sto bi rekao jedan moj koji kod sebe ne zaposljava pojedine rodjake: ja sa familijom ocu da ostanem u dobrim odnosima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
zamisli ti štrajkuješ jer ti je 800e plata a 50% ljudi u državu radi za platu 250-300e
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
sto bi rekao jedan moj koji kod sebe ne zaposljava pojedine rodjake: ja sa familijom ocu da ostanem u dobrim odnosima.
nothing comes from violence and nothing ever could
A ne no zamisli da si stava "dobro je da zarađujem 300€, viđi koliko je naroda nezaposleno".
Koja je to državna firma sa 800€ platom u kojoj se štrajkuje? Jedino mi padaju na pamet ove letačke kompanije koje se boje privatizacije i prestanka državnog subvencioniranja.
Pitanje je više retoričko, razmišljam naglas.
Last edited by NHM; 27-11-18 at 13:53.
Lično mislim da sve zavisi kakav je ko čo'ek i da nema puno veze radiš li s familijom, kumom, nepoznatim ili komšijom. Đe su ljudi, tu je dogovor.
Znam firmu đe se familija među sobom očima nije mogla gledat', spletkarili ko kome stigne, ogovarali, podvaljivali, a sve sa smijehom i svakodnevnim 'nikom nije ljepše neg' je nam'' fotografijama na društvenim mrežama. Interesantno ne zbog novca, nego eto...valjda priroda takva...
S druge strane mi funkcionišemo sasvim korektno u poslu, jer smo familija, povjerenje je na maksimumu između nas i na sreću ga nikad niko nije izdao ili pljunuo na isto. Bude malo nervoze, nesporazuma, ali mnogo više smijeha i najviše zdrave atmosfere...tako da, sve je do ljudi i njihovog karaktera, vaspitanja...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Ali ces svakako prihvatit taj od 300 eura, pa gledat da u medjeuvremenu nadjes nesto bolje, , vazda mozes napustit. Jedan moj bratanic, neradnik za medalju, veli da bi radio za jedno 700-800 eura plate, a jedva je pretuka osnovnu skolu, srednju mu je otac preko veze zavrsio.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Izvini nemamo kad![]()
Vidj' koliko li nas je sto nas pokake,blagos'...
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
"Tiha voda brijeg roni..."
Pogledat cu u Gintas sjutraU medjuvremenu ako je neko trgovao slican i "ako ima kad"
neka napise dje tacno, moze i na PM... HVALA!
Dje najbolji izbor kombinovanih frizidera ??
Treba mi 55cm sirina sto je pretesko naci.:/
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Bas pretesko
U tehnoplus samo 1 model
https://tehnoplus.me/artikli/kombino...esit-raa-29-nx
Ima eo par u tehnomax
http://www.tehnomax.me/bijela-tehnik...t/view/33/1904
Last edited by Gandalf_White; 27-11-18 at 21:04.
One Ring to Rule them all...
200e je ovaj frizider u tehno max..Nerealna razlika.
Pocu u tehno max i kupit nesto.
A mogao bih veci ali onda moram kupit uzi sporetMukeee
Najgore od svega sto su ovi novi frizideri samo na oko veci.Unutra katastrofa mali.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
oce zgradu da nam krece ,traze po stanu 500 do 900 e , za ovaj moj stan 900 , je li moguce to ?
ne bi ja tu nista dirao
ahahhahahaah ko vam je taj predsjednik i dje su pare od odrzavanja?
Pozdravi ga. Toliko po stanu ne izadje demit fasada.
Pa vi mozete ozidat jos jedan ulaz za te pare![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks