Meni je RR nekada bio dobar (jedno vrijeme sam ga držao na S5)ali zadnjih nekoliko verzija su sve samo ne Android koji volim (preferiram stock)
Koristim ResurrectionRemix iz 2016.
Sigurno ima novijih i boljih ali mi je ovaj legao i nisam ga vise mijenjao a sad mi je muka da o tome razmisljam i da se bakcem sa backup-ovima i cudima...
--------------------------
Do Not Disturb.
Meni je RR nekada bio dobar (jedno vrijeme sam ga držao na S5)ali zadnjih nekoliko verzija su sve samo ne Android koji volim (preferiram stock)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pa kao sto rekoh, moj RR je iz 2016. pa ne vjerujem da se racune u novije
I ja preferiram sto blizi 'stock experience', samo da imam kontrolu nad reklamama, dozvolama aplikacija i sl.
Do Not Disturb.
Samsung J7 2016,desava se cesto da ljudi ne mogu da me dobiju iz prve,a meni se desava da mi stize poruka nakon pola sata za propusten poziv.druga stvar je da telefon ostvaruje pozive iako je zakljucan.a desava se da me ljudi zovu i u dijelu sek im prekine kao da sam ja prekinuo vezu,meni se samo na tren pokaze poziv na ekranu i nestane.sto je najaca stvar ne ostaje u istoriji poziva
stavi mu neki drugi ROM. Imaš oficijelne na Sammobile
Last edited by Rakun; 30-11-18 at 23:28.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Prvi put koristim telefon sa dvije kartice. Da li je normalno da kad razgovaras preko jedne kartice a neko pokusava da te dobije na drugu da mu javlja da je telefon korisnika ugasen?
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Koji telefon? Ako nema mogucnost da su obje kartice aktivne, onda ce ti to tako biti... Dual standby vs dual active... Vjecita borba...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
imao sam ga na g4, sa androidom 7, ali je znao temeljno da zabaguje ako se dopusti da se baterija istrosi do nule ili da se tel naglo ugasi. Jednom vise tel nije bio upotrebljiv, te digoh ruke i vratih se na zvanicnu stock betu Android 7 sa UI-jem sa LG V30
jesi pogledao ono sto sam ja nedavno napisao, za apn podesavanja i 2g/3g/4g??
(nečitko)
Ne ne, imaju verzije i sa rutom i bez, samo skrolaj ne mozes promasiti.
Evo ga https://youtubevanced.com/non-root
Sate sate sate
prije par dan sam uradio update na Oreo,ali se isto desava
]
cito sam o tome,da su ljudi imali problem dok nisu zamjenili karticu.meni su obije telenor,stare od vremena kad su se mjenjale kartice radi prijave broja.
opredijelih se za instalaciju iz magiska, malo je kutara to, i poslije treba nekako blokirati apdejte, al oke je sad, nadam se. TY!
PS ostavih sat vremena svog života da bih blokirao apdejte, ebalo majku, da je obična apk, znao bih - ZipSigner. Za ovo sam pokušao 3-4 varijante i ne znam koja je upalila na kraju
(nečitko)
@randy, pogledaj post koji sam napisao, nema par dana, mislim u ovoj temi...
(nečitko)
pa morao bi ručno APN za 4g ukucat, makar je tako na Tcomu... Inače haossss...
A znamo svi kakva je vajna pokrivenost 3g i 4g signalom, iako se svi hvale sa 99,x% pokrivenosti naseljenog dijela CG. Vazda li sam ja u tih 1%, pu!![]()
(nečitko)
Mislis u 0.*%![]()
![]()
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
mislim u 0,000x %
https://telekom.me/pokrivenost.nspx
Pogledaš im mapu, računaš bar svuda meteee osnovni 4g, i onda dođeš na Adu Bojanu ili u Donji Štoj, i na otvorenom nema ni 2g signala na nekim djelovima, a ljudi tu treba da se bave "elitnim" turizmom i izdaju nekakav smještaj strancima... U kakve čuke mi živimo...
(nečitko)
U tim nekim djelovima redovno zna da prebaci i na ALB mrezu koja je na pojedinim djelovima jaca od domacih..
Just sayin'.
Do Not Disturb.
a tu se već ne zajebavam, vazda držim na manual selection![]()
(nečitko)
Uf, je l moguce rijesit ovu zavrzlamu... Znaci, koristim dva telefona jer na ovaj drugi koji bih zelio da koristim full time nemam sim card slot (ne pitajte kako, u pitanju je A1), a na ovaj drugi normalno imam... Je li moguce kako koristit whatsapp i viber?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Koliko mi je poznato, telefon ne može biti sekundarni uređaj za Viber i WA account. Tablet (bez sim-a) je druga priča. Dakle, ili jedan ili drugi telefon. Ne može se na dvije stolice
Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
WApp mislim da može...
Sent from Tapatalk
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks