Erl i Barovic zajedno na parketu po minimum 20 minuta kuku...... Jedino nas ludo sutersko vece moze spasiti definitivno.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kraft je u startu bio dobra zamisao. Kao pojacanje na poziciji 1 sa defanzivnim zadacima prije svega jer se vjerovalo da usled duge sezone i mogucih povreda Ivanovic i Gordic mozda nece uspjeti da obave zadatke narocito defantivne. On je kolateral jer se kasnije vidjelo da to sto on obavlja moze da odradi Pop i unese tu defanzivnu energiju, jer tesko je ocekivati od Popa da bude dobar bek (2) na ovom nivou za sada.
Medjutim, pogrijesilo se sa bekom (dzeksonom) koji ne daje nikakav impuls impuls ekipi ni u jednom pravcu . objasnio twister prije neku stranu.
Mi smo bukvalno desetkovani pred ovaj mec. ilic kao glavni korektor u odbrani, Z.nikolic kao backup centar, a koliko vidim i Omic i Danilo su pod znakom pitanja. Vjerovatno ce igrati ali je pitanje kako i koliko i kako ce se to odraziti na vazniji mec u nedelju. Toko ima sve preduslove da pojede erla za veceru, s obzirom da ce erl jos igrati 30+ minuta, ne mirise na dobro. Ali sto je tu je. Ko zna. Mozda nas prosere sut da ne mozemo promasiti. Ako uspijemo da uhvatimo koji skok pored njih.
Nema toshkale prije rupe!!!!
Erl i Barovic zajedno na parketu po minimum 20 minuta kuku...... Jedino nas ludo sutersko vece moze spasiti definitivno.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
nek vjezbaju trojke jer dvojku neumijemo potrefit bez nekog djavola hahahhahaha
"Keys to victory: Buducnost
Buducnost is last in the league in scoring (64.0 ppg.) and a major reason for that is its poor two-point shooting (41.8%). It's hard to imagine Buducnost challenging without raising both numbers. The pressure to perform is on its more-experienced players, like Coty Clarke (32.1% 2FG) and Edwin Jackson (27.8% 2FG), to lead the way."
Mozda bi Erl bio korisniji kao neka improvizovana petica. Viđećemo protiv Baskonie... ako ništa drugo brži je i spretniji od Omića, možda bi mogao na p'n'r da uvali 10-12 poena prije no na one dvojke sa 6 metara. A ima i šut sa distance tako da bi bio noćna mora za bilo kojeg centra koji bi ga čuvao... vjerovatno je Džikić u tom smjeru razmišljao kad je pričao da mu ne treba centar i onda mu je dolazak Omića sve sje*ao...
jesteeeee li spremniiiii za nedeljuuuuu ??? dolazi institucija , da svi ustanete kad budu izlazili trinkijevi mladici
E kukala nam majka sjutra sa omicem ocajnim i jos gorim klarkom na centra, ima da nas gaze, jos oni i sa nasim svim centrima su opet jaci na tim pozicijama. Ima da ubijamo glavom o zid, vec vidim
Podgorica Podgoricanima!
Frustracije ostavite kuci. Podrsku dajmo plavima i kad je najteze.
Sjutra u 19h svi u Hram!
Sezona neka tece kako oce, glavno je da mi ne smijemo izgubiti Abu, jer i pored loseg starta, imamo najvise prostora da idemo gore, najsiri roster, propast bi bila izgubiti ligu od Zvezde koja je vec izdusila kao balon, i ako sam mislio da ce izdrzat bar do nove godine, al stranci su vec ipak shvatili da im siste jaja da igraju 30+ minuta. Samo slozno, dominacija se uspostavlja!
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Na kraju sezone se svode racuni, mozda i navijaci - zvizdaci to shvate.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Kukali Omic a on najbolji(jedini) igrac Buducnosti...
Zvijezda vec izdusila?
Alo daleko je plejof Aba lige, polako
Nocas 1 na Buducnost jer KIROLBET. .
Ajoj ovo se igra u Podgorici. A mi cemo potpuno da izdusimo na proljece kad bude najpotrebnije jer cemo svaku igrati na stranu. Kakav je ovo zrijeb dje mi od sedam pet igramo kuci!?
Dobijamo ovo noćas, jer se najmanje nadamo. Tako uvijek bude. Kada Barka posterizuje Shengeliju.
Stvarno je raspored bruka, ali da smo dobili što je trebalo mastalo bi se o top8 do februara.
Stop the world I wanna get off.
koti dade svaku trojku na zagrijavanje...kao i uvjek. gordic isto...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ima li naroda?
Slabo
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Slabije nego u aba ligi
Zajebi ovo dijeljenje sezonskih firmama i preduzecima.
Udje nekih 10 baba sa sezonskim ispred mene, sto je ovo
Sramota za ovoliko malo naroda. Znam da ce biti full protiv partizana ali ovo je evroliga
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
hahahaha ajde da ne ureknem, samo da krene ovako i ostale... !!!
budim se ujutro, a ono pet popodne
4 od 4 za tri, bravo
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Podgoricki goldan state
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Earl gazi. Jackson dobar, jedino se Sehovic i Omic raspadaju, kao da su jos u grcu.
Odlicna cetvrtina!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks