo što više nema prokletnika Brnovića.
Kosovo je baš maler, liče na nas iz prvih ciklusa, ekipa koja ima dovoljno talenta i fanatizma da bilo kome uzme bodove. Možda je srećna okolnost ta što su oni mirni što se tiče Eura. Izborili su se u Ligi nacija i čekaju Slovence koje će lakše dobit nego većinu ekipa iz ove grupe. Možda njima kvalifikacije budu rezultatski skroz beznačajne.
Opet, većina drugih grupa mi izgleda jednako grdno i ni jedna mi se ne čini mnogo lakša, izuzev možda grupe G (Poljska, Austrija, Izrael, Makedonija).
Dejo je lisica, neka opet ne pušta karte u prodaju protiv Kosova, da se izbjegne pičvajz na tribinama i kažnjavanje.
A usijane glave, koje ne budu psihički spremne (čitaj Simić, Stojković) da je to samo još jedna utakmica treba držat na klupu i to je to. Nema razloga da Bećiraj igra te dvije utakmice pored ostalih.
Ajde dako posložimo tu Češku i Bugarsku.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Nema smisla da Beciraj u opste vise igra za reprezentaciju dok igra ovako kako igra
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Svako mjesto osim poslednjeg je solidan rezultat,treba biti realan.
Bećiraj je za 5 sezona promijenio 5 klubova a trzisna cijena koja je bila 3.5 miliona sad je 5 puta manja,dakle lose mu ide , ne samo u reprezentaciji.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Jedva sam cekao ovaj baraz da nas cujemo opet sa istom pricom kako sad idemo sigurno.
Realno sanse nema.
Dakle kosovo necemo dobit, prognoziram dvije pobjede, 3 remija i 3 poraza
Ovo mozete sacuvat nedje
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
To je neki konsenzus 😂
Ja bih rekao da svakako imamo šanse, ali trebaće da budemo kompletni od početka do kraja, da nas sudije ne izmasakriraju i malo sreće na sve to.
Šofranac je imao zanimljiv komentar - da nam više odgovara grupa od 5 ekipa nego od 6, jer su ionako zgusnute utakmice kalendarski. Valjda jer nam lakše pada manji broj utakmica zbog sklonosti povredama i slično.
Takodje i on ne stava da imamo bolji igrački fond nego ikad.
Pitam se hoće li šta mijenjat Tumba na spisku. Ja bih volio da se vrati Kojašević. Zna li ko šta je sa tim momkom. Pare nam je valjao ranije.
Kojašević je skoro završio sezonu u Kazahstanu. Bio je baš dobar.
Nego , što su Petka zakucali za klupu , brani neko dijete u zadnje vrijeme ?
Kosovo ce da igra do prvog gostovanja s engleskom tada pola njih se nece vracat nazad ,bice one way ticket
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
22/03/2019
Bugarska - Crna Gora
Engleska - Češka
25/03/2019
Crna Gora - Engleska
Kosovo - Bugarska
07/06/2019
Crna Gora - Kosovo
Češka - Bugarska
10/06/2019
Češka - Crna Gora
Bugarska - Kosovo
07/09/2019
Kosovo - Češka
Engleska - Bugarska
10/09/2019
Crna Gora - Češka
Engleska - Kosovo
11/10/2019
Crna Gora - Bugarska
Češka - Engleska
14/10/2019
Kosovo - Crna Gora
Bugarska - Engleska
14/11/2019
Engleska - Crna Gora
Češka - Kosovo
17/11/2019
Bugarska - Češka
Kosovo - Engleska
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks