cerro, ja sam uplatio oko 1. avgusta... Prije tvoje poruke...
U svakom sluchaju, kako napreduju akvarijumi? Kako ribice i biljke izdrzavaju na ovu vrucinu? Hladite li vodu nechim? Kolika je temp. u akv?
Evo malo da razbijemo ovu ljetnju tishinu na topiku AKVARISTIKA
http://www.aquanet.de/video/video.20050201135733300.asp
uzivajte
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
cerro, ja sam uplatio oko 1. avgusta... Prije tvoje poruke...
U svakom sluchaju, kako napreduju akvarijumi? Kako ribice i biljke izdrzavaju na ovu vrucinu? Hladite li vodu nechim? Kolika je temp. u akv?
Originally Posted by Nk-001
Dobio sam prinove u akvarijum
Black Moly je "izbacila" preko 20 malih
Za sad su u mrestilici, dok malo ne odrastu, jer bi ih ostale pojele previse brzo
Ima li ko koju zenku gupija, nemam vise nijednu, ostali samo muzjaci. Ne mogu ih nac ni da ih kupim, niko ih nema
![]()
![]()
![]()
Nazalost, i ja lose stojim sa zenkama gupija... Treba da ih je 3x vise od muzjaka, a imam ih manje od njih... Ja u drugi akvarijum od 60 litara mrijestim zivorotke i imam oko 70-tak komada (chim dovoljno porastu idu u veliki zajednicki)...
Nemoj ih hraniti jos jedan dan pa im onda ubaci DOBRO smrvljenu hranu (maltene prah) u mrijestilicu... Ubacuj im po malo (po 5-10 mrvica tog praha) i gledaj kako jedu... Ako ista hrane padne na dno, bacas previse... Hrani ih 3 puta dnevno i neka jedu makar po minut...
Poz LJudiiiii
Igi spao sam na jedan akv sa tetrama..ljetos sam napravio par nekih akv prijateljima i sve podijelio..ali sam isto tako i zalijepio 3 komada pa cu cim malo zahladi u nabavku i aktiviranje ovih praznih..a sto se tice temp u akv tu nemam problema,klima non stop radi a ovaj akv je u polici ispod nje tako da...
Gledao sam kod jednog lika uredjaj za rashladjivanje neke njemacke marke(nemam pojma koje) koji je platio nesto massuuuu..a u sustini vrlo jednostavan uredjaj koji se lako moze napraviti..
Prvo:
sram vas bilo, ,,umrije,, nam tema............
Drugo:
Sto cinite ljudi? Jesu li vi zive ribe hheheh
Ja sam potpuno promijenio akvarijum, bio mi je u gostima jedan vrstan akvarista, koji je iskazao svoju kreativnost u mom malom akvarijumu, ali za medalju.....Ostalo je jos malo rada kod desne strane akvarijuma tu cekam neke ploce i naravno bilja jos treba, nana itd.Pogledajte
Pravi ,,okean,, ..............
Oooooooooo... Nabavio se neki kanister ovo-ono.. Malo biljchica, malo tetrica, malo shubertija, malo neonkica, malo razbora.. Ima se - moze se...
Lako mi je za tebe :mrgreen: :mrgreen:
Eeeee ali taj sa kanisterom nije moj akvarijum nego mog druga, moj je ovaj sa crvenom stijenom u pozadini.
Napravio sam filtraciju sa potopnom-glava pumpom, koja je uronjena u spoljni fiter, i vraca vodu u akvarijum sad je bezsumna i cini mi se mnogo bolja.
ovako to za sad izgleda, obezbijedio sam podnu ribu:
3-koridorasa
2-ancitrusa
1-amonier
1-botia
1-cistac stakla klasicni.
Milsio sam da bacim jato razbora,neonki i koju crvenousnu tetru.
Igi da nemas ti kakvo mrjestiliste?
Kakvo ti mrijestiliste treba? Da ti mrijestis, da ja podizem tvoje ribice ili da mi uzmes koju ribu iz mog mrijesta?![]()
e to zadnje heheheheheh
ako imas lijepih gupija, posto ove druge cisto sumnjam da mozes mrijestiti.
tako da mi 7-8 gupija nebi lose pasovalo![]()
Mrijestim zadnjih par mjeseci samo ksifo i molly... Gupi nisam odavno, bas odavno...
nema veza u subotu sam poribio akvarijum, tako da mi sad nije potrebno nista, 11 nenki, 10 razbora, 4 neke crvene tetre i amazonac
Da nece ko da mu poklonim molly u raznim bojama: crne, crno sive, narandzasto-crne
Nemam dje sa njima vise, poceo sam da hranim skalare sa njima![]()
ja sam zainteresovan Iggy, reci kad i kako?
Iggy, ne njemu! On ubija ribu!
Ubija i ljude! Ne njemu!
Ma neka ubija, bolje on da ih ubije nego ja
Eto ti broj na pm pa te cekam danas oko 5 ako mozes doc da vidis svidja li ti se sto, ili tek sjutra popodne onda
Jesu lit i zive te molly ?![]()
jesu, jesu, prije 3-4 dana su dobile jos drustva, 8 gupija i 4 ksifo-a, sad je prava ludnica u akvarijumu.Za sad je sve OK. Kod tebe kakva je situacija?
Hvala na pitanju, dobro mi je
Ja sam nocas rasturio svoj akvarijum.. ALI BUKVALNO! Po*rane lohacate su mi pojele sve gupike i sitnije ksifo sto sam imao u akvarijum... Odlucio sam da odradim jednu generalku za nekih 15 dana i pocinjem definitivno sa ciklidiima!
Jos uvijek se razmisljam o oskarima, ali nisam bas najsigurniji u to...
Kod mene je i dalje rusvaj od molly-a
Planiram da iz mrestilice prebacim u akvarijum one narandzaste molly, i onda da gledam da izmrijestim gupi ako mi podje za rukom![]()
E kod mene se evo 3-4 dana chuda po akv rade, one moly su stvarno lude, napali su dvije zenke disat im ne dajuubishe ih od ONI heheheh, ksifo zenka bih rekao da ce brzo izbacit mlade jer se udebljala namrtvo, gupike su nesto nezainteresovane iako ih ima 8, po polu 4*4
Svudje sam citao da treba da bude vise zenki no muzjaka, da bi te zenke mogle disat
Ona moja velika molly se juce ispraznila, i mislim da su skalari dobar obrok imali![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks