Mada bi Paris Initiale trebao da bude sa svom mogucom opremom ikad
![]()
Mada bi Paris Initiale trebao da bude sa svom mogucom opremom ikad
![]()
Last edited by Laz; 22-11-18 at 19:49.
Po knjizi, a i po njemu je paris initiale. Xenon, paljenje na karticu, koza itd
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Authentique - 1.2 8v or dCi 65 - very basic, no sunroof and earleir ones came with a tape player
Expression - 1.2 16v, 1.4 16v, dCi 65 - adds sunroof and a CD player and an extra 8 valves
Dynamique - 1.2 16v, 1.4 16v, 1.6 16v, dCi 65, 80 and 105 - adds colour coded wing mirrors and spoiler , auto lights/wipers and sports interior trim and 15" alloy wheels
Privilege - 1.4 16v, 1.6 16v, dCi 80 and 105 - Different alloys, A/C and light velour trim
Initiale - 1.6 16v, dCi 80 and 105 - Electric sunroof, cruise, xenon headlamps and leather/suede interior
Special editions - Extreme, Extreme 2, Extreme 3, Extreme 4, Billabong, Rush
Fali GT Line, fali jos par motora jer je bio restajling ili phase 2....
Initiale unutrasnjost:
Last edited by Laz; 22-11-18 at 20:09.
jesu li ovo drvo fiksirali ekserima?
A drvo je dominacija. 😂😂
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Dje navi, dostavnjaci su je imali a ne paris
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
![]()
Last edited by radza-madza; 22-11-18 at 21:13.
Hahahahahahahahahahahaha rep+ ekv
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Rucica mora takva jer dize prsten za rikverc. Mada je i on mogao u bez.
Stvarno je Frankenstajn od auta. Kako neki luksuz, a sve zbijeno...
Stay salty.
Ima li neko clip dijagnostiku za renoa? Izbaci mi juce neku gresku sekund,dva i vise se nije pojavljivala.
Nema toshkale prije rupe!!!!
ne treba ti dijagnostika za renoa... najobicniji elm kabal/bluetooth adapter ce ti ocitati tu gresku ako je zapamcena
Vratice se, ne brini
Najcuvenija koja "nestaju" je obicno airbag suvozaca - evo 20 godina ljudi nijesu u stanju da naprave dobar konektor
Druga opcija je da ti je pri nekom jacem kocenju izbacio gresku pa ona nestala - to je ako ti nedostaje glicerina ili su ti pakne/diskovi istroseni pa na veci pritisak senzor ocita nedostatak glicerina
Elm nemoze da cita DF greske samo one sa pocetnim P....
jesam li vam pisao odje kako sam se prije nekih mjesec dana prekinuh dok sam vozio kroz svajcarsku....inace laguan ima displej izmedju brzinomjera i obrtomjera u tri boje... standardno je svijetlo plavi, zutom se upali kad je neka napomena a crvena i pisti kad je neki haos...
kako smo bili 4oro u auto, ja kazem ovima pozadi da nailazimo na svajcarsku granicu i da se vezu, jer mi se desavalo da me upozore... i oni se vezali... mi uglavnom prosli granicu, prolazim kroz neki tunel na auto putu i odjednom pocinje da pisti nesto u auto..displej crven..reko haos...sto se ovo desava...dje cu stat u tunel... panika...kad ono posle tog prvog soka kapiram da se ovaj pozadi odvezao u toku voznje...![]()
Reno stigo u svajvarsku? I vratio se doma? You mythbuster
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
neka, nego mi navigacija proradi, traffic announcements, predlaganje zaobilaznica i sl.... u cudu sam bio![]()
u cg imam samo more i livadu
mada se primjetilo na nekim mjestima da su mape out of date, jer su iz 2012te, a nema novijih...
ma to je ok..pise i meni...ali mi se u zadnje 3 godine nije desilo da se neko poazdi odveze u toku voznje, jer se poazdi niko nikad nije vezao, ili su sjedsita za djecu koja niko ne dira...
i onda se ovaj odveza, i tako pri 120-130 poce da pisti kao da je neki dzumbus, upali se citav displej u crveno, treba u momentu ukapirati da pise da se neko odvezao pri toj brzini i tim uslovima![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks