ne brini
drzi se na 8 sarafa od titanijuma
Aoooo, auto na pola.
Posle da se razmisljas oce li te zadnji kraj preteci
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ne brini
drzi se na 8 sarafa od titanijuma
Prema tome, šta da ti kažem?
jes,no je pitanje jesu li zategli to kako treba
Ne zayebavajte![]()
But if you never try, you'll never know..
Gledam ovu sliku i razmisljam kako je nekad na Opel Asconu C 1.6d bilo lako promjeniti korpu i lamelu. Kako mi je tada manstor objasnjavao, na dnu zvona mjenjaca skine se poklopac, sa lijevog kraja mjenjaca se izvuce osovina i kroz rupu zvona mjenjac skine se lamela i korpa. Nema skidanja mjenjaca. Zasto su napustili taj princip, zasto komplikuju stvari....
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kadet, ascona, astra i vektra svi modeli do pocetka hidrokvacila sa glicerinom... To je bila brza lova sad taj alat imam okacen umesto diplome![]()
![]()
Nazalost, tako ispada
Mi smo je isto vozili od 1994 do 2000, bas tu 1.6 dizel. Isto pukao zupcasti, ali je pasalo 5 klackalica. Zamjenili dizne, radili prvu specijalu, mjenjali glavu motora... Ali nije ni cudo jer smo nakon kupovine i komplet genralke kad smo je prebacivali na nase ime saznali da je auto zadnji servis radilo u njemackoj na nepunih 500000km a to je bilo 5 godine prije nego je uvezena u SRJ i prodata nama, koliko je jos obrnula za tih 5 godina pitaj boga.... Nase prvo iskustvo sa dizel motorom nas je kostalo papreno.....
ova nasa je bila 1.3s sa 75ks, benzinac...jedino nas je karburator mucio sa vremena na vrijeme i to je to...uvezli smo je nedje oko 96-97... ali je bila u top stanju...
davno nekad sam sa njom i na okupljana na sipcanik isao...mozda se takumi sjeca
Last edited by E_K_V; 27-11-18 at 07:31.
Bili su nekad Opeli dobra auta...(malo limarija ih je zaebavala😁Sad su spali na to da ih je Pežolo kupio. Kakva bruka za taj brend.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
ja kad sam kadeta vozio davno,blo je tu problema povelikih,douse kupih ga onda u Berkovice......al eto...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj je na Br table.Inace na prodaju
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Spolja bomba, unutra kao da ga je sklapao Senki Versace
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
tačno znaš što mu je na playlistu...
She is only here to annoy herself!
aaaaaaaa onaj megan je bomba
a tek fahrer
A je li ovo fabricki?
Sent from my iPhone using Tapatalk
unutra bas ruzan nekako......
ovaj moze ali bijeli ili crno napolje i neka dvobojna svijetlija unutrasnjost
Najljepse je kad je taman enterijer, sa malo efekata brušenog aluminijuma ili bež sa mahagonijem.
Ostalo je sve bez veze.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks