ka finale kupa 96-e.
Spavaš li mirno Golden stejt woriore? 😎
ka finale kupa 96-e.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Taman safra
Oni sto zvizde eno ih na vijesti komentarisu kako ovo nije dobro i da nas je usralo
Sa kojim se novinarem Dzikic kao malo pokaci da mu je vadio rijeci iz konteksta ali da on ima transkript intervjua? Sa Sofrom je kul bio iako ga je ovaj smjenjivao svaki dan.
Hahahaha pa naravno da su ih razdrmali zvizduci. Ko misli, i kaze da nisu, taj moze polako da započne večernju školu![]()
Uuuip, idemo kkb!
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Dzikic im je svima jebavao majke dok je bilo 20 razlike, cak vidjeh da se prepirao sa nekim ko je sjedio na parket preko puta
Ako ce Klark ovako da se bori u odbranu, vazda igrali small ball plus rjesavamo problem sa backup centrom pa se ni Omic ne mora trosit.
Ma neka se vazda igra small ball pa barem da se gleda lijepa ofanziva sa otvorenim sutevima pa i ako ne pogadjamo.
Ali kakva festa, Koti cetvorka, a Danilo Nikolic petica haha, nevjetovatne stvari.![]()
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Prošli su pripreme za ovakav tip igre. Večeras je bila energija prava, čak je Earl bio full nabrijan. Idemo naprijed, baš sam srećan nešto sad.
Teško ćemo mi ovako raznijet nekog opet, jednostavno je šut radio kao nikad. Košarka je čudan sport, kad krene šut svako može svakog da pobijedi.
Navijanje katastrofalno. Ja ne mogu da vjerujem da ste zadovoljni sa ponašanjem publike u Morači. Priđe Baskonia na -9 odma se psuje majka Džikiću. Žao mi je što smo ovakve seljačine, tj žao mi je što ovakve seljačine uopšte mogu da kupe kartu da dođu u Moraču. Ja ne znam ko su ti ljudi, Podgorica je mali grad i svi se manje više znam ako ne lično, a ono facom ako je odavde. Za ove ljude ne znam ko su i odakle su, ali ih ima baš mnogo i to je najveći problem jer su nažalost većina.
Mislio sam da Joncic ne prati kosarku. Niti je potrebno pretjerano prozivanje Dzikica a kamoli od ovih sezonskih "poznavalaca" kosarke, niti Dzikic ima jos uvijek sa cime da se isprsi pa da glumi svoju poznatu ironiju jer sa 21 trojkom bi i CSKA dobili. Nadam se da je Dzekson stvarno probudio zvijer u sebi jer je momak nevjerovatan suter ali mu ostale falinke smetaju da se ostvari tako da ako mu saigraci pomognu mogao bi da pruzi dosta.
Inace da nije Varvara ciji ja nijesam ljubitelj Moraca bi bila stvarno pozoriste.
http://www.vijesti.me/media/cache/a0...cd5575f846.jpg
Varvari bi za početak mogli da popune svoju kocku pa onda da prozivaju ostale!
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Mene najvise raduje i stvarno se nadam da ce ovo da ih podigne sad moralno prije svega...
Lijepo je vidjeti reakciju da je Dzeksonu stalo, pa cak i hladnom Earlu u par navrata... ako su razbili neke barijere u glavi, mogla bi nasa kola da krenu u pravom pravcu...
Sad treba ovo potvrdit u nedjelju i idemooooooo
F.C.F.
Kako me nervira kad vidim praznu varvarsku tribinu pored. Bez želje da ikog uvrijedim, ali navijanje je slabo bilo, anemično, osim ako cijela sala ne isprati pjesmu što se rijetko dešava. I generalno mislim da je nenormalno što je bilo onoliko praznih sjedišta. Pa nije Igokea majku mu j.
Od najgore utakmice i negative na tribinama do najbolje za samo 7 dana. Kako nije ono sa Žalgirisom trebalo da onoliko eskalira, tako ni ovo noćas ne treba dizati u nebo. Samo smireno i polako i doći će sve na svoje.
Konačno se vidjelo da im je stalo, konačno se vidjela energija. To što su noćas unijeli na parket je nagrađeno nevjerovatnim procentima za 3. Stranci razbili, Nikolić od naših pokazao da može dosta, mada će morati da popravi odbranu jer su ga toliko lako prelazili da su jedan period samo išli preko njega. Čak je i Barović djelovao bolje.
Atmosfera je bila skroz dobra, pogotovo imajući u vidu raspoloženje koje je vladalo prije meča. Kako mi je drago što je većina onih zviždača od prošle utakmice preskočila ovu, da se počine od tobožnjih navijača.
Možda i Himki padne sad, ko zna
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
sve ono sto sam prizeljkivao svih ovih utakmica veceras sam vidio. hvala plavi, uzivao sam!
Stalo je njima vazda, samo kad ne pogadjas nista pada ti i energija jbga kad krene protivnik da se odvaja.
Svidja mi se izjava Dzikica koji kaze da su igraci zasluzili aplauz i na drugim utakmicama, sto je sigurno tako
Ne treba govoriti da su ove trojke sreca, nocas smo konacno imali izgradjene akcije, konacno je protok lopte bio onako kako treba da bude. Nije bilo soliranja
Podgorica Podgoricanima!
Na fckin b92 preko 250 komentara na vijest o pobjedi Plavih.
Ima dosta I cestitki, mada uglavnom od Grobara :-).
https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1470043
U svakom slucaju, nocasnji rekord ostaje da se pamti, ko sto pamtimo one 22 trojke u finalu kupa SRJ u NK. Ovo ostaje upisano, ko zna do kad, u EL statistici.
A valjda CZ (ili FMP) ima negativan rekord sa pobjedama u EL sa ostvarenih 0 pobjeda ili tako nesto, mozda sam I pobrkao.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 16-11-18 at 01:05.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks